Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Noah Locke és Demajeo Wiggins is a német első osztályba igazolt

Erről a Szedeák és az Olaj is beszámolt saját oldalán.:

:

Elsőként az NHSZ-Szolnoki Olajbányász jelentette be, hogy Demajeo Wiggins a német első osztályban szereplő BG Göttingen együttesében folytatja pályafutását. A center az alapszakaszban 14,2 pontot, 6,5 lepattanót és 0,7 gólpasszt átlagolt, az Olajjal kupagyőztes lett, az elődöntő második meccsén pedig sorsdöntő büntetővel jelentkezett.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Az SZTE-Szedeák nem sokkal később folytatta a sort, miután közölték, hogy Noah Locke szintén a Bundesligában, a kilenceres bajnok Bamberg csapatában folytatja karrierjét. Locke 33 mérkőzésen lépett pályára a Szegedben, ezeken 23,6 pontot, 3,7 lepattanót és 2,8 gólpasszt átlagolt. Csapatával a Magyar Kupában ezüstérmes lett.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Golo Batiomoldi56JongondnokKnézy Ernő Recent comment authors
Jon
Olvasó

Kár. Túlságosan nem, de enyhén reménykedtem, hogy Locke jöhet a Falco-ba.
Megint ennyit a rohadt sok pénzről…de sajnos nemzetközibe ilyen játékosok szükségesek.
Lehet hogy hármasnak kicsit alacsony, de én azzal együtt is mindenképp leigazoltam volna. A shooter évek óta hiányposzt. Benke ezt hitte, tudja, de nagyrészt csak jó védekezés + kínlódás lett belőle, mindig az lett a vége, hogy “majd Perl megoldja”.

Knézy Ernő
Olvasó

A német és a magyar bajnokság közt hatalmas a különbség.kíváncsi leszek Wiggins mit fog tudni ott nyújtani.

YoWassupFam
Olvasó

Wigginst nagyon sok jó helyről hívtàk (olasz,cseh duóról tudok első körben de ezt majd Milivoj vagy WC kollega megerősíti ha valid). Meglepett volna erősen ha maradt volna bármennyire is tetszett a mesternek eltekintve a védő oldalon nyújtott teljesítményétől bár az is a rájátszásban majdhogy makulátlan volt.

milanka487
Olvasó

Én azért nem bánom annyira. Playoff-ra valóban feljavult, de szerintem lehet nála jobbat találni!

Milivoj
Olvasó

Tényleg sok megkeresése volt, én még görög ajánlatról is hallottam, 4 év alatt, minden bajnokságban stabilan hozta a 15 pont körüli átlagàt, minden hibája ellenére az ilyen megbízható játékosok nagyon kapósak, sok sikert neki…, a helyére nemcsak amerikai, de délszláv jelölt is van, egyelőre az anyagi kérdésekben még hiányzik a közös nevező

milanka487
Olvasó

Mivel te igazolás témában egyik legmegbízhatóbb Szolnoki vagy, tudsz valamit arról hogy mennyire igaz hogy szeretnénk még magyart? Én már hallok össze-vissza infókat, de már nem tudom kinek higgyek….

Milivoj
Olvasó

Én azt tudom, hogy Bognár Kristófot szerettük volna nagyon, de nem sikerült…, más, MEGHATÁROZÓ magyarról mostanáig nem hallottam, inkább a légiós minőség felé mozdulnánk, egy extra légiós messze nem kerül annyiba, mint egy rosszabb képességű, de felértékelt magyar

Golo Batio
Olvasó

Bognár nem megy hozzátok?! Remélem marad nálunk akkor 😉

Milo
Olvasó

Ki tetszett a mesternek? Wiggins? Na ne vicceljünk már. Ő volt, őt kellett “szeretni”. Már az utolsó meccs utáni nyilatkozatában lenyilatkozta Vidin, hogy jobb csapata lesz jövőre az Olajnak és hogy jobb játékosokra lesz szükség, főleg magas posztokon. Ebből minden lejön nekem csak az nem, hogy egy másodpercig is elgondolkozott volna ezen a fakezű Wigginsen.

moldi56
Olvasó

Bivalyerős játékos,ha a festékben megkapta a labdát,szabályosan már nem tudták szerelni.Az más kérdés,hogy annyira rosszul dobta a büntetőket,hogy erre az ellenfelek már taktikát dolgoztak ki.Viszont a végén egyetlen egyszer az ő büntetőjével nyertünk Fehérváron.Azt már meg sem említem,hogy 2 méteren túlról nem tudott kosarat dobni,annyira fakezű volt.Ezek ellenére mégis sikerült jól eladni magát.

red-black01
Olvasó

Ott helyük, de amúgy a pontátlagok a felére fognak csökkenni.
Ez különösen igaz lesz Locke-ra, vagy jobban szembetűnő lesz, mert olyan szabadkezet nem fog kapni mint a Szegedben.
(nehogy valaki rosszindulatnak vegye, de ez a realitás)

gondnok
Olvasó

Locke esetében ebben nem lennék olyan biztos,szerintem hatalmas potenciál.

Jon
Olvasó

“szerintem hatalmas potenciál.”
Szerintem is. Ezért sajnálom, hogy nem sikerült leigazolni.
Tippelni én is azt tippelném, hogy ott azért átlagban bőven 20 pont alá fog menni, de ha 15-öt összehoz, azzal már sztárnak fog számítani.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés