Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

NKA Universitas Pécs – Budapesti Honvéd SE

Az idei újonc, az előző évit fogadja.

NKA Universitas Pécs - Budapesti Honvéd SE

Bajnokság, 8. forduló
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia Fűzy Ákos Centerpálya, szombat 19:00.
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Ádám József, Major Ádám (dr. Gincsai János Péter)

Pécs: Kerpel-Fronius G. - Luzaics - Herger - Durmo - Manjgafic.

Honvéd: Djokovics - Brown - Hajdu - Henry - Peringer.

A bajnokság 8. fordulójában, az idei év újonca, a tavalyit fogdja. A két csapat azonos mérleggel várja az összecsapást, ráadásul mindketten vereség után javítanának.

Goran Tadics, NKA Universitas Pécs: Nagy meccset, igazi derbit várok szombaton! Ez a bajnoki mindkét csapat számára rendkívül fontos, hiszen mindkettő az első osztályban maradásért küzd. Bízom benne, hogy még jobb teljesítményre leszünk képesek, mint eddig, mert látszania kell annak, hogy minden edzésen, minden héten, minden meccsen azért dolgozunk, hogy jobbak legyünk! Egyértelmű, hogy a Honvéd elleni hazai mérkőzésen szenvedélyesen kell kosárlabdáznunk, mindent meg kell tennünk a győzelemért. Nagyon fontos, hogy a szurkolóink ismét eljöjjenek, és segítsenek minket a lelátóról, rengeteget számít az, ha buzdítanak minket a saját arénánkban! Az biztos, hogy a Honvéd jól funkcionál csapatként, van három külföldije, továbbá néhány fiatal, de az első osztályban már tapasztalt magyar játékosa, agresszíven, intenzíven játszik leendő ellenfelünk.

Zlatko Jovanovics, Budapesti Honvéd SE: Azt gondolom ezen a mérkőzésen két olyan csapat találkozik, mely a szezon előtt hansonló célokat fogalmazhatott meg. Mindkét csapat sok lehetőséget ad a fiataloknak, Kerpel-Fronius és Meleg hatalmas fejlődésen ment keresztül, ahogy jónéhányan a mi játékosaink közül is. Egy igazi csatára számítok, mert bár játéksítlusban talán nem is vagyunk ugyanolyanok mint a Pécs, de mentalitásban és hozzáállásban mindenképp. Agresszívan és fizikálisan kell játszanunk, akkor lehet esélyünk a győzelemre.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Born2Ball Recent comment authors
Born2Ball
Olvasó

Az ország legjobb és az ország legtisztességesebb csapata egymás ellen.
Nézőcsalogató mérkőzés, amely végén természetesen pécsi siker születik majd!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés