Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Norfleet elmondta, mit szólt ahhoz, hogy szerződést bontott vele a Falco

Az amerikainak nagy megtiszteltetés volt a magyar bajnokság döntőjében játszani.:

:

Az Atomerőmű SE hivatalos Facebook oldalán kérdezz-felelek játékot hirdetett, amely során LaDontae Hentonnak és Julian Norfleetnek lehetett kérdéseket feltenni.

A rajongók közül valaki azt kérdezte Norfleettől, mit szólt, amikor a Falco szerződést bontott vele.

– Először kicsit szomorú voltam, de tisztában vagyok vele, hogy ez egy üzlet, úgyhogy megértettem. A paksiak hívására pedig úgy tekintettem, hogy az egy újabb lehetőség. Izgatottan vártam, remélem, minden a legnagyobb rendben lesz.

Azt is megindokolta, miért választotta Paksot.

– Igazából az ASE nagyon gyorsan megkeresett, és én egyből megragadtam az alkalmat, így nem is nagyon volt idő arra, hogy más csapat hívjon, vagy ajánlatot tegyen. Nem voltam egyszerű szituációban, mert családos ember lévén nemcsak nekem, hanem a családomnak is a legmegfelelőbb helyet kellett megtalálnom.

Pikáns a helyzet, mert hamarosan két mérkőzést is játszanak a piros-kékek Norfleet korábbi csapatával, a Falcóval. Valaki azt tudakolta tőle, milyen érzésekkel tekint a vasiak elleni rangadókra.

– Ugyanúgy tekintek rájuk, mint az összes többire a szezonban, meg kell nyernünk azokat is. Igyekszem majd a tőlem telhető legtöbbet nyújtani, hogy sikerhez tudjam segíteni a csapatomat.

Végül azt is megtudtuk, mi volt eddig a legszebb emléke a magyar bajnokságból.

– Amikor a Falcóval tavaly ötödik meccset játszottunk az elődöntőben az Albával. Az egy nagyon nagy meccs volt a klubnak is és az én karrieremben is. Sikerült nyerni, és bejutni a fináléba. Mondhatni monumentális pillanat volt. Nagy megtiszteltetés volt a magyar bajnokság döntőjében játszani.

fotó: Atomerőmű SE Facebook

HIRDETÉS
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
derrylnemethimiAramisMuszka7909nyolcmegnyolc Recent comment authors
derryl
Olvasó

Mi van Bumeránggal? Napok óta nem hallok felőle, csak nincs valami baj? Nagyon szorítok neki.

Muszka7909
Olvasó

Hatalmas hír csak a lőtérikutyát sem érdekli, várom a további híreket pl. Váradi Benikével, Tót Norbikával stb. Tiszta izgi!!!

nemethimi
Olvasó

Nemsokára meglesznek ezek a hírek?. Te pedig itt leszel és ismét idegeskedni fogsz! Nyilván ezt ki fogod magadnak kérni, és nyomatékosítani fogod, hogy aztán te ide se szagolsz…viszont mindenki Tudja(te is), hogy ITT leszel akkor is!

Muszka7909
Olvasó

Ne aggódj nem idegeskedek egy cseppet sem inkább csak mosolygok ezeken a “zs” kategóriás cikkeken és persze hogy itt leszek alig várom a következőt úgy izgulok??

nyolcmegnyolc
Olvasó

Végre egy volt Falco játékos, akivel bármi készült. Ma Norfleet és Perl. Voja, Fepu, LP, Benke nem kap fórumot. Hihetetlen. Egy csapat amely dobogón sincs.

Aramis
Vendég
Aramis

Mert a Falco-val kapcsolatos cikkekben nagyobb az üzlet.
Pontosan tudják a szerkesztők, hogy ezekre ugranak a zalai meg szolnoki díszpolgárok :-DDD

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés