Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nikola Lazics: Jól játszottunk, főleg az utolsó két-három hétben

Már tárgyalnak a szerződésének meghosszabbításáról.:

:

Nikola Lazics adott hosszabb interjút a sonline.hu-nak. A Kaposvár edzője beszélt arról is, miért vállalta el a nehéz helyzetben lévő csapatot.

Szeretem a kihívásokat… Nem sokat gondolkodtam a döntés előtt. Korábban Szegeden és Veszprémben is voltam már ilyen szituációban

– mondta.

A sikerekről:

Nincs titok és nincs recept sem! A sok vereség után látszott, hogy nincs önbizalmuk a kaposvári játékosoknak. Egy kicsit beszélgettünk, másképp edzettünk. Minden edzőnek van saját stílusa. Nem lehet azt mondani, hogy elődöm Fekete Ádám nem csinált jó dolgokat. Folyamatosan dolgozott és volt nagyon eredményes időszaka. Minden edző másképp használja a játékosokat. Nekem a csapatjáték volt a legfontosabb, ez egy közösségi játék, nem csak az egyéneké. Ez volt az első dolog, amit már játékosként megtanultam odahaza. Pontosan tudtam hova jövök. A régi csarnokban a lelkes szurkolók előtt mindig kiváló hangulatú, remek meccseket játszottunk. Tudom, hogy az utóbbi években nem olyanok voltak az eredmények, mint korábban, de most közösen próbálunk meg változtatni ezen.

Jól játszottunk, főleg az utolsó két-három hétben. Együtt voltunk és megjött az önbizalmunk is. Ötből négy meccset megnyertünk az utóbbi időben. A korábbinál sokkal jobb pozícióba vagyunk, de nagyon nehéz folytatás vár ránk. Ha van esélyünk a jobb eredményre, akkor meg kell próbálnunk élni vele.

Jeff Allen, az új center

Szezon közben ebben az időszakban nagyon nehéz jó kosárlabdázót találni, aki Európában szerepel, játékban van és anyagilag is meg tudunk egyezni vele. Allen szerencsére épp ilyen volt. El akart jönni a ciprusi klubjától. Rutinos játékos, nem klasszikus ötös, de mi négyesként is használhatjuk majd. Remek fizikumú, gyorsan alkalmazkodott és beilleszkedett. Kell egy kis idő, hogy beépítsük és neki, valamint nekünk is jó legyen. Segítségünkre lesz, ez nem kérdés.

Az álmokról

Nem könnyű a sorsolásunk, komoly meccsek várnak ránk az alapszakasz hajrájában. Nyomás nélkül kell pályára lépnünk. Ha jó kosárlabdát játszunk, nyerési esélyünk is lesz, de azért reálisnak kell maradni.

A folytatásról

Én nyitott vagyok erre, már megkezdtük a tárgyalásokat.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
lddBorbély LajosBezseKPSVRKK Recent comment authors
ldd
Olvasó

Számomra meglepő hogy eddig úgy emlékeztem, Lazics szűk rotációval játszik.
Nem mondom, hogy a 8-9 sok, de jobb mint volt.

Borbély Lajos
Olvasó

Ha jól emlékszem, néhány éve a Berényt is megmentette. Mindenképpen megsüvegelendő, hogy bevállal ilyen kihívásokat. Arra viszont nem emlékszem, hogy pl. Dzunics valaha is lett volna hasonló helyzetben lévő csapatnál edző.

Bezse
Olvasó

Maradnia kell, ez nem kérdés

KPSVRKK
Olvasó

Nagyon jó hír.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés