Connect with us

B-csoport

NKA Pécs – HÜBNER-Nyíregyháza BS

Majdnem teljes kerettel tud mindkét csapat kiállni.

NKA Pécs - HÜBNER-Nyíregyháza BS

Piros-csoport, 10. forduló
Pécs, Nemzeti Kosárlabda Akadémia, szerda, 17:30
V.: Szalai Zs., Földesi Á., Csák M. K.

NKA Pécs: Fülöp - Scherer - Benke - Kocsis - Karadvics.

HÜBNER-Nyíregyháza BS: Ubilla - Kiss - Mohácsi - Bazsó - Tóth.

A Piros-csoport 10. fordulójában méri össze erejét, az NKA Pécs – HÜBNER-Nyíregyháza BS csapata. A hazaiak legutóbb a MAFC csapatától kaptak ki és jelenleg a tabella 9. helyét foglalják el, míg a vendégek a Salgótarján csapatát győzték le és továbbra is vezetik a tabellát.

Ivica Mavrenszki, az NKA Pécs vezetőedzője: A Nyíregyháza a legjobb csapat a Piros-csoportban, így érthető az, hogy miért mondom azt, hogy egy kemény mérkőzés áll előttünk. Nagyon jó játékosok alkotják a keretüket és nehéz lesz ellenük védekezni és rájuk erőltetni a mi játékstílusunkat, de minden erőnkkel azon leszünk, hogy egy jó mérkőzést játsszunk.

 Siska János, a HÜBNER-Nyíregyháza BS vezetőedzője: Fiatalos, gyors kosárlabdát játszó csapathoz fogunk látogatni, akik nagyon agresszívan védekeznek illetve támadásban rendezett játékkal játszanak. Hazai pályán nagyon erősek és bebizonyították már, hogy itt a helyük. Bus Iván játéka még kérdéses, mivel az előző mérkőzésen bokasérülést szenvedett, de rajta kívül mindenki rendelkezésemre áll.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés