Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nem volt esélye a meglepetésre a ZTE-nek

Végig vezetve nyert a Falco.

Falco-Vulcano Energia KC Szombathely - Zalakerámia ZTE KK 94-80 (23-17, 22-16, 22-20, 27-27)

Bajnokság, 10. forduló
Szombathely, Arena Savaria
Játékvezetők: Cziffra Csaba Zsolt, Balog György Attila, Kapusi Gábor (Bognár Tibor)

Szombathely: Pot 13, Kovács B. 4,Brown 15/12, Tiby 14/6, Keller Á. 8/6. Cserék: Perl 15/3, Cowels 8/6, Krivacevic 6, Barac 11, Verasztó -, Takács -, Sövegjártó -.

Zalaegerszeg: Smith 14, O'Reilly 8/3, Polster -, Rakicevic 15/9, Ostojic 17/6. Cserék: Trice 14/3, Szalay -, Keller I. 6, Zsíros -, Csuti 6, Németh -.

Keller Ákos kosarával indult az összecsapás, Ostojic válaszolt. Pot középtávolról, Rakicevic és Brown közelről volt eredményes (6-4). Ostojic egyenlített, majd Pot előbb egy duplát majd egy 2+1-et szerzett, Tiby pedig két büntetőt dobott be, ismét Ostojic volt az, aki magára vállalta a pontszerzés terhét a vendégektől (13-9). Pot 4/4-el és 9 ponttal hozta le az első hat percet, a ZTE védelme nem találta rá az ellenszert, majd Cowells dobta be az első hazai triplát, így kilenc pontos különbségnél érkezett az első vendég időkérés. A játékmegszakítás után Rakicevic talált tiszta dobóhelyzetet a “körte” tetején, nem is hibázott (18-11). Perl találta meg egy gólpasszal Baracot, Csuti hozta picit közelebb a Zalaegerszeget. Keller Iván faultja után Barac hagyott egy pontot a vonalon, Csuti szerzett újabb két pontot. Cowells büntetőzött hibátlanul, ugyan így tett Smith a másik oldalon, az ő kosarai zárták a negyedet. 23-17


A második negyed Trice és Csuti pontokkal kezdődött, így két pontra jött fel a ZTE, Perl dobott be két büntetőt, majd két tempót, így újra levegőhöz jutott a Falco (29-21). Kovács kosara után 10-re nőtt a differencia, jött is a Zalaegerszeg időkérése. Trice próbálta felrázni az övéit gyors négy ponttal, Brown hármasa kicsit lehűtötte a kedélyeket, sőt Pot passza után még egyet elsüllyesztett. Ha egy üzlet beindul minden összejön, Keller a harmadik szombathelyi triplát is bedobta a negyedben, a triplafesztivált Ostojic szakította meg egy ponttal (40-26). Ez sem a Falco sem Brown kedvét nem vette el, triplája után O’Reilly szerezte meg első kosarát, majd távolról is beköszönt. A félidő utolsó másfél percében Pot tört be két pontért, aztán Ostojic törte fel a Falco védelmét, ő érte el elsőként a 10 pontos határt a vendégektől, harmadikként a mezőnyből Brown és Pot után. A félidőben már több kosár nem esett, így 12 pontos előnnyel mehetett szünetre a szombathelyi gárda. 45-33

A második félidő első két percében két kosár született, Ostojic kettesére, Keller Ákos egy triplával válaszolt. Tiby is kintről célzott hibátlanul, Ostojic zsákolt nagyot a másik palánknál. Cowells hármasa már a nyolcadik volt a mérkőzésen, Trice triplája viszont csak a második volt a vendégektől (54-40). Brown egy büntetőt dobott csak be, Perl passzával Tiby szerzett könnyű két pontot, Rakicevic egy nehéz triplát értékesített. Barac csak úgy mint Perl Tiby-t találta meg, amiótán Krasovec mester időt kért. Használt a szünet, Kell Iván és Trice lopta közelebb a ZTE-t, Perl viszont szép duplát dobott be. Barac és O’Reilly váltott kosarat, majd ismét a zalaegerszegi légiós tett egy pontot a közösbe. Krivacevic támadólepattanó után harcolt ki egy faultot, mindkét büntetőjét a helyére küldte, Rakicevic negyedbeli második hármasát dobta be. A játékrész Perl pontjaival fejeződött be. 67-53


Keller Ivén próbálta megindítani a nagy rohamot a vendégeknél, Trice és Rakicevic egy-egy triplával járult ehhez hozzá, közben Krivacevic szerzett 4 pontot a Falconak. A ZTE-nek volt sansza még közelebb kerülni a hazaiakhoz, végül mégis Brown dobott egy újabb hármast. Pot révén már 15 volt közte, Smith 2+1-es akciót mutatott be (76-64). Barac dobott be két büntetőt és egy középtávolit, Trice robogott végig egy ziccerig a túloldalon, majd Smith tett hozzá kettőt pontjai számához. Barac is átlépte a 10 pontos határt Keller Ákos gólpasszából, az utolsó négy perce így nem maradt igazából sok izgalom. Ostojic 2+1-e után volt lehetősége bemenni 10 alá a ZTE-nek többször is, ám végül Perl büntetői következtek. Smith az utolsó negyedre kapta el a fonalat, újabb 2+1-ével 10 pont volt a differencia, egészen Tiby két büntetőjéig. Az utolsó két percre kérdés már nem maradt, a Falco 9-1-re javította a mérlegét, míg a ZTE sorozatban másodszor kapott ki. 94-80

Fotó: Bálizs Zsuzsa

76 hozzászólás

76
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
28 Comment threads
48 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
zterulezKimaran2lee14Stockalonelujo Recent comment authors
Kimaran
Olvasó

Nemtudom ki találta azt ki, hogy 3 (!!) 😀 ember állhat lent a vendégszektor előtt azon az 4 méter széles szaron, de gratulálok neki. 🙂 Amúgy se itt, se szolnokon nem volt közünk a meccshez, szomorú

zterulez
Olvasó

Tévedsz Szolnokon és Szombathelyen is volt közünk a meccshez, csak nem volt reális esélyünk a győzelemre. Viszont hasznos és tanulságos összecsapások voltak, és egyiken sem vallottunk szégyent. A Zete a csapatépítés jelenlegi szakaszában nem tart még ott, hogy ezekkel a csapatokkal érdemben konkuráljon és nincs is rá szükség. Nagyon szépen megmutatkoztak a gyengeségeink, amiket dolgozni kell majd a jövőben.

Rózsabimbó
Olvasó

Egy veresége még biztosan lesz a Falconak, ami Zalaegerszegen fog bekövetkezni !!!

Mendez
Olvasó

Ha mégsem akkor ráfogjátok majd a bírokra, bár eddig sosem tettétek. ?

JR.Benitez
Olvasó

Szert ha ZTE edzője szerint is sima volt és a FALCO csak annyit adott ki magából amennyit kell, akkor talán el lehet hinni. Kis Keller hozta magát, de Zsíros és Németh.. Zsírost többször is csak a labda zavarta, Németh meg szerintem továbbra is iszonyat gyenge…. gyakorlatilag mínuszban volt velük a Zete. Érdekes módon Csuti jött, szenzációs volt, utána alig játszott.. vajon miért? Zete minőségit léphetne ha egyik hátvédet dominánsabbra cserélné. Mi hoztuk nagyjából amit kell.

zterulez
Olvasó

“Zete minőségit léphetne ha egyik hátvédet dominánsabbra cserélné. ” – Ezzel egyet tudok érteni. A 180cm körüli shooter irányítók ideje lejárt a kosárlabdában. Kettő az ilyen játékosból egy csapatban még a magyar bajnokság középmezőnyében is sok. A többi állításoddal nem értek egyet. Némethnek se ment ma, de a legtöbb csapat ellen használható játékos a magyar bajnokikon, nem véletlenül kap stabil perceket már a 3. edző kezei alatt is. Szorgalmas, alázatos, jól tartja lábon a lépést az ellenfelek irányítóival, jól zavarja meg a játékukat. Egy egész hasznos játékos vált belőle az utóbbi 2 évben.

Stockalone
Olvasó

A hozzászólásokból látszik, hogy egyre jobb formába lendülünk, egyre több az irigyünk. ?
Jelen pillanatban Falco – Alba döntő a realitás… ??

lujo
Olvasó

Ebben a szezonban ez volt eddig a leggyengébb meccsünk. 4. negyedet leszámítva nem ültek a kinti dobások, védekezésben puhák voltunk, az eddigi jó lepattanózás ma nem köszönt vissza. Irányítónk akkor volt, amikor Rakicevic a pályán volt. Két szerb légióst lehet dícsérni.
De nincs ezzel semmi baj, nekunk MÉG nem a Falcot kell megverünk, az elmúlt 2 év után az eddigi eredmények megsüvegelendők. Remélem ez a 2 vereség nem okoz törést a csapatnál. Ket bajnokesélyestől idegenben kikapni teljesen belefér, hazai pályán majd más lesz.
Természetesen jár a gratuláció Szombathelyre, egy percig sem forgott veszélyben a sikerük.
Hajrá ZTE!

Mendez
Olvasó

Kevés szó esett róla, de Krivi tegnap remekül mozgott mindkét palánk alatt, fontos támadólepattanókat szerzett, O’reilly elleni blokkja hatalmas volt, rajta látszott igazán a motiváltság, fontos láncszem lehet ő is a továbbiakban ha így ki tudjuk használni az adottságait.

bbzte
Olvasó

Sajnos esélyünk sem volt, Falco végig dominált. A két kisemberunk ma is súlytalan volt, és sajnos Smith-t is kivonták a forgalomból….két épkézláb legióssal meg nehéz meccset nyerni. Ami a legfájóbb nekem, hogy az a küzdeni tudás ami eddig jellemzett minket minden meccsen, az teljesen hiányzott. A fiatalokat első félidő elején jobban rotalnam….múltkor Szalay, most Csuti kapta el jól a fonalat…..ilyenkor tobbet pályán kellene hagyni azt, akinek megy….hosszú távon ezzel mindenki jobban járna. Menni kell tovabb előre, bajnok otthonában nem szégyen kikapni. Hajrá ZTE!

moldi56
Olvasó

Szerintem baj van ezekkel a szlovén edzőkkel.Zsíros azért ment el az Olajtól,mert kevés játékpercet kapott az edzőtől.Elment Egerszegre,de ahogy látom itt sem kap többet.Pedig neki jó keze van,ha hagyják játszani,azt meg szokta hálálni.Ha nem változik a helyzet,akkor Egerszegről is el fog menni.Jobban meg kellene becsülni a magyar játékosokat.

SárgaPárna
Olvasó

Beáraztuk a ZTE-t! Köszönöm a figyelmet!

heraklith
Olvasó

Nem volt rá szükség. Tudja mindenki a ZTE árát, kb. harmada a filkónak.
Három középcsapat árából már az is nagyon kellemetlen, hogy nem veretlen a kirakatcsapat. Ez is csak egy kötelező győzelem volt, ahogy a többi is. Gondolj bele, hogy mekkora égés lesz, amikor az Alba vagy a Szolnok (esetleg egy Szeged) kifújja megint a celebek orrát.

2lee14
Olvasó

De ha mégsem, légyszi ne menj falnak.

Mendez
Olvasó

Pedig minden héten bejelentenek egy új szponzort Mordorban.
Nem a sok ingyenélőnek kellene tömni a zsebét, hanem a csapatra fordítani.

Muszka7909
Olvasó

Anyádat is beárazhatná már valaki

KD
Olvasó

Gratula a csapatnak, magabiztos győzelem.?4️⃣????Akik pedig más meccset néztek és külső körülményekben keresik a zalai vereség okát, azoknak álljon itt Sebastjan Krasovec nyilatkozata a meccs után, ami rímel az objektíven értékelők véleményével:”Sajnos a Falco ledominált bennünket, nem sok esélyt hagyott nekünk. Sok lepattanót szereztek,,nem jól zártunk ki és védekezésben voltak taktikai hibáink is, amik miatt el tudott húzni a hazai csapat. Onnantól kezdve pedig annyit adtak ki magukból, amennyi épp elég volt.” Szerdán vesszen a Bursa!??

Pojaca
Olvasó

8-10 ponttal reálisan jobb a Falco. A ZTE csak magának köszönhette, hogy nem tudott 10en belülre jönni, ez a különbség már az elején kialakult. Egy-egy bravúros kosár után a Falco mindig válaszolt, folyamatos tiszta dobóhelyzetekkel, volt olyan támadás, hogy egymás után 5ször szedték vissza a támadólepattanót. Smith is már csak akkor lendült bele, amikor már késő volt. Igazából egyik légiós sem extra, Trice eltudja kapni a fonalat, az O’reilly több meccsen inkább árt, mint amennyit használ, én cserélném őt egy shooter 2esre. Csuti első félidei játéka pozitívum volt.

royalka
Olvasó

Jobb csapat a falco. Újat persze nem mondtam, de azt gondoltam, meg tudjuk nehezíteni a dolgukat. Sajnos tükörsima meccs volt, 10 pont alá gyakorlatilag nem tudtunk bejönni.
Vérbeli irányítónk továbbra sincs, a két amcsi hátvédünk közül egyik sem az. A palánk alatt gyengék voltunk, újra meg újra lehetőséget adtunk a falcónak egy- egy rontott dobás után.
Ha be tudunk csúszni a 8- ba, már elégedett leszek.
Papírforma eredmény, csak hittem benne, hogy szorosabbá tudjuk tenni.

Hmafino1
Olvasó

Korrekt elemzés!

p.borisz
Olvasó

Lehet így is…?

Németh Róbert
Olvasó

Szerintem 4-6 simàn meg lesz.

Pojaca
Olvasó

A 8 simán meg lesz, mert otthon nem nagyon fog kikapni a Zete.

torma
Olvasó

Szombathelyre hosszú évek óta gyakran járok meccsre.De azt sohasem tudtam elfogadni,hogy miért kapnak ekkora hazai pályát a játékvezetöktől. A vendégeknek,még a 3 egymás utáni Falco faultot sem fújták be gyakran. Hozzáteszem a Falco győzelme teljesen megérdemelt volt,de ez a játékvezetői besegítés elfogadhatatlan.

Hmafino1
Olvasó

Mert úgy gondolod,hogy ma hazai pályát fújtak? Lehet,hogy nem ugyan azon a meccsen voltunk?

torma
Olvasó

Te becsukott szemmel voltál! Ajánlom nézd vissza a mérközést!

Mendez
Olvasó

Mekkora találmány ez a statisztika.
Bár sokan, mint például te biztos nem szeretik, mert csúnyán rácáfol az emberre.
A mai nap 21 faultot fújtak a Falco játékosaira, 19-et a Zetésekre.
A Falconál egy játékos ki is pontozódott, a Zeténél még 4 faultos játékos sem volt.
Tényleg nem ciki, hogy évek óta a 15-20 pontos vereségeiteket ezzel akarjátok megmagyarázni?
Már meccs előtt ezen röhögött mindenki, hogy az egerszegiek a bírókra fogják majd a vereséget vagy a játékvezetőkre?

torma
Olvasó

Írtam,hogy megérdemelt volt a győzelem,de a folyamatos hazai pálya nem elfogadható.Még a biztonsági őrök is azon röhögtek,hogy itt mindig hazai pálya van! Nézd vissza mennyi fault volt amit nem fujtak be,viszont a Falcónak mindent szart befujtak!

Mendez
Olvasó

Értem.
Tehát a Falco 21 beütött faultja helyett minimum 30-at kellett volna befújni, a Zetének meg a 19 helyett csak maximum 15-öt.
Végülis igen, teljesen reális, hogy a listavezető csapatnak fogalma sincs hogyan kell szabályosan védekezni, ellenben azzal a csapattal akik a meccseiken átlagban 80+ pontot kapnak.
Jár a taps.

Németh Róbert
Olvasó

Először is gratulàlok a csapatomnak. Màdodszor gratula Egerszegnek, sokan eljöttek ès jó kis csapatuk van, mèg ha ma ez nem is jött ki.
Szerintem simàn odaèrhetnek a 4 helyre a 3 “nagy” ( Falco, Körmend, Alba) mögè.

WSreborn
Olvasó

“3 nagy” ????????

Rózsabimbó
Olvasó

A negyedik NAGY te vagy!

WSreborn
Olvasó

Őszintén szólva végignézve a meccset erősen edzőmeccs feelingem volt, egy kb. max 50%-os Falco lötyögött egyet egy 60-70%-os ZTE ellen. Olyan volt mint a sörmeccsek, mozogjunk egy jót a végeredmény mellékes, mert hogy egyik csapat sem szántotta fel a pályát az tuti.
Érthetetlen volt, ha nincs mindkét oldalról jó szurkolás akkor teljesen nulla lenne a meccs értéke.

JR.Benitez
Olvasó

Jogos

Milo
Olvasó

Nem értem a mai meccshez ezt a bírózást. Az első félidőben volt pár tévedés, de szerintem mindkét irányban. A második félidő fújása szerintem rendben volt. Így, hogy láttam egy héten belül két ZTE meccset, azt tudom mondani, hogy Ostojic és Rakicevic két nagyon jó légiós. Smith-ben több van, de az fizikálisabb erőcsatárok ellen nem tud mit csinálni. Subotic ellen sem tudott, ahogy most Barac és Tiby ellen sem. Az utolsó negyedben persze kozmetikázott. A két kicsi nekem szürke. Valamelyiket mindenképpen cserélni kellene. Nincs konzisztens triplája a ZTE-nek. Csuti többet érdemelne. Falco ma nem játszott 100%-ot, de amikor szükség volt rá… Olvass tovább »

Hmafino1
Olvasó

Nagyot csalódtam a Zalai csapatban.Úgy gondoltam, hogy egy izgalmas meccset látok,de ez még edzőmeccsnek is gyenge volt. A Falcó ma annyit játszott,amennyi a biztos győzelemhez kellett.Mondjuk legalább nem kellett megszakadni a szerdai meccs előtt.

Sárgarabszolga
Olvasó

rothadj el falko….a bőr hűljön az összes falkosra

Best2
Olvasó

Te az összes sárga rabszolgája vagy csicska! Ide jársz sírni?

Sárgarabszolga
Olvasó

akkor csaholj te korcs,ha engedek a láncodon…

Mendez
Olvasó

?
Te az a tipikus lelki sérült vagy, akit gyerekkorától kezdve csicskáztattak és most a virtuális térben próbálja felcserélni a szerepeket.
Nem irigyellek, na. ???

Best2
Olvasó

Nagy a pofád hulladék! De átalakíthatom

Mendez
Olvasó

Ne idegeskedj füstös.
Hétfőn megy a segíly…???

Falcao
Olvasó

Gratulálok a csapatomnak!Félgőzzel is sima győzelem!Így kell ezt,csak így tovább!Szerdán sokkal nehezebb lesz,de meglehet!!!
Zete tábornak jót tett az utóbbi pár év szopas!hellyel kozzel egesz normalisak voltatok!vegre nem vetkoztetek le,alig kurvaanyaztatok,megdoglenunk sem kellett…egy kisebb szocsata meg belefer…Kellert szidni,ugy hogy kb minden jatekosotokat felsegitette,ott jatszik a testvere eleg gaz,de a ti dolgotok!
Hajra Falco szerdán folyt.köv!

donnarumma
Olvasó

Szerintem a cím ma talàló. A ZTE ma ennyit tudott, a legyőzésükhöz meg ennyi is elég volt úgy, hogy a Falcoban ma senki sem játszott jól.Várom a szerdát

Savaria
Olvasó

50-60%-os erőbedobással tükörsima győzelem. Már meccs előtt sem értettem, hogy mitől lenne rangadó ez a mérkőzés. Gyengécske ez a zte, a tabella utolsó 5-6. helyezett csapatai ellen lehet majd egy kis sikerélményük.
heraklith te szakértő (inkább bohóc), neked pedig további kellemes lapítást a sötétségben.

heraklith
Olvasó

Vért izzadtak a celebek, te veréb. Ment is hiszti egész meccsen. Még szerencse hogy a milliárdokból sikerült egy kiscsapatot komoly hatszéllel megverni. Mekkora szégyen lett volna ha nem?

Hmafino1
Olvasó

?

p.borisz
Olvasó

Vért izzadtak?Csak annyit adtak ki magukból, amennyit muszáj volt ahhoz, hogy a denevéreket a helyükre tegyék…
Kiscsapat,amikor előre odaadtátok magatoknak a meccset, nem voltatok azok…
Hátszél… Ha nem láttad a meccset, minek okoskodsz?Ha láttad és hülye vagy hozzá, minek okoskodsz?Inkább nézd a foci vb-t, az való neked?

Hmafino1
Olvasó

Két lehetőség van. 1:Nem értesz a kosárlabdához. 2: Szimplán csak ostoba vagy! B.B.B.

Mendez
Olvasó

Te amúgy el is hiszed amiket leírsz?
Persze, valamennyire mindenki elfogult a saját csapatával, de te konkrétan egy másik dimenzióban élsz.
Miért szívatod saját magadat a hülyeségeiddel?

heraklith
Olvasó

Aki látott már korábban kosárlabda mérkőzést az tisztában van bele, hogy a falco jobban küzdött, mint a ZTE. Érthetetlen, de ez a helyzet.
Érhető hogy szeretnétek ezt máshogy látni, mert nem értetek hozzá. Pedig örülnötök kellene, hogy küzdött a csapatotok. A Zetén sajnos látszott hogy kiscsapatként nem ezt a meccset kell megnyerniük a kirakatcsapat ellen. Szomorú, de sajnos ez van. Akkor is nyert volna a Falco, ha nem kap ekkora hazai pályát. A Zetének nyilván nem ezt a meccset kellett megnyernie egy a sajátját büdzséjének a többszöröséből gazdálkodó csapat ellen.

p.borisz
Olvasó

Foghatod bármire, bohóc maradsz.Legalább szórakoztatnál…de ahhoz meg kevés vagy.
A kirakatcsapat rátok adta a zakót,pedig előre győztesek voltatok…csak szembejött a valóság.Pont annyit küzdöttek a srácok,amennyit nagyon muszáj volt. Így lett egy kellemes edzőmeccs a rangadóból?

heraklith
Olvasó

Buta vagy, az a baj. Ezt te nem érted, de nekünk kicsit kellemetlen.

p.borisz
Olvasó

Gratulálok! Te is az elitbe tartozol, abba a 27%-ba, aki ma Magyarországon funkcionális analfabéta. Amennyiben értenéd, amit olvasol, nem írnál egetrengető ostobaságokat. Mondjuk komoly elvárás lett volna,de hát egy denevértől már ez is igazi mutatvány.

Mendez
Olvasó

Te nem érzel egy kis ellentmondást a szavaid között?
Tudom nem.
Akkor nem írnál ekkora hülyeségeket.

Traktoros
Olvasó

7 !!!! Azaz hét gól jó + faultot fújtak a denevéreknek! Ez tuti új rekord…
Ehhez képest csak 3x anyázták a bírókat.. mondjuk náluk lehet ez is új rekord?
Sem a meccs a a sötétek nem érdemelnek több betűt. Majd jövőre…

Muszka7909
Olvasó

Nálad nagyobb sötét nem kell úgy látom te ostoba egysejtű

p.borisz
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez,megérdemeltük.A ZTE az első 3 negyedben akkor jött közelebb, amikor mi elkezdtünk szórakozni.Totál impotensen játszottak, nézni is rossz volt. Csak a 4. negyedben voltak a pályán igazán.
Szerdán BL,jó kis bemelegítés volt ?Hajrá Falco

Xero
Olvasó

Ez meglepően sima volt.. húzósabb meccsre számítottam. Gratulálok a csapatnak, csak így tovább! ?? Én úgy látom, hogy alapvetően jól összeállt a csapat. Még van mit csiszolni, de elégedett vagyok a játékkal. Külön jó, hogy Milos mer rendesen rotálni és nincsenek csapágyasra hajtva a játékosok. Ma is talán Brown játszott a legtöbbet 27 perccel. Örülök annak is, hogy Kovács Bene konstans értékelhető teljesítményt hoz, jó lesz ez! Csak így tovább előre a megkezdett úton! A hétközin tegyük oda magunkat!!! ??

Vulkano
Olvasó

Sima ?még ugyis hogy a zetének fujtak

torma
Olvasó

ZTE-nek Fújtak? Te tényleg beteg vagy!

Hmafino1
Olvasó

Hogy nem hazait az biztos!

Milivoj
Olvasó

Objektív, külső szemlélőként gratulálok a ZTE csapatának, hogy ilyen sportszerűen és fegyelmezetten viselték azt a gusztustalan hazai pályát, amit a sárga g@cik folyamatosan megkapnak.
Gratulálok továbbá az egerszegi tábornak a hangulathoz, amit teremtettek és a végig sportszerű, saját csapatukat buzdító szurkolásért, ellentétben a fogatlan, lenőtt hajú vénasszonyok fémjelezte szarfalkó “táborral”, akiknek csak akkor hallatszott a hangjuk, amikor a “b.zi Egerszeg” böffent ki a pofájukon

p.borisz
Olvasó

Objektív…jó,hogy le tudtad írni, ha már fogalmad sincs róla, mit is jelent.Rinya…mindig van mire fogni…frusztrált vagy,inkább igyál?

Milivoj
Olvasó

Miért lennék!? Mint írtam, objektív, külső szemlélőként formáltam véleményt…, ZTE tábor: tradicionális, szenvedélyes, kultúrált, ellentétben a szarfalkó csürhe: szedett-vedett, trágár, divat

p.borisz
Olvasó

Nézz utána,mit jelent pontosan,aztán a tükörből szembenéző bohócot jó hangosan,lehetőleg mutogatva,erősen túlzó,gesztikuláló mozdulatokkal röhögd ki….nektek ez a tradicionális szó megakadt:elmondom,mit jelent a jelen állás szerint.Erősen a múltba néző,a jelenben semmit sem felmutató,önsajnáló,de leginkább magából bohócot csináló macskajancsik gyülekezetének kedvenc okkult szava.Ennyi.ZTE tábor és a többi szó… úgysem ismered se te,se ők, kár rá karaktert pazarolni.

Suns
Olvasó

Neked most (megint) nagyon szar lehet 🙂

Mendez
Olvasó

Objektív ????????
A buckás szoprászművész!!!!
Te szerencsétlen kis szardarab remélem ma is kihordasz lábon egy agyvérzést!
????

Traktoros
Olvasó

Ez szolnok

Black Bird
Olvasó

Beütött Mili-nél a kannás??

Mendez
Olvasó

Tudjuk, már megint a bírók… ???

Pablo Escobar
Olvasó

Szombati edzőmeccs????????????????

Rózsabimbó
Olvasó

Mocskos, undorító, öntelt sárga mocskok vagytok! Ezért, az ilyen beszólások miatt utálnak benneteket!!

Mendez
Olvasó

Akkor olvasd el a zetések meccs előtti gondolatait, aztán rájössz, hogy miért irják ezt.

ZTE ZOLI
Olvasó

Csak annyit az egészhez, hogy: knézy a krv anyádat! ?

Rózsabimbó
Olvasó

Itt az idő Jenő! Elég volt belőled!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés