Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

NKA Universitas Pécs – Budapesti Honvéd SE

Az elmúlt két szezon újonca, az ötödik helyért száll versenybe.

NKA Universitas Pécs - Budapesti Honvéd SE

Rájátszás, 5-6. helyért, 1. mérkőzés.
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia Fűzy Ákos Centerpálya, hétfő 18:00.

Pécs: Nikolics - Kovács - Scherer - Durmo - Manjgafic.

Honvéd: Djokovics - Brown - Hajdu - Henry - Filipovic.

A 5-6. helyért zajló párharcban, a Pécs a Honvédot fogadja az első mérkőzésen. Mindkét csapat 2-0-ra nyerte párharcát az előző körben, az NKA a Sopron, míg a Honvéd a DEAC ellen.

Csirke Ferenc, NKA Universitas Pécs: Először is szeretnék gratulálni a Honvéd csapatának, hiszen az újkori A-csoportos tagságuk második szezonjában nagy dolog az ötödik helyért játszani! Ugyanakkor gratulálok a saját csapatomnak is, hiszen mi újoncként fogunk az első hatban végezni, ami egy fantasztikus eredmény. A Honvédnak jó edzője van, akinél mindenki tisztában van a feladatával, jó légiósaik is vannak, de az idei eredményeikben a magyar játékosoknak is ugyanakkora szerepük volt. Magas intenzitással védekeznek, agresszívek, jól indulnak. Nekünk mindenképpen kevés eladott labdával kell játszanunk, illetve a lepattanócsatát se bukhatjuk el, ha nyerni szeretnénk. Ezen a meccsen is számítunk szurkolóinkra, szükség lesz rájuk, a segítségükkel szeretnénk megtartani a jó hazai mérlegünket!

Zlatko Jovanovic, Budapesti Honvéd SE: A Pécs egy nagyon agresszív, fizikális csapat, remek keretük van. Abban a tekintetben hasonlít a játékunk az övékre, hogy nagy energia és intenzitás jellemzi őket is. Nagyon tisztelem az NKA-t, nagyszerű eredményt értek már most el első A csoportos szezonjukban, erre rátennék a koronát egy 5. hellyel, csak úgy, mint mi. Fizikálisan és energiákban fel kell vennünk a versenyt, ha sikeresek akarunk lenni. Nyilván ez nem egy egyszerű feladat, a Pécs egész évben jól szerepelt hazai pályán, de ha sikerül ezeket betartanunk, akkor lehet esélyünk a győzelemre.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Laposvár Recent comment authors
Laposvár
Olvasó

Szerintem ez egy jó párharc lesz. Nagyjából egyforma képességű gárdák találkozása.
Mindkét csapat motivált és jó formában van.
A palyaelőny talán egy picit a Pécs felé billenti a mérleget (egész szezonban kimagaslóan védik meg a hazai pályájukat), de itt aztán tényleg bármi lehet.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés