Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nem szerepel jól a Kecskemét, a klubnál keresik a megoldást

A tulajdonosi tanács elnöke, Fazekas Mihály szólalt meg.:

:

Nem a várakozások szerint kezdte története 12. bajnoki szezonját a kecskeméti élvonalbeli kosárlabdacsapat. A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét az eddigi hat fordulóban egy győzelmet szerzett, és bár vereségeinek zöme néhány pont különbséggel született (korábban sokszor sikerült megnyerni hasonlóan kiélezett végjátékú mérkőzéseket), önmagában a szerencsére hivatkozni nyilván nem lehet az elmaradt győzelmek miatt – írja a klub honlapja.

Nem teszik ezt Kecskeméten sem – mint ahogyan Fazekas Mihály, a tulajdonosi tanács elnöke fogalmazott -, helyette az okokat és a megoldást keresik.

„A helyszínen néztem végig a csapat Szeged elleni mérkőzését, és természetesen bosszús voltam a vereség miatt – fogalmazott Fazekas Mihály. – Mondhatnám, hogy ha jobban dobjuk a büntetőket, ha jobb százalékkal találunk be triplából, akkor más lehetett volna az eredmény, de az okok keresését és azok megoldását ráhagyjuk a szakmai stáb tagjaira. Tizenkét éve működik a klubunk, és ugyan az edzőkkel, a szakmai igazgatóval sokat beszélünk a csapatról, a kosárlabdáról, de tartjuk magunkat ahhoz, hogy nem szólunk bele a szakmai munkába. De persze várjuk a változást. Voltunk már korábban is ilyen sikertelen szériában, amikor ötször egymás után kikaptunk, de akkor sem a kapkodás hozott változást, hanem a bizalom, a nyugodt munkakörülmények. A szezon előtt a legjobb nyolcat határoztuk meg célként, ez most távolinak tűnik, de még húsz forduló van az alapszakaszból, ez sok mindenre elég lehet. A prémiumrendszer olyan, hogy a játékosokat motiválja a célunk elérésében, másként nem jutnak hozzá. Mi ugyanúgy, mint az elmúlt években, megpróbálunk minden feltételt biztosítani a csapat szerepléséhez. A költségvetésünkben nincs nagy változás, stabilitásra törekszünk, és nem kergetünk a valóságot messze elhagyó álmokat, nem fogalmazunk meg irreális célokat. Ez néha gyengébben sikerül, mint amit remélhetünk, de szerencsére többször sikerül jobban az elvártnál, ezért van érmünk a bajnokságban és a kupában is, és ezt jelenti az is, hogy csak két olyan szezon volt, amikor az élvonalban nem jutottunk a legjobb nyolc közé. Biztos vagyok abban, hogy a szakmai stáb tudja, mit kell tenni, min kell változtatni, és a szezon kezdeti szakasza után a jövőben eredményesebben szerepelünk, ahogyan azt a szurkolóink a korábbi szezonokban megszokhatták.”

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Nemmindegy?WestChampiEddiee IrwineMilivojBorbély Lajos Recent comment authors
Nemmindegy?
Olvasó

Ivkot edzőnek, és az ügyes fia nem 22percet játszik hanem 42percet????????????????????

WestChampi
Olvasó

Ivko lehet már edző..Kaposvárra is igaz ez.

Eddiee Irwine
Olvasó

– Mondhatnám, ha a klub akadémiája jobb játékosokat nevelt volna, akkor most más helyzetben lennénk. Bár a klub belső körülményei igen nyugodtak, mégsem sikerült a várt eredményt elérni. Nyilván hazai játékost igazolni nem lehet, mert akkor mit szólnak a szponzorok, hogy mire ment az a rakás pengő (akadémiai sztárocskák) . Tele az egyesület válogatott szakértővel (edző), de még egy válogatott játékost sem sikerült idehozni. Nyilván a pénz: főbb szponzorok (Duna Aszfalt, Mercedes)… Ugyan már… Edzőcsere, egy idegen véletlenül belelát a fazékba szóba sem jöhet. Csak belső szakember jöhet szóba, aki ismeri a felépített rendszert, vagy maga a Hadvezér!!! De akkor… Olvass tovább »

Borbély Lajos
Olvasó

Most már tényleg kiöregedtek, kukázhat most már Fofo is ugyanúgy, mint a többiek. A kukázás pedig gyakorlatilag szerencsejáték, nem más.
S valahogy a kexskeméti “szuper” akadémiáról sem jön ki több első osztályban használható játékos, mint amennyit egy akármilyen “mezitlábas” klubb kinevel…

Milivoj
Olvasó

Legalább vannak akik jól élnek az “utánpótlás nevelésből”

moldi56
Olvasó

Szerintem Forrainak előbb-utóbb megköszönik…

KPSVRKK
Olvasó

Vagy a jó öreg Dramicanin éri meg azt a szégyent, hogy ennyi év után dicstelenül távozzon?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés