Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Németországból érkezik a Kaposvár irányítója – HIVATALOS

Korábban a dán bajnoki döntő MVP-je is volt.:

:

Az amerikai Nimrod Hilliard személyében megtalálta első külföldi játékosát a 2021/2022-es idényre a Kaposvári KK – írja a delfinek.hu. Az 1993-as születésű, 183 cm magas Hilliard 2015-ben végzett a North Carolina Central egyetemen, majd profi pályafutása első idényét a dán első osztályban töltötte.

A Horsens együttesével rögtön nagyszerű idényt produkált: a bajnokságban 15.5 pontot és 5.6 gólpasszt átlagolt, csapatával megnyerte a bajnoki címet, őt pedig a döntő MVP-jének választották meg.

Ezt követően az akkor még a német másodosztályban szereplő Crailsheim Merlins csapatához szerződött, majd két idényt húzott le a svéd Boras Basketnél, ahol második évében 19.6 pont és 6.6 gólpassz volt az átlaga, csapatát pedig a bajnoki fináléig vezette.

A 2020/2021-es idényre visszatért az immár a német élvonalban szereplő Crailsheim Merlinshez. A fennállása legjobb szezonját produkáló együttes az alapszakaszban az 5. helyet érte el, a rájátszásban pedig végül a későbbi ezüstérmes, Euroliga negyeddöntős Bayern München állította meg őket.

Hilliard a Bundesligában 7.5 pontot és 4.5 gólpasszt átlagolt, mezőnyből 46%, a triplavonal mögül 38%, büntetőből pedig 86%-os pontossággal célzott.

A 28 esztendős wisconsini születésű irányító leigazolásával tehát egy fontos alappillére már megvan a csapatnak az elkövetkezendő bajnoki szezonra – Hilliard egyébként a 4-es mezszámban fog majd szerepelni a Kaposvári KK-ban.

A Kaposvári KK a 2021/2022-es idényre érvényes szerződéssel rendelkező játékosai: Nimrod Hilliard, Hendlein Roland, Krnjajszki Borisz, Bogdán Benedek, Plézer Gábor, Csorvási Milán.

Fotó: zonadebasquet.com

33 hozzászólás

33
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
23 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Kittinick19TrottershmMike21 Recent comment authors
nick19
Olvasó

Jónak tűnik! Jók az eredményei, stabil játékosnak tűnik, nem igazolt máshova 2 havonta. Nem újonc, de még nem is öreg, a legjobb korban van, kellő európai tapasztalattal.

Trotters
Olvasó

Szerintem baj lesz a U-23 játékossal,Plézer felét sem tugya hozni  mind Borisz,főleg védekezésben.Sem mentálisan foleg fizikálisan  nem elég erős A csoportra.
Ha nyaron felépül….nagyon jó lesz….sok sok munka vár rá.

Kitti
Olvasó

Pont az ilyen megnyilvánulások mutatják azt, hogy itt a fele brigád életében nem sportolt. Mentálisan Te is nagyon képben lehetsz, végülis csak 0 szakértelemmel osztod az észt. Labdát fogtál valaha a kezedben? Statisztikákat visszamenőleg ajánlom, aztán az okoskodást. Kezdetben meg azon gondolkozzunk el vajon miért nem a helyi utánpótlásból került kiválasztásra egy játékos azokkal a bizonyos “mentális és fizikális”adottságokkal.

Mike21
Olvasó

Mícs Rivers a számai, teljesítménye alapján, nem meglepő módon minden téren “kinőtte” a jelenlegi KKK-t. Csorvási nem kezdő center, nem is annak igazoltuk.
Minimum 4 légiós szükséges a középszakaszhoz, 5-10. helyhez, ami a célkitűzés az éves beszámoló szerint, amit meg lehet találni a város honlapján, minden riválisnál annyi is lesz, ha nem 5.
Plézer a tervek szerint kezdő, mivel egy u23-asnak pályán kell a szezon során.

Nem Wisconsinban született, hanem Madisonban. Sok sikert Mr. Basketball!
comment image

Kováts Imre
Olvasó

Az önkormányzat eredményességi támogatásában 9-10. hely szerepel.
Egyenlőre csak 4 töltelék külföldi pénzügxi fedezetét látni.

Mike21
Olvasó

Idézem: “Elsődleges eredményességi elvárás a középszakaszba jutás, azaz az alapszakasz végén az első 10 hely valamelyikének megszerzése. A végső sorrend szempontjából az 5-10. hely” Ahogy az előterjesztésben, úgy a 2. sz. mellékletben (KKK) C) pontban is az alábbi idézet található. Az eredményességi támogatásban a kritériumok KKK Kft. részére táblázatból: Bajnoki helyezés 50% – NB1 1-8 – 150% 9-10 – 100% 11 – 50% 12 – 0 Egyelőre az első légiós bejelentését lehet olvasni, videóját néni, szóval várjuk meg a többi légiós bejelentését, mielőtt minősítjük őket véleményem szerint.

Bezse
Olvasó

jónak tűnik , hajrá !!!! Csak halkan : többet tudunk adni mint a németek ? A Riverst kellene megtartani (nagyon) , aztán ráérnénk majd később 1 vagy 2 további légióst igazolni , akár karácsony tájékán , attól függően , hol lyukas a csapat . 2×3 havi légiós bérrel beljebb lennénk , annyi plusz pénzzel meg lehetne minőségibbeket kapni .

KKKfanta
Olvasó

Jaja, meg addigra megint lenne 6-8 vereségünk. Aztán megint küzdhetnénk a bennmaradásért. Kiváló gondolkodás ?

Bezse
Olvasó

Lazic-csal nem lenne annyi vereségünk , még akkor sem , ha Hilliard-Boris-Rivers-Roli-Csori lenne a kezdő + Plézer és Beni . Ne írj szamárságokat !

Kováts Imre
Olvasó

Bezse, helyesen gondolkodsz, van irányító, vannak centerek, kéne egy Rivers a 3-as posztra. Többre úgy sem lesz pénz (már ha valaki veszi a fáradságot és tájékozódik a pénzügyi lehetőségekről, az tudja). A Közgyűlés a 9.helyre várja a csapatot (azaz csak ne essünk ki). Ehhez adja a támogatást.

Kováts Imre
Olvasó

Hát, igen, lehet a tényeket nem tudomásul venni és rózsaszín álmokat kergetni. Lehet három jó légióssal is jó csapatot csinálni.

Bezse
Olvasó

legalább mi ketten egyetértünk , még ha a többiek hülyének néznek minket :-)))

Kováts Imre
Olvasó

Pedig csak el kellene olvasniuk a tegnapi közgyűlési előterjesztések között szereplő sporttámogatásokról szóló előterjesztést, illetve a KKK ügyvezetőjének óvatos, kockázatot nem vállaló beszámolóját. Ezzel együtt a 233,6 milliós kiadási oldalból – az elmúlt évhez hasonlóan – ma még 60 millió hiányzik. Az elmúlt évben sikerült a hiányt pótolni, reméljük ebben az évben is. Olvasva a hivatali álláspontot, nehéz idők elé néz Kaposvár profi sportja.

Sztolle
Olvasó

Kicsit félre értelmezel dolgokat. Mondjuk nem csodálkozom… Ez a kiadási oldal az utánpótlással együtt igaz. Tehát jelentős TAO van benne, ami nem költhető a felnőttekre. De nincs gond! Tőled megszoktuk.

Kováts Imre
Olvasó

Milyen utánpótlásra gondolsz?

Kováts Imre
Olvasó

“Okos Tóni”, olvasd el még egyszer!

Sztolle
Olvasó

U20! Okos Tóni? Ezek után nem kérdés…..?

Sztolle
Olvasó

A 10. kiesik?

Kováts Imre
Olvasó

Természetesen nem esik ki a 10. (helyesbítek a 100%-os önkormányzati támogatás a 9-10. helyhez kapcsolódik). A tűzzel játszik aki, ezekre a helyekre “pályázik”. Megjegyzem, hogy a 8. hely már az eredményességi támogatás 50%-al megemelkedik.

hm
Olvasó

CenterEK messze nincsenek, egy centerünk van, Csorvási viszont messze nincs elsőszámú center szinten, nem is tudom, hogy lesz e. Három légióssal a Falco szintű csapatok nem esnének csak ki a bajnokságból, de ott van 4 válogatott játékos, azon a költségen 4 nem gyenge légióst lehet igazolni. 3 légióssal csak kiesni lehet sajnos. Ha esetleg nincs többre pénz, akkor jövőre B csoport. Nincs olyan magyar magunk, amihez elég lenne 3 légiós.

Kováts Imre
Olvasó

Hát ebben van valami

Sztolle
Olvasó

Rivers nemzetközi kupában szereplő európai csapatot akar. Kivár a legvégsőkig. Úgy tudom, tavaly is az utolsó utáni pillanatban mondott csak igent.

Harry Bell
Olvasó

Ez a North Carolina Central egyetem azonos a North Carolinával? Ahol M. Jordan is játszott? Mert az egy fantasztikus fészek a kosaras fiókáknak.

crazybasket
Olvasó

Nem, nagyon nem!

KKKfanta
Olvasó

Van köztük 15 perc kocsival! ?

Domi
Olvasó

Gratula,ígéretesnek tűnik!

Csakegyfan
Olvasó

28 évesen még bírni fogja a 7 emberes rotációt, úgyhogy nem rossz választás.

KKKfanta
Olvasó

Ha megnézed már most van 6 emberünk, s még jön egy magyar meg 3 légiós ….

HajraKapos
Olvasó

És ki az a magyar? :O

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Ez már döfi !!!

sóskeksz
Olvasó

Elég jónak tűnik?

gulyasszabolcs00
Olvasó

Hajrá, Nikola ?

KKKfanta
Olvasó

Reméljük valamit összehoz idén végre Kaposváron ( folytatja ott ahol abbahagyta)!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés