Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

NKA Universitas Pécs – Budapesti Honvéd SE

Vasárnap eldől, hogy ki végez az ötödik helyen.

NKA Universitas Pécs - Budapesti Honvéd SE

Rájátszás, 5-6. helyért, 3. mérkőzés.
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia Fűzy Ákos Centerpálya, vasárnap 18:00.
Játékvezetők: Montgomery-Tóth Cecília, Nagy Viktor, Jankovics Viktor Zsolt (Dernei Gábor)

Pécs: Nikolics - Kovács P. - Scherer - Durmo - Manjgafic.

Honvéd: Djokovics - Brown - Hajdu - J.Henry - Filipovic.

Vasárnap eldől, hogy melyik csapat szerzi meg az ötödik helyet, amikor az újonc NKA Universtias Pécs, a Budapesti Honvédot fogadja.

Csirke Ferenc, NKA Universitas Pécs: Nagyon boldog vagyok amiatt, hogy mind a két csapat korrektül állt hozzá a párharc első két mérkőzéséhez! Ugyanakkor a második összecsapás után látva a két együttes játékosait azt kell mondanom, a vasárnapi, harmadik csata már egy túlélő mérkőzés lesz, persze úgy, hogy mindenki száz százalékot fog nyújtani. Ha már idáig eljutottunk, egyetlen lépésre vagyunk csak az ötödik helytől, természetesen szeretnénk megszerezni, és szeretnénk győzelemmel búcsúzni a szurkolóinktól, akiket nagyon várunk a holnapi meccsre, mert szükségünk lesz rájuk!

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: Azt gondolom nagyon jó, hogy mindkét csapat komolyan veszi az ötödik helyért zajló párharcot, jár a dícséret a Pécsnek és a csapatomnak is. A harmadik mérkőzésen is nagy csatát várok, szeretnénk győzelemmel zárni az évet. Sajnos vannak problémáink a sérülésekkel, még nem tudom, hogy milyen kerettel tudunk kiállni vasárnap. Aki hadrafogható, attól azt várom el, mint egész évben, fizikálisan és nagy energiákkal kell kosárlabdáznunk. Ha ez elég lesz az ötödik helyre az nagyszerű, de úgy gondolom, a hatodik hely is nagy dolog ebben a bajnokságban.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés