Connect with us
Hirdetés

MKOSZ

Nemcsak Eb-t, vb-t is rendezne Magyarország

Szalay Ferenc MKOSZ-elnök szerint komoly esélyünk van arra, hogy két év múlva mi legyünk a kontinenstorna egyik házigazdája.:

:

Szalay Ferenc, az MKOSZ elnöke volt Szombathy Pál műsorvezető vendége a DIGI Sport napindító műsorában, a Reggeli Startban. A beszélgetés során szó esett arról, hogy Magyarország 2021-ben Európa-bajnokságot rendezne, de kiderült az is, hogy hazánk a 2020-as b33-as olimpiai kvalifikációs tornának is otthont adna, illetve a távlati célok között előbb-utóbb kosárlabda világbajnokság rendezése is szerepel.

Szalay Ferenc megerősítette a BB1 korábbi információit, miszerint Németországgal, Csehországgal és Lengyelországgal közösen pályáznánk. Amikor legutóbb Eb-t rendeztünk, meg is nyertük a tornát. Erről itt írtunk.

Fotó: Digi Sport

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
derrylPiffingerseanmaguireKováts ImreMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
Piffinger
Olvasó

A 2015-ös női kosárlabda-Európa-bajnokságot június 11. és 28. között rendezték Magyarországon és Romániában. Ez volt a 35. női kosárlabda-Európa-bajnokság.

Kováts Imre
Olvasó

Szalai Ferenc kissé tájékozatlan: a TAO “sapkát” kapott, melynek mértéke – a korábbiakhoz képest nagyságrenddel kisebb összegben – 50 milliárd. Ebből kell finanszírozni az edzőket és ebből kell (lehet) finaszírozni a sportcélú létesítmények működési veszteségeinek 50 százalékát. Indokolt volt tehát a riporter “kérdése”, hogy a kevesebb pénzből kevesebb edzőt lehet fizetni. Ez igaz lehet még akkor is, ha a jövőben korlátozzák a TAO-ból megvalósítható fejlesztéseket.

seanmaguire
Olvasó

Az hagyján, de szerinte Romániával rendeztünk női Eb-t…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Persze, rendezzünk kosárlabda vb-t, kosárlabda eb-t, meg az olimpiját is! Javaslom, ezentúl nálunk legyen az NBA-döntő, meg az Afrika – Kupa és az Ázsia – Bajnokság is!

derryl
Olvasó

A téli olimpiát kihagytad..
.

Trombitás_Frédi
Olvasó

Elkapott minket a gépszíj 😀 De nem baj, csak jöjjön össze valamelyik. Vagy akár mindkettő 😀

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés