Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nincs még kész a Jászberény magyar kerete

A légiósok válaszára is várnak Nikola Lazicsék.:

:

Aleksa Brbaklic és Ruják Bence megtartása mellett Mészáros Mátét érkezéséről számolt be idáig a Jászberényi KSE. A Kecskemétről igazolt bedobóval azonban még nincs kész a magyar állomány, további játékos válaszára vár a klub.

– Nincsen még készen a magyar keretünk – mondta Nikola Lazics, a Jászberényi KSE vezetőedzője a BB1.hu-nak. – Remélhetőleg egy héten belül bejelenthetünk egy újabb játékost. Többször is mondtam már, hogy nem vagyunk könnyű helyzetben, mert nem tudunk válogatott játékosokat magunkhoz csábítani. Az új szabály miatt viszont nagyon fontos lesz, hogy mindig érkezzen megfelelő teljesítmény magyar játékostól.

A légiósok terén viszont még nem mostanában várható bejelentés. Noha dolgozik ezen is a szakmai stáb, először szeretnék megvárni a tavalyi külföldiek válaszát.

– Ilyen téren sem tudok még konkrétumokról beszámolni – folytatta a vezetőedző. – A tavalyi légiósok közül többeknek is a válaszára várunk, ezután tudunk dönteni arról, hogy kinek tegyünk ajánlatot. Várhatóan idén is öt légiósunk lesz, és abban az elosztásban, mint tavaly. Mindegyik posztra szeretnénk valakit szerződtetni.

Fotó: Gémesi Balázs

105 hozzászólás

105
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
97 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
lajaRougeTomika2ZsarkovAramis Recent comment authors
Tomika2
Vendég
Tomika2

Ezek a szarfalcosok tényleg azt hiszik, hogy övék lett a világ, mert összeszenvedtek az ellenfelek sérüléshullámainak meg az agyonkent jv-nek köszönhetően egy nyomorult aranyat.
A berény cikk alatt verik a nyálukat. Egy ország fog röhögni rajtuk, ha nem lesz 2 arany itthon csont nélkül és továbbjutás nemzetköziben.

pbask
Vendég
pbask

Téged is megveszünk,és agyat ületünk beléd
szükséged van rá

ldd
Olvasó

Légy erős!
Az aranyérmek még nem lettek kiosztva.
Lehet, hogy a Te kedvenceid nyakába akasztják.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Az a magyar kosárlabda történelem legnagyobb égése lesz, ha nem a falcoé lesz a két arany.

J.R.Benitez
Olvasó

Esett ez már meg egy összevásárolt Olajjal is….

J.R.Benitez
Olvasó

Soroljam a neveket, te meg mondod melyik Szolnok nevelés, ok?

Tomika2
Vendég
Tomika2

A 2 saját nevelésre veritek magatokat még 20 évig? Az egyik azért van nálatok, mert kint nem állta meg a helyét, a másik meg már régen elment volna, ha kellene valakinek.

J.R.Benitez
Olvasó

Ne haragudj nekünk csak ilyenek jutottak. Ott mizu? Ja hogy nulla, azaz zéró… Figyu, tuti van eszed. Addig ne szidd szerintem más csapat saját értékét amig nektek nulla, azaz zéró…. Pont ezért nagy tisztelet és kitartást Kaposvárra….

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Aztán ott Zalában hàny saját nevelésetek van okoska? Szombathelyi meg körmendi fiatallal van tele a csapatotok te birka… ?

Tomika2
Vendég
Tomika2

Hát nem verik a nyálukat 20 évig Tóth Ádamon, Kámin, Gáspin, stb. az biztos. Hátszél Benci esetében azért indokolt, hiszen már 20% felett triplázik.

derryl
Olvasó

Mi köze tomikának az Olajhoz? Látom, már téged is kezd elhagyni a józan eszed!
Azért meg külön grat, hogy igy szétkúrtatok egy Berényről szóló cikket! Valóban kell minden napra egy falcos cikk, hogy kiélhessétek magatokat!

donnarumma
Olvasó

derryl..tényleg ennyire nem látsz már a gyűlölettől?
Nézd már meg ki szólt be, amire a válaszok lettek írva!
Egész addig a Berényről volt szó!
Mellékesen, a 80 hsz ből sikerült Neked is 3-at beírnod és pontosan 0 !!!! szól a cikkről….
Nem értem miért kell szétkúrnod egy cikket..kellene minden napra egy cikk, ahol a Falcot szidhatjátok(no meg a játékosokat,edzőt mert Nektek az is megy-jól ismertek mindenkit-ki buzi,ki ökör stb..)

derryl
Olvasó

Tévedsz! Nincs bennem gyűlölet, tény, nem a Falco a szívem csücske. Tomi nem szolnoki, te is tudod, ezért csodálkoztam Benitezen, miért citálja ide az Olajt.
Azért nézd meg, melyik kommenthez, és mit szóltam hozzá. Én is tudok számolni, az addigi 84 kommentből 63 szombathelyi, de természetesen a három beírt egysoros észrevételemmel szétbarmoltam azt a cikket, amelyhez egyetlen egy jászberényi nem szólt hozzá, szinte csak filcos!

Ne haragudjatok, ha mi alföldi cigány buckás geci kutyák (szólj, ha kihagytam valamit)egyáltalán lábujjhegyen ide merünk lopakodni, és bepötyögni néhány sort!

Tomika2
Vendég
Tomika2

10 cikkből 9-et Gyurci bácsi fizet. Honnan veszed a bátorságot, hogy az 1 nem szarfalcós cikk alatt beleírjál a falcosok önajnározásába?
A végén még a baltás norbi csajának a tortájáról készült oknyomozó riport alá is beírogatsz, vagy mi lesz?

donnarumma
Olvasó

Nem haragszom…? De megint arról beszélsz,hogy úgy kezdődött,hogy visszaütött.. Felháborodsz, hogy miert ír szhelyi,majd amikor rákérdezek hogy és szolnoki,akkor megsértődve, arrogánsan válaszolsz.. Benitez sem rondát,sem valótlant nem mondott!Bocs hogy a nagyképű,sárga majmok fel merték hozni a csapatod nevét egy példánál!Lehet nekünk is inkább az edzőtöket meg a játékosaitokat kellene szidnunk, minden egyes cikk alatt,ahogy Ti teszitek! Ha nem baj én ebből kimaradnék/remélem más is/ Tompika meg példálózott már az osszes csapattal-akivel tud(kivéve Zte)…csak Falco ellenes legyen.Ez gondolom nem zavar,hogy az egész “szétkúrtátok” miatta van. Az meg külön érdekesség,ha berényi nem írt akkor: a 60 szhelyi zavaró, de a 25 egyéb… Olvass tovább »

derryl
Olvasó

Még egyszer bocsánatodért esedezem, hogy 63 falcos komment után mertem írni egy félig-meddig régiónkat érintő cikkhez. Igen, tanulhatnánk tőletek, hisz ti mindig korrekten, Kazinczyt meghazudtoló szókinccsel, kultúráltan fejtitek ki véleményeteket az aktuális témáról a trágyaszaros körmendieknek, a sötét zalaiaknak, a cigány somogyiaknak, a buckás szolnokiaknak, a tirpák szabolcsiaknak, stb. Azzal is tisztában vagyok, hogy mindenki egy “mocskos szar alak” aki nem nektek szurkol (aramis fejtette ki bővebben). Mint a mellékelt ábra mutatja kb mindenki utál benneteket, és hidd el, nem sokan azért, mert bajnokok lettetek, hanem azért a nagy arcért, ami övezi ezt az aranyat! Semmi gond, sokan túllépünk rajta,… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Jó politikus lennél,kiválóan beszélsz félre…
De miért hazudsz?Felétek ez divat???vagy ezeket Te hol olvastad?:”trágyaszaros körmendieknek, a sötét zalaiaknak, a cigány somogyiaknak, a buckás szolnokiaknak, a tirpák szabolcsiaknak, stb.”

Próbálod hergelni ellenünk a népet…milyen céllal,fel nem fogom..Te nem utálsz minket,de “mindenki utál bennetek”..óriási!
Egyre jobban belekeveredsz..
Sztem engedd el ezt a témát és szurkolj a csapatodnak!
Legyél következetes és ne kérj mástól olyat számon,amit ti sem tesztek meg,tartatok be stb..

derryl
Olvasó

Bizony, bizony, azokat a veretes jelzőket mind-mind ti akasztottátok ránk, elég szelektív felfogásod van, de sebaj, megszoktuk, rajtad kívül szerintem mindenki tudja, de az érintettek biztos igazolják!
Én nem vagyok mindenki, és, ha nem haragszol, nem hazudok, lapozz vissza nyugodtan az almanachban.
De igazad van, elengedtem, sőt alig várom már, hogy szurkolhassak a BL selejtezőn a Zászlóshajónak, az állócsillagnak, a Magyar kosárlabda méltó képviselőjének! Pá!

donnarumma
Olvasó

-Te állítottál vmit,keresd vissza Te…
-“Én nem vagyok mindenki”-ez értelmezhetetlen?
-ellenben a “ti akasztottátok ránk” az nem vagyok én!

De ez a sok minden megint hogy jön a berény cikkhez??
Már a 6.hozzászólásod..de tudom Neked szabad,csak Falcosnak nem “szétkúrni” a cikket..Annak szurkolsz akinek akarsz..hidd el nagyon jól elvagyunk mi nélküled,vagy akár veled is?
Csak arra kértelek, azt várd el mástól, amit magadtól

derryl
Olvasó

Nyerrél! 15-6 oda! Feladtam!

derryl
Olvasó

Bocs, nyertél!

donnarumma
Olvasó

Tudom?

laja
Olvasó

Nem bírnád ki ugye ha a Szolnokot nem kevernéd bele? Akkor meg meg vagytok sértődve ha valaki a filkót emlegeti.

donnarumma
Olvasó

nem mocskos olajt irt hanem Szolnokot…Te meg filkózol…
Amúgy azért keverte össze Benitez, mert Tompika Olaj szurkoló is…vagyis mindegy csak a Falco ellen legyen..

derryl
Olvasó

Köszi, de talán mással is megesett nem? Sorolnád?

J.R.Benitez
Olvasó

Benitez benézte bocs. Nem rossz szándékból de ennyi kommentet mindig visszaolvasni… Belezavarodtam. Sorry. De én legalább beismerem ha hibáztam. Biztos én vok itt a leggyengébb láncszem…

donnarumma
Olvasó

Rajtad pl. már így is röhögünk,eredménytől függetlenül?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Vergődj tompika! ? Itt senki nem veri a nyàlát Szombathelyről,csak te onnan a sötét fejedből!
Pont hogy minden szombathelyi reméli,hogy erős Berèny lesz jövőre is!
Neked meg normàlis hozzászólásod még nem volt itt semmihez te rosszindulatú kretén!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Reméljük erős lesz a Berèny a következő szezonban is!

donnarumma
Olvasó

Így van!

pbask
Vendég
pbask

Legjobbakat nekik.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ne csinálj úgy, mintha érdekelne! Nagyon jól tudod, hogy akármilyen légiósokat igazol a Berény a közelében sem lehet a magyar válogatottnak. Erős Paksot, Fehérvárt, meg Szolnokot azt nem szeretnél, igaz?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Figyi agyhalottka! Azért mert te egy gonosz,rosszindulatú paraszt vagy,attól még más nem az. Normálisan nem tudsz hozzászólni sehova se…

Tomika2
Vendég
Tomika2

Álszent vagy öcsém. Gondolom egy jó Oroszlánynak is örülnél.

ldd
Olvasó

Még szép, hogy kell “egy jó Oroszlány” is.
De ki fog kiesni?
Vagy ahogy Salamon Béla bácsi örökbecsűjében:
“Ki megy akkor Bogdányba?”

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Tompika! Azért mert te olyan rosszindulatú vagy,hogy csak fröcsögni tudsz mindenhova,attól még mások had szimpatizàljanak 1-2 ellenfèlcsapattal…

Tomika2
Vendég
Tomika2

Persze, persze… csak te átlátszó vagy. Teleajnároztátok a szarfalcot minden cikk alatt, aztán most próbálsz szimpatikusnak látszani… Meg a Berény cikk alatt a 100 szarfalcós hsz. mellett azért legyen egy Berényhez kapcsolódó is a részetekről…

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te miről beszèlsz agyhalott? Te jöttél ide fikázni,nem más! De mit is várunk egy ilyen csökkent értelmi kèpességű balfasztól,mint te… ??

J.R.Benitez
Olvasó

Mit is írhatnék…. Bocsánat ha bunkó voltam és megbántottam valakit. Ennyi személyeskedő sértő beirás után ami itt megy sem gondoltam hogy engem ilyenbe bárki is belekever. Komolyan nem értem én ezt az egészet….

Setback
Vendég
Setback

falcosok hisztiznek feszt, hogy az ő hírei alá és mindenki beleugat. Tessék, itt egy berényi cikk és máris jön a nagyképűség, a kinevetés. Ezek vagytok ti.

ldd
Olvasó

Légyszi segíts!
Hol a nagyképűség, hol a kinevetés?

donnarumma
Olvasó

1, nem vagy berényi,de számon kérsz,miért írunk ide?-ezek vagytok ti..
2,a cikkhez is hozzászóltál(bár egy épületes baromságot)-ez vagy te…
3,se rondát se nagyképűt nem írtunk, de te egyből támadsz,koteketdsz stb.-ez is te vagy…teee
Ne olvasd meg ne is válaszolj..nincs mire

pbask
Vendég
pbask

Hagyd Donna, idiota ez az ember. Ha ir mocskolodik, de kozbe szerinte mi vagyunk a rohadékok. fuck logic. Fog még neki fájni pár bejelentés.:DD

Setback
Vendég
Setback

Nem én g@cizem le fórumtársaimat, szóval a te kezeddel írt mocskolódás enyhén szólva szánalmas és nevetséges.

pbask
Vendég
pbask

Egy rossz hozzaszolas nem volt itt tőlünk veletek ellentétben te fóbiás idiota.
Drukkolj csak tovább a fakezű Némethnek jokat röhögök rajta ugyis:D

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Te hisztizel a legjobban,aztàn mégis elsőkènt fröcsögsz oda mindenhova… ?

sargafeketeasziv
Olvasó

Ezen jót nevettem ???

Setback
Vendég
Setback

A Jászberény arra vár, hogy mit mondanak a légiósok, a légiósok (managerei) meg húzzák az időt, mert máshol és több pénzért szeretnének kosárlabdázni. Berény helyében olvasnék a jelekből. A válaszig csak telik az idő és szűkül a játékospiac.

donnarumma
Olvasó

Szted mennyi helyen igazoltak eddig légióst? Senki nem olvas a jelekből?Szinte sehol nincs légiós,pedig “szűkül a piac”..

ballislife
Olvasó

Érdekes bajnokság lesz ez a következő. A bajnokcsapat és a kieső kiléte is ismert már júliusban!:)

MoBamba
Olvasó

Csak nehogy a Paks legyen a bajnok, akkor lenne nagy pofára esés…

Aramis
Vendég
Aramis

Tavaly a bajnokság kezdetekor mindenki a Szolnokot tartotta az elsőszámú bajnokesélyesnek.
Végül döntőt sem játszott az ismert okok miatt.
Bármi lehet még..

ballislife
Olvasó

Igazatok van,a végére még bármi megtörténhet

donnarumma
Olvasó

Kegyetlen az élet..

moldi56
Olvasó

Mindjárt sírva fakadok.

falco2008
Vendég
falco2008

Nekünk sincs 🙂

pbask
Vendég
pbask

Felkészül Keller.

falco2008
Vendég
falco2008

Nem ő 🙂

pbask
Vendég
pbask

Más posztokon megvagyunk o.o

falco2008
Vendég
falco2008

1esre jön VD.

pbask
Vendég
pbask

WTF. Van rá pénz?

falco2008
Vendég
falco2008

Bőven, vele együtt lesz 3 idegenlegios

sargafeketeasziv
Olvasó

Na erre kivancsi vagyok ?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Vele együtt? Akkor ő mégsem az akire gondoltak,hanem légiós?

J.R.Benitez
Olvasó

Én meg úgy tudom szakadéknyi a különbség az igénye és a lehetőségeink között. Tárgyalás volt, ennyi, nem több. Ezek után kizártnak tartom hogy nálunk folytatná. Az viszont nekem meglepő hogy hajlandó országon belül váltani. Azt hittem Olaj vagy külföld.

Hokesz
Olvasó

Vojvodara tenyleg van esely? Vagy csak hulyiteni akarod a nepet? Nagyon orulnek neki!! Meg akar ugy is ha nem lesz annyi legios!! En ugy tudom hogy a bl fotabla a cel, es ezert mindent megtesz a vezetoseg hogy realis legyen.
Falco!!

falco2008
Vendég
falco2008

Na ez a VD vicces lesz 😀

Hokesz
Olvasó

Miert? Nalunk folytatja? Ne huzd az idegeimet 😀 akkor szolnokon paran bele ugranak a Tiszaba 😀

J.R.Benitez
Olvasó

Dehogy jön.

pbask
Vendég
pbask

Te Benkét is tagadtad bro 😀

J.R.Benitez
Olvasó

Akkor ez kiváló kabala?

derryl
Olvasó

Hűha! Tényleg?

J.R.Benitez
Olvasó

Nem

Zsarkov
Olvasó

Voja, vagy Olaj, vagy Sassari…, most 51:49 % hogy marad.., az ő szóba jöhető posztjain (1-3) van 3 olasz (Spissou, Devecchi, Gentile) illetve volt 3 amerikai (Smith, Carter, Mcghee), akik közül legalább kettőnek távoznia kell, hogy menjen, de egyelőre ott sincs döntés…, más magyar csapat, hát esetleg Kaposvár…, majd egyszer ha levezetni hazatér.

J.R.Benitez
Olvasó

Zsarkov! Tehát szerinted nem tárgyal(t) velünk? Ezen meglepődnék. Mert az anyagiak miatt hamar felfüggesztették az egyeztetést. De volt kapcsolat felvétel. Ez 100 százalék. Fura hogy mi az új zászlóshajó nem tudjuk azt megadni amit nálatok igen. Na mindegy sok sikert Vojának akárhol folytatja!!!! Amugy itt szerintem nem Vojáról beszélt Falco2008 hanem egy légiósról… Vagy csúnyán elvesztetem a fonalat?

Zsarkov
Olvasó

De, volt “tárgyalás”, már ha azt annak nevezhetjük hogy udvariasan meghallgatott benneteket (is).

Zsarkov
Olvasó

Meg tudjátok adni azt amit mi, csak tőletek jóval többet kért…, a sárga feláras szín ?

donnarumma
Olvasó

Mi hallgattuk Őt…Mennyiért jönne?Összeget is mondott…szóval van az a pénz…( Az tuti,hogy Szolnokon ennél kevesebbért marad) sztem itt direkt annyit mondott, amit úgysem adnak meg…jobb ez így sztem mindenkinek..

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Bejelentkezett hozzánk is meg az Albához is. Kevesebbet kérne,mint Szolnokon,de még így is kurvára távol vannak egymástól az anyagi elképzelések…
Fehérvárra fog menni.
Amúgy Falco2008 szerintem is lègiósról beszèlt!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Jaja bejelentkezett a nagy szarfalcohoz, ez jó vicc. Talán inkább könyörögtök neki az Olaj dupláját ajánlva ?

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Tompika,tompika!!! Minek ugatsz olyanhoz,amihez fogalmad sincs? ?

Zsarkov
Olvasó

Fehérvárra? Az előző szezon 11. helyezettjéhez, ahol épkézláb magyar nincs, gyenge az edző, alkalmatlan a vezetés? Igaz, legalább pénz az van…

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

De van az a pénz…

Zsarkov
Olvasó

Van…, ha azt kifizetik neki, akkor nemcsak a pályán, de a tárgyalóasztalnál is zseniális Voja.., kb. egy kisebb A csoportos csapat 12 emberének a teljes gázsija…, bármi legyen is, Ő örökre az Olaj ikonja marad.

J.R.Benitez
Olvasó

Zsarkov rettenetesen el vagy tájolva…. Kapásból mondok 4 csapatot ahol 3 légiós összbére több volt mint Dávidé. Butaságokat ne irjunk mert vannak itt páran akik elhiszik. Sőt, ami rosszabb, terjesztik is. Maradjon Dávid Szolnokon. Ez mki érdeke szerintem. Jó nézni ha a pályán van, plusz válogatott miatt se menjen sehova.

Zsarkov
Olvasó

Nem top csapatokról beszéltem…, és nem is azt írtam, hogy annyit keresett…, a második részét magam is csak kívánni tudom

J.R.Benitez
Olvasó

Hát ha Neked pl Zte vagy Deac top csapat, akkor nem szóltam

Zsarkov
Olvasó

Te a múltról beszélsz, én meg azt vízionáltam, hogy mennyiért menne Fehérvárra mondjuk…, és ezt nem azt jelenti, hogy mi is ennyit tudnánk fizetni…, csak azt, hogy innen kizárólag dupla de inkább tripla pénzért menne máshova, nem 2 forinttal többért, mint egyesek…, annak idején Perl se jött hozzánk, mert 2 forint pluszért csak a megélhetési játékosok váltanak, nem a példaképek

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Zsirkov! Azért mert itt játszod a jólértesültet,attól még nem az valóság amit te itt kitalálsz… ?
Akkora baromságokat írsz,a sok hülye meg bekajálja… ?

Zsarkov
Olvasó

A lényeg, hogy te viszont a valóságot írod…, bejelentkezett hozzátok aprópénzért, de nektek nem kellett, inkább Szilárdkára áldoztatok többet…, én bekajálom.

derryl
Olvasó

Hagyd őket, teljesen felesleges!

Rouge
Vendég
Rouge

“…Kevesebbet kérne,mint Szolnokon…”

“…Bejelentkezett hozzánk is meg az Albához is….”

Bejelentkezett…;);):)

VOJA bejelentkezett az alsóházas albába meg hozzátok…aprópénzért…:):)

Vince, szerintem te jelentkezz be…
a pszichiátriára.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Tudjuk csak az lehet igaz amit ti mondtok… ?
Kamukirály,aztán mi a helyzet a baszkokkal Barcelonában? ??

donnarumma
Olvasó

Nem csak Voja a V.D.?

J.R.Benitez
Olvasó

Ugye hogy ugye!

pbask
Vendég
pbask

De ki banyek?

pbask
Vendég
pbask

szalagcim, komment rá nekünk sincs, magyarnak kell lenni.
légiósból ki VD?

Zsarkov
Olvasó

Deonta Vaughn

pbask
Vendég
pbask

az fos, nekem jobb kell

donnarumma
Olvasó

Ő D.V. nem; V.D.?

pbask
Vendég
pbask

Hála a jó égnek

Zsarkov
Olvasó

Vlade Divac? ? beférne még túl az 50-en is

donnarumma
Olvasó

Vissza nem futna..de elől még megoldaná…végül is nincs les?

donnarumma
Olvasó

Váradi Don Benedek ?

pbask
Vendég
pbask

Sírok ????

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés