Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Névadó szponzort jelentett be az OSE Lions

A legjobb nyolcba jutna a csapat.:

:

Ma délután az oroszlányi Krajnyik “Akác” András Sportcsarnokban tartott sajtótájékoztatón Beck Ferenc, az Oroszlányi Sport Egylet (OSE) elnöke bejelentette, hogy az OSE kosárlabda-szakosztálya és az MVM (Magyar Villamos Művek) névadó szponzori szerződést kötött egymással.

Ennek megfelelően a 2021-22-es szezonban az oroszlányi csapat már MVM-OSE Lions néven szerepel az élvonalbeli bajnokságban. Az oroszlányi kosárlabdázók a szponzorációnak köszönhetően stabil anyagi háttérrel vághatnak neki a következő évadnak.

– Hiszünk benne, hogy az együttműködés lehetővé teszi elsődleges céljaink elérését, úgymint a kosárlabda-sport népszerűsítését, fiatal tehetségek felkutatását, valamint játékosaink minőségi és magas szintű képzését – mondta Beck Ferenc.

A szponzorációnak köszönhetően a Lions szintet lépne: az előttünk álló bajnokságban a szlovén Sebastjan Krasovec vezette felnőttcsapat a legjobb nyolc közé szeretne kerülni a bajnokságban, emellett megcélozza a Magyar Kupa főtábláját.

A sajtótájékoztatón megjelent Czunyiné Dr. Bertalan Judit, a térség országgyűlési képviselője, Lazók Zoltán polgármester, Lázár Mózes, az MVM-OTSZ (Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt.) vezérigazgatója, valamint Matajsz Gábor, az OSE elnökségi tagja is.

Az OSE közleménye:

Nagyszabású tervek az MVM OSE Lionsnál

MVM OSE Lions néven indul az új évad a sportegylet életében. A 2021-es ősztől kezdőtő szezon jeligéje „az új kezdet”. Az SE célja, hogy az elmúlt, nehézségekkel teli időszak lezárása után az új évad sokkal pozitívabban, kiegyensúlyozottabban teljen. A csapatok újult erővel kezdték meg a felkészülést, az edzők szakmai támogatásával és elhivatott munkájával; és természetesen továbbra is zajlik az utánpótlásnevelés, egészen az ovis korosztálytól kezdőden. Az SE ambíciója, hogy NBI-es csapata 2021/22-ben a Magyar Kupában szerepelhessen.

NBI-es csapatuk augusztus elején kezdte meg a szezonra történő felkészülést. A társaság nagy része kicserélődött, de a vezetőedző, másodedző és erőnléti edző személye nem változott. Nem kisebb célok fogalmazódtak meg, mint a Magyar Kupában való szereplés jogának kivívása és a legjobb nyolc közé kerülés.

Utánpótlás és amatőr felnőtt csapataik is csatasorba álltak, Oroszlányon, Móron, Környén és Tatabányán is megkezdődtek az edzések minden korosztályban. Játékosaik kipihenten és nagyon lelkesen néznek az új évad elé. A legkisebbek az Ovikosár program keretein belül kezdték meg a foglalkozásokat, U11-es és U12-es csapatok is teljes lendülettel vetették bele magukat a felkészülésbe. A tavalyi szezonban elért eredményeik alapján U14/A, U16 és U18 csapataik selejtező tornákon vesznek részt az Országos Főtáblára kerülésért. NBII-es felnőtt csapat Hepp Kupa selejtezőn kezdi a megmérettetést, U20-as játékosaink az NB1/A csapat mérkőzéseivel azonos ütemben lépnek majd pályára.

A sportegylet örömmel jelenti be továbbá, hogy – megállapodásuknak köszönhetően – az MVM a 2021/22-es szezonban névadó szponzorként támogatja törekvéseiket és a klub munkáját, aminek értelmében csapataik – ebben az évadban – MVM OSE Lions néven szerepelnek. A szponzorációnak köszönhetően stabil anyagi háttérrel vághatnak neki a következő évadnak. „Hiszünk benne, hogy az együttműködés lehetővé teszi elsődleges céljaink elérését, úgymint a kosárlabda sport népszerűsítését, fiatal tehetségek felkutatását, valamint játékosaink minőségi és magas szintű képzését” – mondta Beck Ferenc, az MVM OSE Lions elnöke.

Hajrá MVM OSE Lions!

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
GodemperorHajraKaposKareem Abdul-JabbarCsippavasipasi Recent comment authors
Godemperor
Olvasó

Ez most komoly? Arra leszek kíváncsi az APEH, vagy a NAV mikor lesz névadó szponzor valahol. Tiszta vicc ami ebben az országban zajlik sportszponzoráció cím alatt.
Mielőtt valaki nekem támadna, a saját csapatomnál is röhejesnek tartottam, amikor a SZOVA volt a “névadó”, vagy a Vasivíz volt a főszponzor.

HajraKapos
Olvasó

Sok sikert, reméljük kézenfogva “sétálunk” be a legjobb nyolc közé. ? Hajrá Kapos!

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Gratula !!!
Bár Kaposvárnak is lenne névadó szponzora,
hosszú évek sorrán semmi.
Ez most egy nagy OSE siker.

Csippa
Olvasó

Látszott az igazolásoknál, h van pénz dögivel, de akkor még lehurrogtak itt páran, mikor Molnár és Rujak után ezt írtam…

vasipasi
Olvasó

Így már érthető, hogy miért igazoltak légiósokat magasabb polcról! Sok sikert!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés