Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

NHSZ-Szolnoki Olajbányász – Egis Körmend

Hazai pályán javítana a Szolnok.

NHSZ-Szolnoki Olajbányász - Egis Körmend

Bajnokság, 11. forduló
Szolnok Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Földházi Tamás, Frányó Péter, Farkas Gábor (Gincsai János)

NHSZ-Szolnoki Olajbányász: Clay JR - Pallai - Little - Thomas - Wiggins

Egis Körmend: Morgan - Takács - Ferencz - Durázi - Tolbert

A bajnokság 11. fordulójában az Egis Körmend az NHSZ-Szolnoki Olajbányász csapatához látogat. A két gárda egymás alatt helyezkedik el a tabellán, de amíg a Szolnok kikapott, addig a Körmend győzött hazai pályán és egy nyert mérkőzésből érkezik a találkozóra.

Miodrag Rajkovics, NHSZ-Szolnoki Olajbányász: “Egy tiszteletre méltó csapattal találkozunk, akik kiváló játékot játszanak. Minőségi a festéken belüli- és kívüli játékuk egyaránt, ami veszélyessé teszi őket. Kemény mérkőzésre számítok. Az előző fordulók meccsei keményebbé tettek minket, igyekszünk tanulni a hibáinkból is. A támadásban türelmesebben kell játszanunk. Egyelőre teljes kerettel készülünk a holnapi találkozóra.”

Kocsis Tamás, Egis Körmend: “Nagyon fontos volt, hogy hazai pályán egy magabiztos győzelmet tudtunk aratni a Kecskemét ellen, mert ez sok erőt adott nekünk erre a hétre. Szolnok lesz az ellenfél, aki azért egy más szintet képvisel. Úgy gondolom, hogy ha azt a csapatjátékot tudjuk hozni támadásban, mint az utolsó mérkőzésen, akkor lehet esélyünk. Védekezésben is nagyon agresszívnek kell lennünk és tudatos döntéseket kell hoznunk adott szituációkban.”

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
PojacaJR.BENITEZ Recent comment authors
Pojaca
Olvasó

Ez a meccs most a MOL-é lesz, húztam is még tegnap 1.7-ért a tipón, főleg annak tudatában, hogy Cook lehet nem is játszik.

JR.BENITEZ
Olvasó

Mondjuk ezt a meccset a tévében is megnéztem volna…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés