Connect with us
Hirdetés

Nagyon megéri

Népszerű sportolók, akik szívesen töltenek időt az online kaszinókban:

:

Az online kaszinóipar az egyik legdinamikusabban növekvő virtuális iparág. 2023-ban például 95 milliárd dolláros forgalmat várnak az iparág szereplőitől, ami majdnem 10%-kal több, mint a tavalyi évben. Az online kaszinózás népszerűsége miatt egyre több szerencsejáték-oldallal találkozhatunk Magyarországon is. A legjobb oldalak minőségi szolgáltatást, széles játékkínálatot, bónuszokat és mobilos elérhetőséget kínálnak. Egy színvonalas online casino oldalán a nyerőgépek mellett az élő és az asztali játékok egyaránt elérhetők, így mindenki megtalálhatja a maga kedvenc kategóriáját.

Bár rengetegen döntenek úgy, hogy kipróbálják az online szerencsejátékot, azt nem sokan tudják, hogy a hírességek, például a sportolók is szívesen választják ezt az utat. Ebben a cikkben azokat a profi sportolókat gyűjtöttük össze, akik gyakran felbukkannak az internetes kaszinók lobbijaiban.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo igazi legendának számít a modern labdarúgásban. Nevét szinte mindenki ismeri: 5-ször megnyerte az Aranylabdát, és a Real Madriddal örökre beírta magát a futballtörténelembe. Az viszont talán kevésbé ismert tény Ronaldóról, hogy szívesen játszik online kaszinókban is, ha épp ideje is úgy engedi.

Ezt onnan tudhatjuk, hogy Ronaldót a PokerStars hivatalos sportcsapatának tagjává választották. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy időnként felbukkan a PokerStars lobbijaiban, és pókerezik a több ezer rajongójával. Bár ez elsőre meglepőnek tűnhet, hiszen a futball és a póker teljesen más sportok, valójában mindkettőhöz fegyelmezettség, elkötelezettség és tehetség szükséges. Ronaldónak ezek mind megvannak.

Neymar Jr.

Neymar, a világhírű futballista, nemcsak a pályán, hanem az online kaszinókban is népszerűvé vált. Bár kevés Aranylabdát nyert, Neymart mégis az egyik legelismertebb és legsikeresebb támadók között tartják számon a futball történetében. Erőteljes játékával és góljaival lenyűgözte a világot, azonban kevesen tudják, hogy szabadidejében szívesen játszik pókert barátaival az online térben. Állítólag rendszeres látogatója a „Pharaoh’s Riches” online nyerőgépnek is.

Neymar azon kevés játékosok közé tartozik, akik nyíltan vállalják szeretetüket az online szerencsejáték iránt. Szenvedélyét az online póker iránt többször megosztotta már a közösségimédia-oldalain képekkel és posztokkal. 2015-ben részt vett az European Poker Touron Gerard Piqué társaságában. Gyakran láthatjuk őt ismert online kaszinókban játszani, és futballistaként elért kiváló teljesítménye a nyereményeiben is megmutatkozik az online kaszinók világában.

Rafael Nadal

A focisták mellett a teniszezők is gyakran felbukkannak az internetes szerencsejáték-oldalakon. Rafael Nadal profi teniszező nevét a rajongók onnan ismerhetik, hogy többször megverte Roger Federert a pályán. A játékos egyébként számos alkalommal felbukkant európai kaszinókban, Monte Carlóban is gyakran találkozhatunk vele. A spanyol teniszező állítólag imádja az online kaszinókat: időnként online pókerversenyeket is rendez, sőt, a PokerStars online kaszinóval le is szerződött korábban, hogy népszerűsítse a versenyeiket. A partneri viszony mára véget ért, ám az biztos, hogy Nadal néha feltűnik az internetes kaszinókban.

Tiger Woods

Tiger Woods a leghíresebb amerikai golfozó, aki több mint 14 nagy bajnokságot megnyert. Egy időben sokat lehetett hallani a balhéjairól, de a sajtóban feltűnt vele kapcsolatban még egy érdekes információ: imádja az online kaszinókat. Számos pókerversenyen vett már részt, például a World Poker Tour és a World Series of Poker versenyeken. A pókerjátékok mellett a kaszinójátékok, például a nyerőgépek is érdeklik. 2016-ban aztán saját pókerversenyt is rendezett Shadow Creekben, hogy így segítsen a rászoruló gyerekeken.

Összegzés

Az online kaszinók felhasználótábora napról napra csak nő, így nem olyan meglepő, hogy akár hírességek is kipróbálják az internetes pókert vagy a kaszinójátékokat. Természetesen a sportolók is csak emberek, és sokan közülük rendszeres látogatói az online kaszinóknak. Cristiano Ronaldóról, Neymarról, Nadalról és Tiger Woodsról már tudhatjuk, hogy szívesen játszanak kaszinójátékokkal. Ha te is szereted az internetes szerencsejátékot és a sportot is, érdemes nyitott szemmel járni. Egy megbízható online kaszinóban ugyanis bármikor felbukkanhat a lobibban egy híresség, szóval ki tudja, lehet, hogy te leszel a következő, aki megveri Cristiano Ronaldót.

Fotó: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/emberek-no-ferfiak-kaszino-3279685/

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés