Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nikola Lazics értékel

Nagy ugrás volt a Jászberény életében az idei szezon.:

:

Idén is jelentkezünk hagyományos, szezonzáró sorozatunkkal. A BB1.hu a bajnokság végeztével mind a tizennégy edzőnek felteszi ugyanazt a négy kérdést. A sorban következő Nikola Lazics, a Jászberényi KSE vezetőedzője válaszolt a kérdéseinkre.

1. Hogyan értékeli saját és csapata teljesítményét?
2. Mi volt a szezon meglepetése?
3. Állítsa össze a 2018/19-es szezon álomcsapatát!
4. Mivel tölti
a nyári pihenőt?

1. Már korábban is elmondtam, hogy elégedett vagyok az idei szezonnal. Ez egy ritka dolog, amikor egy edző ilyet mondhat. Mindenki tudja, hogy a bajnokság első felében, a Magyar Kupáig jól játszottunk, jól álltunk a magyar bajnokságban is. Ezt követően a sérülések miatt már nem tudtuk azokat az eredményeket hozni, mint korábban. Ez egy jó szezon volt a Jászberény számára, a tavalyi évhez képest sikerült egy még nagyobb ugrást csinálnunk idén.

2. Sokan említettek minket, mint meglepetést, de magunkról nem szeretnék beszélni. Én a Pécset emelném ki, akiknek nem véletlen a jó eredményük. Korábban is mindig stabilan, jó teljesítményt nyújtva ott voltak az élmezőnyben, majd idén ennek az építkezésnek köszönhetően sikerült a csúcsra jutniuk. Megérdemelten szerezték meg a bronzérmet.

3. Pitts – Vojvoda – Taylor – Bruinsma – Reddic.

4. Jelenleg a nyaralásomat töltöm, Görögországban vagyok. De eközben is a kosárlabdán jár az eszem, hiszen a keretünk még nincsen készen, a légiósokat is ki kell választani.

Fotó: Gémesi Balázs

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés