Connect with us
Hirdetés

B-csoport

NKA Pécs – Pécsi VSK-Veolia

Két hazai siker után ismét az Akadémián találkoznak a pécsi riválisok.

NKA Pécs - Pécsi VSK-Veolia

NB I. B, Piros-csoport, döntő, 3. mérkőzés
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia, kedd 19:00
Farkas Gábor, Szilágyi Bálint, Földesi Ádám (Bognár Tibor)

NKA Pécs: Lados - Kovács - Kollár - Meleg - Djordjevics.

PVSK: Halász - Molnár - Harler - Bíró O. - Horti.

A második vonal döntőjének első mérkőzését magabiztosan nyerte az alapszakaszgyőztes, ám a Vasút hazai pályán egyenlíteni tudott. Az akadémistáknál szombaton visszatért a pályára Kovács Péter, Kerpel-Fronius Gáspár viszont combsérülést szenvedett. A döntő harmadik mérkőzésére az első két találkozóhoz hasonlóan már elővételben elkelt minden jegy.

Ivica Mavrenszki (NKA Pécs): Csak ismételni tudom magam: egy ilyen döntőben minden meccs más és más. Éppen ezért nem igazán szeretnék a magunk mögött hagyott második mérkőzéssel foglalkozni, amelyen nem tudtunk a saját ritmusunkban játszani. Természetesen az elkövetett hibákat javítjuk, és már csak a következő összecsapásra koncentrálunk. A döntő harmadik meccsén mindenképpen agresszívebbnek kell lennünk, főleg támadásban, és negyven percen keresztül a legmagasabb szinten kell koncentrálnunk annak érdekében, hogy ismét nálunk legyen az előny.

Szrecsko Szekulovics (PVSK): Meg tudjuk fordítani ezt a szériát a mi javunkra. A legutóbbi meccsen jól reagáltak a játékosaim. Nem volt bravúrmérkőzés, a védekezésünket csak dicsérni tudom, a csapatmunka hozta meg a sikert. Minden meccsen javítunk valamit, egy dolgon nem kell, az pedig a szurkolás. Nagyon sok pozitív energiát kapunk szurkolóinktól, rengeteget segítenek.

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés