Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nincs rossz hangulat Jászberényben, de nehéz minőségi munkát végezni

Czirbus József szerint a realitás az, hogy a negyedik helyen jutnak be a felsőházba.:

:

Nincsen könnyű dolga a JP Auto-JKSE csapatának az alapszakasz hajrájában, ugyanis a több kulcsemberére sem számíthat Nikola Lazics vezetőedző. A legutóbbi fordulóban, Szombathelyen Orlando Coleman mellett Nemanja Alekszandrov sem játszott, míg Cseh György megsérült. Ennek tükrében nem jelentett meglepetést, hogy a jászságiak nem tudták felvenni a harcot a Falcóval (78-58). Szombaton Kaposváron javíthatnak.

– A hangulat továbbra sem rossz a csapatnál, csak nehéz így minőségi edzésmunkát végezni – mondta Czirbus József, a Jászberény erőcsatára a BB1.hu-nak.

– Mi magunk sem tudjuk, hogy ki és mikor tud edzeni, kinek a felépülésére mennyit kell várni. Ez napról-napra változik.

A Falco elleni vereség miatt sem volt különösebben idegeskedés a csapatnál, mert tisztában voltunk a szombathelyi csapat minőségével. Tőlünk kulcsemberek hiányoztak, készülni nem sokat tudtunk, így tényleg nehéz. Legközelebb Kaposvárra megyünk, meglesz a lehetőség arra, hogy javítsunk. Roppant nehéz lesz, mert a somogyiaknak összeállt a csapatuk. Szoros mérkőzésre számítok. Bízom benne, hogy fel tudjuk venni velük a harcot.

A jászberényiek jelenleg a tabella harmadik helyén állnak, amennyiben nyerni tudnának Kaposváron, majd később a Szolnokot is legyőznék, akkor nem kellene aggódniuk.

– Ha reálisan nézzük a helyzetünket, akkor valószínűleg a negyedik helyen fogunk bejutni a felsőházba. Nem biztos, hogy meg tudjuk tartani a mostani pozíciónkat. Számunkra az volt a lényeg, hogy bejussunk a felsőházba. Természetesen törekedni fogunk a maximumra, de nem stresszelünk rá a hátralévő meccsekre – zárta szavait a játékos.

Fotó: Jászberény Facebook oldal

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
MásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Öröm látni, olvasni, kedveskéim, hogy országszerte mindenhol (lsd pl: Berény, Debrecen) a REALITÁS talaján vannak és maradnak.
Sztem ezzel kellett volna kezdeni, és mindenkinek ez legyen a követendő példa, kedveskéim!
SZERETLEK benneteket. 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés