Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Németh Ákos szerint pörgős csapat lesz majd a ZTE

A fiatal hátvéd rájátszásba jutna új csapatával.

  •   :

:

Mint ahogy beszámoltunk róla, Németh Ákos a Zalakerámia ZTE KK csapatához igazolt. A BB1.hu-nak nyilatkozó fiatal játékos a tavalyi szezonban 21 alkalommal lépett pályára körmendi színekben, átlagosan 11,4 percet töltött a pályán, ezalatt 3,2 pontot és 1 lepattanót átlagolt.

Egyszer már dolgozott Teo Cizmiccsel, hogyan jellemezné? Örül, hogy újra együtt dolgozhatnak?

– Amikor Körmenden volt, nagyon szerettem vele együtt dolgozni. Kemény munka van nála, az eredményei is jól tükrözik ezt, fontos nála, hogy jó, masszív védekezés legyen és szerintem egy pörgős csapatot láthatunk majd Egerszegen, a munkájának köszönhetően.

Most váltott először klubot pályafutása során, mi miatt döntött így?

– A legfőbb ok az volt, hogy Teo Cizmic lett a vezetőedzője a csapatnak, ezen kívül különösebb oka nem volt, úgy éreztem, hogy most kell egy váltás az életemben. Új környezetre, új kihívásokra volt szükségem, emiatt is váltottam igazából és ahogyan már mondtam, újra együtt szerettem volna dolgozni Teo Cizmiccsel.

Mire számít új csapatánál?

– Szerintem a magyar mag egy jó társaság lesz, nagyjából ismerek mindenkit, leszámítva a helyi fiatalokat. Több játékossal is már együtt dolgoztam, akár Körmenden, vagy akár utánpótlás válogatottban, például Bonifert Bendegúzzal. Szerintem mondhatom, hogy egy jó társaság lesz. Ahogy előbb már említettem, biztos hogy egy hajtós, kemény csapat lesz, igaz még nem tudjuk, hogy milyen légiósok érkeznek, de bízom benne, hogy jók lesznek és egy jó csapat kovácsolódik össze.

Jövőre már nem fér bele az U23-as szabályba, Ön szerint emiatt kevesebb időt tölthet majd a parkettán?

– Igazából nem tudom, szerintem bármi előfordulhat. Ez a fiatal szabály biztosan nagy segítség volt a fiataloknak, de szerintem aki megérdemelte, az eddig is lehetőséget kapott a pályán és szerintem ez továbbra is így lesz.

Mik a rövid, illetve hosszú távú céljai?

– Rövid távú célom az, hogy a Zalaegerszeggel bejussunk a rájátszásba, illetve egyéni szinten is fejlődni szeretnék a tavalyi teljesítményemhez képest, plusz szeretnék meghatározóbb játékos lenni jövőre. Hosszú távú célokat most nem szeretnék, nem tudnék mondani, hiszen jelenleg rövid távlatokban gondolkozom.

Fotó: fiba.basketball

  •   
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
CsippaMinden6óSkcforever Recent comment authors
Csippa
Olvasó

Sztem hajtósak leszünk, a többi nemtom mersztem igen de az biztos asszem sztem 😂😂😂

Minden6ó
Olvasó

Ez az igazolásunk hűen tükrözi az ügyvezető minőségét…

Skcforever
Olvasó

-Hang vagy valami ratyi, vállalhatatlan nyitóképet kirakni Némethről!
-Fogd meg a söröm..!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés