Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Nem sikerült a bravúr Spanyolországban, így kiesett a BL-ből a Falco

A Le Mans nyert Görögországban, így kialakult a három továbbjutó.

Unicaja Malaga - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 88-65 (22-14, 23-13, 17-14, 26-24)

Bajnokok Ligája, 5. forduló.
Spanyolország, Malaga, Palacio de Deportes José María Martí Carpena.
Játékvezetők: Kerem Baki (török), Mehmet Karabilecen (török), lias Kounelles (ciprusi)

Malaga: Carter 6/6, Saint-Supery 3/3, Taylor 8, Osetkowski 10, Kravish 11. Csere: Ejim 6, Sima 16, Dedovic 14/6, Díaz 10/6, Kalinoski -, Thomas 4.

Szombathely: Pot 3, Jordano 7/3, Benke 7/3, Tiby 11/6, Keller 2. Csere: Perl 16/3, Pongó 10/9, Verasztó -, Barac 6, Krivacevic 3, Tanoh Dez -.

Nehéz feladat várt a Falcóra a BL-ben, hiszen azzal, hogy a Le Mans nyert a Peristeri ellen Görögországban, csak akkor maradthatott esélye a továbbjutásra a magyar bajnoknak, ha nyer Malagában.

Stefan Pot kosarával indult a mékőzés, Kravish zsákolt, hosszú pontcsendet Jordano szakított meg. Carter ziccerezett, aztán szerzett még egy kettest, Taylor szólt hozzá a mérkőzéshez (8-4). Pongó eladott labdája után Díaz szórt egy triplát, Milos Konakov pedig azonnal kikérte első idejét. Benke dobott be két büntetőt, Díaz tört be nagyszerűen, Perl válaszolt azonnal. Benke csökkentette tovább a differenciát, Barac kosara után pedig a Malaga is időt kért (13-12). Thomas pofozott vissza egy rontott dobást, Dedovic szórt egy hármast, Barac kettőből egy büntetőt dobott be. Thomas használt ki egy rossz Falco-váltást, Krivacevic egy büntetőt dobott be. A negyedet Dedovic kettese zárta. 22-14

Öt hazai ponttal folytatódott a játék, Jordano talált be távolról, Perl egy pontot a vonalon hagyott. Dedovic csinált 2+1-et, Taylor ziccere után kért újra időt a Falco (32-18). Perl dobott egy tempót, Osetkowski szerezte meg első pontjait a mérkőzésen, majd ismét Perl jelentkezett. Ejim ziccerezett, Keller egy büntetőt dobott be, Osetkowski is, Perl tört be nagyszerűen, két pont lett a jutalma. Osetkowski a mezőnyből is beköszönt, Pot egy pontot hozott a vonalról, Osetkowski zsákolt, technikaija után Pongó dobta be a büntetőt, Dedovic tett fel egy ziccert. A félidőre 18 pontos előnnyel mehetett végül a Malaga. 45-27

Perl dobott be egy hármast, Kravish egy kettest, a magyar kulcsember aztán két büntetőt is a helyére küldött. Pongó szórt be egy triplát, Keller zsákolással 10 pontra hozta fel csapatát, a hazaiak pedig időt kértek (47-37). Kravish fejezett be egy bejátszást, majd egy büntetőt is bedobott, majd zsákolt is. Dedovic egy pontot a vonalon hagyott, Ejim és Carter növelte tovább a differenciát. Díaz hármasa után Milos Konakov megint időt kért, Barac szerzett két pontot a festékből, Sima húzott be egy alley-oopot, ezzel ért véget a harmadik negyed. 62-41

Sima mutatott be egy 2+1-et, Jordano dobott be két büntetőt, a Malaga magasembere megint faulttal együtt volt eredményes. Krivacevic két pontjára Taylor felelt, Tiby kintről célzott pontosan (70-48). Sima tett fel egy floatert, Milos Konakov pedig azonnal időt kért. A mérkőzésen a lényegi kérdések természetesen eldőltek, ezután már csak a különbség volt a kérdés, a Malaga nyert, a Falco pedig vereségével az utolsó fordulótól függetlenül negyedik helyen zát a csoportban. 88-65

226 hozzászólás

226
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
32 Comment threads
194 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
47 Comment authors
fanaticfantasticTadamJonnezo828Nikosz Recent comment authors
Jon
Olvasó

A kommenteket olvasva…hát veretes, mit mondjak.
Jót fogok mosolyogni, amikor ezen “szurkolók” (inkább ellenszurkolók) csapatai sehol sem lesznek a végelszámolásnál még a magyar bajnokságban SEM.

Mendez
Olvasó

Most sincsenek sehol.
Az összes a hátunkat nézi. 🙂

fanaticfantastic
Olvasó

Ez sajnos pontosan így van. Viszont tudjuk, hogy mindez pénz kérdése. Tehát tarthat egészen sokáig, de éppen nagyon rövid ideig is. Attól függ, hogy meddig kell a balosoknak kirakatcsapat. Meg Gyuri bátyánk aktív jelenlététől is. Úgyhogy nyugodtan verd a csalánt más f ával. (pénzével) Nálunk is ezt tették sokan, anno. Ennek isszuk mi most a levét. De ti ne tanuljatok ebből.Nagyképűsködjetek. Gyűlöltessétek csak meg magatokat, teljesen. Éljétek ki magatokat amíg adott erre a lehetőség, mert utána cudar világ jön! Ha egy harmadik csapatot kezdenek majd tolni, mindenki rovására. Akkor pszt!! legyen majd!

ztefun
Olvasó

Szégyenlem magam egy ország előtt, és én kérek elnézést a csapnivaló szereplés miatt. 🙁

Mendez
Olvasó

Ráérsz arra majd vasárnap is…

2lee14
Olvasó

Vicces ezt arról az oldalról hallani.

Vulcano
Olvasó

Idén is a zöld asztal fog megmenteni titeket?
Inkább az miatt szégyeld magad.
Vagy a vezérszurkolótok miatt aki az öltözőben fenyegeti a játékosokat.
Vagy az 50 pontos zakó miatt egy bronzmeccsen.
Össze se lehet szedni mi miatt kéne szégyenkezned a saját csapatoddal kapcsolatban.

Marillion
Olvasó

Érintett vagy a témában? Csak nem a Zte indult a BL-ben? Lemaradtam valamiről? Itt aki/k minimum/maximum esetleg számon kérhetnek minket nemzetköziben azok a Szolnokiak akik anno az akkori anyagi lehetőségeiket kihasználva ezen a szinten vagy kissé felette /több nemzetköziben egyszerre/ képviselték a Magyar kosárlabdát! Bár mostanság se csak a Falco lenne egyedül!

Csakajót
Olvasó

Az a sok szánalmas balfasz, aki nagy arcról beszél, meg pofára eséstől az tudja milyen csapat a Malaga? Milyen szint? Kikaptunk attól a csapattól, aki pár hete a Reál Madridot is verte idegenben! Azta de, nagy égés..Húúúú..nagyobb ne legyen. Nem megyek bele, mert hülyékre nincs időm, de látszik, hogy semmi fogás sincs rajtunk, (hacsak az nem, hogy a legjobbak vagyunk) így a sok irigy buta egymást hajszolja bele a sok hazugságba, baromságba. Remélem még jó sokáig így marad. addig is várom szolnok, zte, stb. részről mikor játszanak a Malagával vagy egy ilyen TOP1-es csapattal, mint a Malaga. És ne aggódjatok…megérte…Baromira.… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

comment image

SzhelY
Olvasó

akkor miért bajj,hogy pár éve az olaj volt a topp? nem kéne elismerni őket csak kérdezem mert végig nyomtak nem egy szezont az aba ligában aztán ithon meg az európai kupákban! akkor most nem értem,az semmi ezvalami?

Nikosz
Olvasó

Topp?? Az meg mit jelenthet…

SzhelY
Olvasó

olyan mint a tipp hát egye penész egy p betüvel több lett

PL
Olvasó

Szerintem még regisztrálj be pár néven (ez a mostani is egész új), és másolgasd ezt a fenti szöveget be sokszor.

Úgy sokkal jobb, és igazságosabb lesz minden.

Hidd el, minden kritikus hang megijed ettől, és mindjárt megértik a tegnapi vereség okait.

Rózsabimbó
Olvasó

Tényleg megérte!!
Még sok ilyen szégyenteljes vereséget. Hajrá!

red-black01
Olvasó

Érdeklődve és néha mosolyogva figyelem az adok-kapok jellegű eszmecserét. Két meglátás, vagy inkább csak kiegészítés, szigorúan magánvélemény, nem kell vele egyetérteni: – a Falco sokat akart, és erre ráment a csoport 3. hely. A Falconak fontosabb volt a magyar szinten top-nak minősülő vagy top-nak remélt szabad játékosok megszerzése, mint egy tudatos 3. hely megcélzása ebben csoportban. Ami talán simán hozható lett volna, ha… Benke, Tanoh, Pongó itt legyen, nehogy mást erősítsenek. Ez az ötlet elvitt annyi pénzt, hogy a 4 légiósból 3-nál a biztosra mentek, a negyedikre meg annyi pénz maradt amennyi és egy max. tripla spec. játékosra futotta. Benke… Olvass tovább »

Wombat
Olvasó

Egyetértek, az a Szolnok akkoriban tényleg jóval gazdagabb volt és ugye ők még az alapszakaszt is megúszták.

SzhelY
Olvasó

mivel a veretesebb ABA ligában játszottak

heraklith
Olvasó

Az a rész rendben van, hogy a falkó azért is folyamatosan igazolt, hogy az hazai ellenfeleit gyengítse. Beteg gondolat, de ahol felülről nyitott a költségvetés, ott gondolták jó ötlet. Nem a saját csapat épitése volt a cél, hanem csak az, hogy az ellenfelekkel b@sszanak ki. Ennyi eszük van. Jordano meg aki 30 pontos játékos lenne bárhol, ül a padon.
Az önkormányzat ezért fizet évente fél milliárdot.

Wombat
Olvasó

Az megvan amúgy, hogy egy csapat sem azért igazol játékosokat, hogy azzal a többi csapat kedvére járjon?

red-black01
Olvasó

Rendben, de: Az eredményesség szempontjából van 2 fő cél: egyik a bajnoki cím, másik a csoportból minimum a 3. hely és továbbmenni a play-in-re. Akkor nem igazolom magam túl itthonra (mert az full túlbiztosítás), amikor a második célt ezzel veszélyeztetem. Itthon jól néz ki, hogy hazai szinten megfeleő játékosokkal 10-11 fős roostered van “teljes értékű” ötösökkel és a hazai szinten játszhatsz egy teljes intenzitású kosárlabdát szinte 40 percig, akár az ellenfélhez teljesen hozzáigazítva. Ez viszont nem működik a BL-ben, láttuk miért nem. Ott 8 játékos van forgatva, de a szint oda kevés. Ha nekem 2 egyforma fontosságú célfeladat között kell… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

A lényeg benne van…

PL
Olvasó

Jujj óvatosan, mert jönnek, hogy:

“Jajjmertakörmend…”

????

nezo828
Olvasó

Írtad, hogy “nem kell”, de én mégis egyetértek veled. Augusztus közepén, amikor bejelentették Benke “visszatérését”, erős túlzásnak éreztem már a dolgot, azzal együtt, hogy kimondottan szeretem Szili játékát. A magyar bajnokság szempontjából igen csak túl lett biztosítva a dolog, a BL-ben meg maximum a csoportból való továbbjutás lehetett a realitás egy jó sorsolással. Megéri? Megérte? Úgy gondolom nem! Látva azt, hogy szerintem (!) túlvállaltuk és igazoltuk magunkat, hoztam meg a döntést, hogy hosszú évek után erre a szezonra nem veszek bérletet! Ugyanis én jobban szeretek kiélezett meccseket nézni és minél több helyi kötődésű, saját utánpótlásban nevelkedett srácot látni a parketten.… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

nezo828…Ha már a Szilit említetted…hát egyenlőre nem az a Szili jött vissza aki akkor eligazolt és ezt tartom úgy is hogy volt ugye sérülése is ami akadályozza…és újfent egyébként azon is el kellene gondolkodni hogy mit is akarunk még elérni a bajnokságon kívül egy adott szezonban a játékoskeret összeállításával arányosan?! Az utánpótlás játékosokat is említetted még, hát igen…ők mindig a légiósokat figyelték hogy tőlük mit lehet ellesni az első csapatnál? Jelenleg a Falconál csupaszív légiós hozzáállást vitathatatlanul el lehet lesni de egyéb folyamatos kiemelkedő minőséget mondhatjuk hogy egyiküktől sem! És igen Zozó TOP játékos töle lehet tanulni felnézni rá….de úgy… Olvass tovább »

nezo828
Olvasó

Marillion Te pedig Perl Zolit említetted …
Fikció, így sok értelme nincs, legfeljebb elgondolkodni érdemes azon, hogy (ha jól emlékszem) 18 év körüli volt Zozó, amikor Kálmán Laci vezetőedzőként megadta neki a lehetőséget a nagy csapatban. Vajon a mai szemléletű és erősségű Falcoban lenne erre lehetősége? Befutná ugyanezt a karriert, melynek eredményeként ilyen szintű játékossá vált?
Szerintem nem!

Marillion
Olvasó

Valóban…így igaz!

Marillion
Olvasó

Ezt az összefoglalót nem lehet vitatni…A Falconál van egy örök koncepció, mégpedig az hogy a magyar tengely legyen meg minőségi, a légiósok meg ” csak kézre” dolgozzanak nekik, hát ez a bajnoksághoz mindaddig elég ameddig a többi csapat/ok közül nem tud/nak rátenni még egy lapáttal! De mint a tények is mutatják ez a játékoskeret a BL csoportkörben már kevés ahhoz hogy a továbbjutás reális lehessen! Palánk alatt nem jelentünk leterhelést a nemzetköziben az ellenfeleknek és ezzel egysikon mozog a játékunk…csak kintről “masszírozgatjuk” az ellenfeleinket ha be is juttatjuk valamelyik magas játékosnak a labdát ha az rögtön védővel van ott akkor… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Lefőtt a

comment image

Marillion
Olvasó

Neked már régen!

Mendez
Olvasó

🙂
2003-ban.

Motoros
Olvasó

Neked meg 2023-ban…
comment image

Mendez
Olvasó

Nekem?
Nem úgy tűnik. 🙂

Motoros
Olvasó

Igen , csak 24-ben lesz ítélet.comment image

Mendez
Olvasó

Annyira izgulok, hál’isten a halálbüntetést már megszüntették, így csak tényleges életfogytiglanra számítok. 🙂

Motoros
Olvasó

Állítólag a rendőrségen nem volt ekkora arcod….
comment image

Mendez
Olvasó

Állítólag? 🙂
Ne hazudozz megint, honnan tudhatnád?

Motoros
Olvasó

Tele volt a gatyád
A???comment image

Mendez
Olvasó

Köszi ezt a két hozzászólásodat, még sokat fog érni… 🙂

Motoros
Olvasó

Szívesen, lesz még több is….
comment image

Mendez
Olvasó

Most még örülsz.

Motoros
Olvasó

Én mindig fogok, veled ellentétben
comment image

Mendez
Olvasó

Hát, majd meglátjuk.
Nyomjad csak szépen továbbra is, ne hagyd abba az a lényeg.

Motoros
Olvasó

Nyugi, elég adu van a kezemben….
comment image

Mendez
Olvasó

Miközben pont ma adtál egyet az én kezembe is…a többi mellé. 🙂

Motoros
Olvasó

Ez annyira gyenge kísérlet volt bazsikaaa, folynak a könnyeim, érdekes módon valamiért mégis Te vagy a gyanúsított….
comment image

Mendez
Olvasó

Így van.
Pontosan.
Még én…

Motoros
Olvasó

Leszel még más ügyben is, nyugi
comment image

Mendez
Olvasó

Alig várom. 🙂

Motoros
Olvasó

Mindennek el jön az ideje….
comment image

Marillion
Olvasó

Akkora Körmend drukkernek tartod magad mégis annyira nem érdekel hogy oda hozzá nem fingassz akármikor beleolvasok oda ,de a Falco az megy! Ez az egérke is rajtad röhög akkora egy sötét balfasz vagy!

SzhelY
Olvasó

de cuki nyuszi

albc
Olvasó

Azt érdemelnél fosás miatt.

Marillion
Olvasó

Lesz ítélet neked is!

Wombat
Olvasó

Jól emlékszem, hogy ti már jóval korábban kizúgtatok a nemzetköziből?

SzhelY
Olvasó

2 cukorral légyszi

Professzor
Olvasó

Azt gondolom, ami történt az teljes mértékben a realitás. Ez a Malaga más szintet képvisel, ez még úgy is látható, hogy gyakorlatilag nekik ezek csak edzőmeccsek a bajnokság mellett. Nem gondolom, hogy szégyenkezni kéne Szombathelyen, hiszen várható volt, hogy így fog alakulni ez a csoport. Az viszont szomorú, hogy a mindenkori magyar bajnok kb semmilyen szintet nem képvisel a nemzetközi mezőnyben. Szomorú, hogy a magyar válogatott játékosok jelentős része (Perl Zolit kivéve) ennyire súlytalan európai középcsapatok ellen, és itt nem kifejezetten a tegnapi meccsre, hanem az egész sorozatban nyújtott teljesítményre gondolok. Szomorú, hogy sikerként könyvelik el az 5-10-15-20 pontos vereségeket… Olvass tovább »

Csakajót
Olvasó

De a Malaga nem 3.számú kupasorozatba való. Az Euroligát vezető, és spanyol bajnokságot vezető Reál Madridot verte idegenben pár hete. A spanyol bajnokságban (ami a legerősebb Európai bajnokság) a 2-ak, a Barcelona előtt. tehát mondhatni az egyik legjobb csapat most Európában . Ezek a TÉNYEK. Nem mutattunk fel eredményeket a BL-ben? És tavaly meg tavalyelőtt? Pl. csoportelsők lettünk, 16-ba jutunk, alig van olyan ország akinek csapatát ne vertük volna meg (görög, olasz, német, lett, litván, francia, spanyol)? A FALCO kivívta, hogy míg korábban 2 selejtezőn keresztül lehetett a BL-be jutni egy magyar csapatnak, most meg kiemelt a magyar csapat, és… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

comment image

Marillion
Olvasó

Aha…megmutattad a személyiségedet a hölgyeknek is! A reakciójuk mindent elárul rólad!

Professzor
Olvasó

Pontosan leírtad a problémát. Látható, hogy a Malaga kiemelkedik a mezőnyből, oktatás, edzőmeccs jellegű is lett a találkozó. A valóban BL szintű csapatok ellen meg maradnak a szoros vereségek és néha-néha bravúrgyőzelmek. Ha szerinted ez a teljesítmény rendben van és nem szomorú a magyar bajnoktól, ahol nagy számban játszanak magyar válogatott játékosok is akkor csak sajnálni tudlak. Amíg az eredménytelenséget/részsikereket próbáljuk eredményként beállítani és vastapssal jutalmazni nem lesz előrehaladás sem válogatott-, sem klubszinten…

Még egy dolog:
Erről a ki kit vert meg logikáról egy korábbi kommentednél leírtam a véleményem, ne állítsuk be a Malagat Európa egyik legjobb csapatának.

Mendez
Olvasó

Konkrétan Európa legerősebb ligájának a kupagyőztese, bajnokság 2. helyezettje.
Simán verni kellene egy magyar csapatnak.
Végülis ez a fórum most már erről szól.
Ki tud nagyobb kreténséget írni a Falco cikkek alatt.

Professzor
Olvasó

Sosem írtam olyat, hogy verni kellene, de javíts ki ha tévedek. Ugye ez alapján akkor abban is megegyezhetünk, hogy jelenleg futballban a Girona az egyik legjobb európai csapat? (Ha esetleg nem nézel focit elvégzem a házi feladatot, ők a spanyol bajnokság 2. helyezettje).

Motoros
Olvasó

Te?
comment image

Mendez
Olvasó

A verseidnek nevezett förmedvények mindent vittek.
Tökéletes példái voltak annak, amikor egy felnőtt ember agya megrekedt egy hároméves gyermek szintjén.

Motoros
Olvasó

Köszi az újabb aduászt, bazsikaaa, folytasd, ne hagyd abba….
comment image

Mendez
Olvasó

Saját gondolat esetleg?
Ja, az túl nagy elvárás tőled… 🙂

Motoros
Olvasó

A másik 4 gyanúsítottnak legalább van annyi esze, hogy meghúzza magát és kussol, te viszont tovább gyártod magad ellen a bizonyítékokat….
A helyedben lassan elkezdenék aggódni, mert ez visszaesőként már halmazati bünti lesz…..
De hát te tudod, én ott leszek minden tárgyalásodon bazsika…..
comment image

Mendez
Olvasó

Amiket te évekig gyártottál, folyamatosan provokálva, sértegetve szurkolókat, játékosokat és vezetőket, azokkal mi a helyzet???
Illetve ezekkel a fenyegetéseiddel a büntetésre vonatkozólag?
Bazsika, először magadban tegyél rendet, tudtommal priuszos vagy, a törvényhozást hagyd meg az arra illetékes személyeknek.
Próbálkozhatsz itt megfélemlíteni meg fenyegetni, de ezek ugyanolyan komolytalan és vicces gondolatok, mint te saját magad vagy.

Motoros
Olvasó

Szerintem te saját magadról beszélsz, remélem a sok körmendi, szolnoki, egerszegi is feljelent
azért, amit évek óta művelsz itt.,megerdemled…
Sajnos ez a priusz sem jött be, újabb strigula a lapodon…..
Nyugi bazsika, a törvény teljes szigorral fog lesújtani rád, Én ott leszek minden alkalomal…..
comment image

Mendez
Olvasó

Remélem is. 🙂

Milivoj
Olvasó

Amikor 2012-ben hasonló büdzsével, mint most a Falco, ugyanúgy a 3. számú kupasorozatban, mint most a Falco, a Final Fourban az NBA klasszis Carlos Arroyoval és Mensah-Bonsuval felálló Besiktastól vitatható körülmények között kikaptunk, szomorkodtunk…, de most, hogy ugyanott a nagyfalkó az első körben, csoportutolsóként, megalázott outsiderként zúg ki, inkább örülök, hogy Nyerges doktor felhelyezett bennünket az európai kosárlabda olyan polcára, ahová az adófizetők pénzét herdáló silverhelynek esélye sincs felkerülni, hiába vásárolják össze a fél válogatottat…, de az arcuk akkora, mintha bármilyen eredményt elértek volna

Bencur2021
Olvasó

Te balkáni visszamaradott szolnoki tirpák paraszt,
lényeg az, hogy taknyosra vagytok szopatva a JELENBEN, és soha nem is lesztek már sehol.

Milivoj
Olvasó

A tényekkel nem tudsz vitatkozni Gyula, ezért marad a személyeskedés, a nagy arc és a fogalmatlanság…, a balkánt, Szolnokot és a tirpákokat egy földrajzi platformra helyezni, több mint ostobaság, de hát ti se a győzelmet szerényen, se a vereséget emelt fővel nem tudjátok viselni…, arra meg, hogy soha nem leszünk már sehol, ne vegyél mérget

Mendez
Olvasó

Le is írtad pontosan ami a lényeg és ami a különbség.
2012-ben pontosan annyi volt a büdzsétek, mint most a Falcoé.
És nézegesd mellé ezt:
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=00000003.min&txtreferer=A0300080.TV

Mendez
Olvasó

Látom a tényeket ti sem tudjátok elfogadni. 🙂

Csakajót
Olvasó

Hagyd , reménytelen hülyékkel ne foglalkozz. Ez már nem érdekli, meg nem is érti. Elég a baja

Kovari Andras
Olvasó

Nekunk sosem volt olyan koltsegvetesunk mint a Szolnoknak a kozgepes idoszakban.
Mi most suroljuk a milliardot eves szinten Ti mar akkor joval folotte voltatok.
Nektek extra magyar magotok volt plusz a legios kontingensetek is annak volt mondhato. Nalunk annyi penz nincsen de amint latod a magyra bajnoksagba ez is eleg nektek volt, hogy oda sem volt eleg mert az alba kifujta az orrotokat annak ellenere, hogy az adofizetok penzebol(ahogy te irod) garazdalkodtatok.

Mendez
Olvasó

3 millió euró volt akkor a hivatalos adat az Olaj költségvetésre.
Nagyságrendileg kb. annyi, mint most a Falcoé, valamivel több, de pár tízmillión most nem veszünk össze. 🙂
Inkább az az érdekes, hogy mennyit ért akkor az a pénz és mennyit most.
A fenti adatokból szépen látszik, hogy több, mint a dupláját.

heraklith
Olvasó

A falkó már most 220 millióval költ többet, mint amennyi a magyar kosárlabda történelem eddigi legmagasabb költségvetése (Olaj) volt, de ez a szezon végéig sokkal több lesz.
Ez pontosan annyi, amennyit összesen költ idén az a Szeged, emelyik megalázta a falkót.
A falkó idén 4 komplett középcsapat árát dobta ki az ablakon. Látjuk mennyi értelme volt.

Mendez
Olvasó

Azt mindjárt gondoltam, hogy te nem tudod felfogni a fenti számokat.
De ne magadból indulj ki, az emberek nagy része tud számolni és tisztában van azzal a fogalommal, hogy infláció.
Te nem ezek közé tartozol, te a szellemi fogyatékosok táborát erősíted.

Csakajót
Olvasó

A Szeged a zetét alázta, meg még jó pár csapat is megtette ezt a zetével. a nyeretlen Paks is szétszopatott titeket, öröm volt. A zete költségvetését tudod? Amíg nem, ne ömleszd a hülyeségedet. Ja, és rosszul tudod,, nem 4 , hanem 14 középcsapaté.
Írni faszságot nagyon tudsz. de csak irigykedj. És készítsd a pénzed, fizetned kell, jöhetsz a FALCO kasszához !

Csakajót
Olvasó

Jaj.. te oláh román…

heraklith
Olvasó

670 millió volt a Szolnok legmagasabb költségvetése.

Mendez
Olvasó
heraklith
Olvasó

Két szezonban összesen volt ennyi fogyi. Ne bulvárlapokból tájékozódj, mert csak hülyét csinálsz magadból!

Mendez
Olvasó

Milyen két szezonban te szerencsétlen?
Te tényleg nem tudsz olvasni?
Előbb hiszem el egy ilyen oldalnak, mint a magadfajta névtelen arctalan fogyatékosnak.

heraklith
Olvasó

Ezért vagy ilyen buta. Az ilyeneknek mint te nagyon veszélyes dolog az internet.
Névtelen, arctalan? Írod ezt név és arc nélkül. Szomorú méreteket öltött itthon az iskolázatlanság.

Mendez
Olvasó

Én nem is vádaskodom és terjesztek hazugságokat másik csapatokról.
De nyomd csak, amíg megteheted…

Csakajót
Olvasó

és az ékes példája pont te vagy. Koronázatlan királya az önző, primitív, irigy, hazug, frusztrált, okoskodó barmoknak. Megrögzötten ragaszkodsz a barom elméleteidhez, amiket magad gyártasz, valóságalapja 0, de te legalább elhiszed.

Imp55
Olvasó

hagyd Mendez..ez a zalai gyökér úgyse tud egész évben belenyugodni hogy minden évben a falco a bajnok..május végéig befogja másolgatni a költségvetést mert ez úgy tűnik boldogítja pedig a sarki kutyát nem érdekli ki kire költ csak az eredmény számít..ne írjatok vissza neki majd megunja..

Csakajót
Olvasó

meg akkor egy lakás 8 millió volt, ami most 45 millió

Motoros
Olvasó

Magasabb is a jutalék
comment image

Evandro
Olvasó

Vojci, Te mindig valami késztetést érzel, hogy beleállj egyes csapatokba? Múlt héten még felszoptad őket te kis kaméleon.

Csakajót
Olvasó

jaj, megint egy ostoba. Azt sem tudod ki volt az ellenfelünk. Hülye vagy hozzá…Megalázva te lettél jó párszor életedben, aztán most itt kiéled a frusztrációd. Remélem még sokáig tart.

Csakajót
Olvasó

ja és Szolnok – FALCO : 69-85. (tudod 4 napja), addig ezt ízlelgesd, szokjad. De írhatom a többit is. Te meg visszavághatsz a Malaga-val. 😀

Csakajót
Olvasó

😀 😀 😀
Nagyon jó, folytasd ! 😀
Kezdesz az irigységbe belesárgulni? Vágd fel az ereid nyugodtan. Jaj, de ostoba, nagyképű senki vagy… Pont most pofázol? Húzd meg magad, addig meg nézd vissza -pár napja, szolnok-FALCO-69-85. De folytathatom

Marillion
Olvasó

Nyerges doktor vajon honnan volt anno akkor olyan tehetős? Az adófizetőket vele kapcsolatban ne említsük ugye még a háttérből sem? UI. Leszögezném hogy én ezt nem kötekedésből kérdeztem! Minden nemzetközi meccseteken amit közvetítettek ott voltam a képernyő előtt és szurkoltam és nem azzal voltam elfoglalva hogy melyik településünk csapata! És az sem érdekelt ki pénzelte akkor a jóvilágotokat!

Marillion
Olvasó

Már sokadjára igazolódik be hogy ha a nemzetköziben is komolyan domborítani akarunk akkor az nem elég hogyha a magyar magot tesszük csak rendbe és aztán azt mondjuk hogy köréjük elég csak olyan polcról keresgélni kiegészítő csupaszív légiósokat és minden fasza is lesz! Abba ne is menjünk bele hogy a légiósok saját posztjukon milyen karakterek mert úgyis látjuk…a bajnokság megnyeréséhez csillagokat gyüjtögetni tökéletes Perl Zozóék mögé…de aztán ennyi! Én folyamatosan azt látom évről évre hogy sablon kosárlabdát játszunk és nagyjából mezönyben akarunk csak dominálni és erre már könnyen rákészülnek ellenünk! Értem én hogy mi a falco koncepció de de ha nem… Olvass tovább »

sargafeketeasziv
Olvasó

Teljesen egyetértek.

Marillion
Olvasó

Köszönöm! Hajrá Falco!

Tatátok
Olvasó

Végre egy értelmes komment. Hiába vesztek meg minden jó magyart és indultok a BL-ben évről évre ha ott mindig csak pár bravúr győzelem fér bele, majd kiesés.
Ezt be kell ismerni ott nektek is, hogy Perl egyedül nagyon kevés nemzetköziben.

Tata

p.borisz
Olvasó

Ez sajnos így van,ráadásul az esetek többségében ha ritkán is,de Zolinak nem megy,akkor a csapatnak sem…

Csakajót
Olvasó

Igazad van, de én le merem írni, nekem van bajom a légiósainkkal. Nem FALCO szint. Messze nem. Csak Tiby az, de ő sem mindig. Tavaly jobb átlagokat hozott.

Marillion
Olvasó

A Falconál évek óta átálltak arra hogy ide elég ez a légiós szint is, majd Perl Zoli megoldja a krizis meccseket! Igen ám csak mi van/lesz akkor ha ne adja Zozó kiesne! Akkor ki tudná őt helyettesíteni?

Jon
Olvasó

“nem elég hogyha a magyar magot tesszük csak rendbe”
Így van! A tavalyi csapat sajnos kicsit jobb volt. De hát ez van, tanulni kell belőle. Pongó meg Jordanó helyett egy komolyabb amcsi 2-3-as kellett volna, meg a palánk alá is egy ugribugri, előbbre lettünk volna. Kicsit túltolják a magyar magot és ez a nemzetközi eredmény rovására megy. Bár nyilván Pongót a Somogyi-ügy után a “nyaljon már vissza a fagyi” miatt igazolták.

Marillion
Olvasó

Ebben semmi bántót nem vélek felfedezni…aki nem vakon van…az veled együtt ezt látja! És mégis több a minusz lájk!

Kovari Andras
Olvasó

arra jo volt ez a meccs, hogy a par pattanasos lelkiszegeny most tudjon egy jot hozongeni.
Ettol meg az elet nem all meg hetvegen folytatodik hetvegen a bajnoksag. Hozzank jon a Zete remelem jon a fo hulye is innen a forumrol.

Rózsabimbó
Olvasó

Megmérettetett és könnyűnek találtatott!

heraklith
Olvasó

Igaz, hogy a hazai bajnokság tönkre lett b@szva, le lett züllesztve, szombathely város lakossága és az ország soha nem látott összegeket ölt bele, de legalább továbbjutottak a csoportból. Ugye? Vagy még az sem lett meg? Ha mégsem, akkor elnézést kérek a csapat és a szurkolók nevében is! Ha másért nem, akkor azért megérte ez a rengeteg áldozat, mert az összevásárolt fiatalok nagyot feljődtek, hétről-hétre bizonyítottak. Ugye? Tanohdez pl extra volt végig. Vagy nem? Na mindegy, de legalább olyan nemzetközi szinten is elismert játékosokkal edzhettek, mint Keller Ákos vagy Barack. De ha ez sem lenne igaz, akkor se szóljon bele senki,… Olvass tovább »

Hmafino1
Olvasó

Balfasz denevér!

heraklith
Olvasó

Szerintem ha még 1 milliárdot tennénk bele, akkor meglehetne a továbbjutás. Talán jövőre…

Csakajót
Olvasó

Köszönjük, így legyen ! Nektek meg talán meglesz jövőre is NB I. A.

Mendez
Olvasó

Ez még mindig jobb, mint a sok millió adóforint elköltése után még a zöldasztalnál kell egy csapatot megmenteni a kieséstől.

Imp55
Olvasó

hagyd Mendez..ez a zalai gyökér úgyse tud egész évben belenyugodni hogy minden évben a falco a bajnok 😀 május végéig befogja másolgatni a költségvetést mert ez úgy tűnik boldogítja pedig a sarki kutyát nem érdekli ki kire költ csak az eredmény számít..ne írjatok vissza neki majd megunja 😀

atibácsi
Olvasó

A magyar csapatok számára a határokon túl mindig kipukkad a lufi, és marad a saját szemétdomb. Legyen az az Olaj, Alba vagy Falco. Jelenleg ennyit ér a sportági súlyunk, utánpótlásunk, szakértelmünk, tradíciónk. Ezt az összes pénz sem fogja megváltoztatni. Nincs gond, realizálni kell az elvárásainkat a lehetőségeinkhez!

mindenmentes
Olvasó

Sajnálom, hogy nem sikerült a továbbjutás. Ettől függetlenül gratulálok, jó meccseket játszottatok!

SzhelY
Olvasó

nem úgy volt,hogy nyer a falco???

Rouge
Olvasó

A falco szurkerek lélektana nem
egy bonyolult történet .. :

Nagy arc -> nagy pofára esés -> pici arc…

Egészen picike…

Mendez
Olvasó

Te beszélsz nagy arcról te szerencsétlen?
Miket hordtál össze a legutolsó, 2019-es bajnoki döntőtök előtt?
Főleg annak is az utolsó meccse előtt?
Aztán jött az esszé… 🙂

KD
Olvasó

Na nézzük esszékirály, javult-e a földrajztudásod? Malaga Spanyolország melyik autonóm közösségéhez tartozik? A) Baszkföld B) Katalónia C) Andalúzia Nem ér ám puskázni…..

2lee14
Olvasó

Nyer a Szolnok -> világverő csapat
Kikap a Szolnok -> brühühühü tönkrevágták a csapatot, edző, játékosok menjenek amerre látnak.

Vulcano
Olvasó

Rúzsos most amúgy melyik csapatnak szurkolsz, hogy 4 éve szétverték az olajkát?

Csakajót
Olvasó

mert a szolnokiak igazi drukkerek…ja nem 😀

Csakajót
Olvasó

69-85

Jon
Olvasó

“A falco szurkerek lélektana…”
Azért a megalázó szolnoki vereségek utáni Houdini-s eltűnő trükköd sem rossz. 🙂

Endre
Olvasó

Gyuribá bejelentette már a Hangát?

Amùgy gratulálok, a tisztes helytálláshoz.
A bajnokság és a kupa nem kérdés, de hogy ez nemzetközi szinten semmit nem ér ez elgondolkodtatò.

Csakajót
Olvasó

Még nem . De várjuk.

Marillion
Olvasó

Kérdezd meg Hanga Ádit is a Falcoval kapcsolatban…mielőtt kérdésre választ vársz!

Endre
Olvasó

Arra a kérdésre várok választ;
A honi bajnokságot, kupát simán nyerő csapat (òriási meglepetés lenne ha nem), miért esik ki simán egy harmadszámù nemzetközi kupa első csoportköréből?

Ez sajnos az egész magyar kosárlabdára nézve egy szomorù látlelet.

Marillion
Olvasó

Választ vársz? Én bevállalom…azért esik ki mert ahhoz a szinthez nem elég a játékoskeretben csak 1 olyan karakteres játékos mint a Perl Zozó! Minimum egyéb posztokra is kellene még hozzá hasonlókat igazolni! De gondolom annyi zseton még sincs hogy olyanokat igazolhassunk…a másik megközelítés meg az hogy más irányban hisznek aminek meg az az eredménye hogy a bajnokságra elég a nemzetközi meg…/ahogy sikerül/… el van engedve!

Endre
Olvasó

Az idei bajnokságot mondjuk megnyernétek kicsit kevesebb igazolással is.
Itthon ez sok, a nemzetközi porondra meg kevés, de gondolom főleg a Bl volt a cél.
Ez a realitás!

KD
Olvasó

Ha már egyesek állandóan a pénzt emlegetik, akkor tartanék egy kis közvéleménykutatást: igaz, hogy tudjuk egy klasszikus mondás után, hogy a pénz nem dob kosarat, de azért kérem, hogy állítsátok sorba a BL A csoportjában szereplö csapatok éves büdzséjét növekvö sorrendben. Ha ezt megtettétek és a Falcot ebben a négyesben elhelyeztétek, akkor hasonlítsátok össze a csoportban kialakult helyezésekkel. Milyen furcsa, szerintem a kettö egybevág: Falco, Peristeri, Le Mans, Malaga. Mégis a pénz dob kosarat? Tudom, néha borul a papírforma meg a labda gömbölyü, de a nagy számok törvénye azért nem hazudik. Ma nem történt semmi rendkivüli, csak akkora volt a… Olvass tovább »

Kendeffy Botond
Olvasó

Igen. De amikor Magyarországon csinálunk ilyen sorrendet a büdszét illetően, akkor nem ismeritek el. A BL-ben a nem volt meglepetés, a hazai bajnokságban is meglepetés lenne. Itthon Nektek van kiemelkedő büdzsétek, a BL-ben meg nem. De Ti legalább vállaltátok a nemzetközit.

Mendez
Olvasó

Azt szerintem minden szombathelyi elismeri, hogy jelenleg a Falco költségvetése a legnagyobb az NB1-ben.
De többmilliárdos meg 3-4-szeres egy másik élcsapatéhoz képest, ezek erős túlzások.
Ami a hazai bajnoksághoz elég, az a BL-ben legalsó polcos kategória.

Motoros
Olvasó

Akkor Gyuri nem szombathelyi?
Szerinte csak az 5comment image

Mendez
Olvasó

Azt már 2 vagy 3 éve nyilatkozta ha jól emlékszem.
Meg kell tőle kérdezni, hogy milyen adatok alapján állította ezt.
A klub honlapján megvannak az elérhetőségek, biztos szívesen válaszolnak a kérdéseidre.

Motoros
Olvasó

Tavaly nyilatkozta Bazsika, persze akkor sem volt igaz….

comment image

Hmafino1
Olvasó

Nem tudjuk,hogy a többi csapatnak mennyi a büdzséje.A Falcóé nyílvános.A többieké mennyi? A sötét zalai,fehérvári szolnoki? Valaki mondja már meg! Mert akkor az egész csak egy hiteltelen hiszti!

Motoros
Olvasó

Nyilvános mert kötelező, mivel 100% adófizetői pénzből tartják el.
Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy a 883 millió az csak előirányzat azt bármikor ki lehet egészíteni bármennyivel.
Ahogy ez minden évben meg is történik…..comment image

Hmafino1
Olvasó

Ok rolleros. Elfogadom. De továbbra sem tudjuk,az Alba,Szolnok Zte stb. Költségvetését. Erről nyilatkozz.

Motoros
Olvasó

Ne légy lusta, minden évben közzéteszik a mérleget a csapatokat működtető gazdasagi társaságok, nézz utána.
comment image

Marillion
Olvasó

Jut eszembe neked fáj a Falco költségvetése, velünk foglalkozol faszfejű?! Ha olyan jól menő vállalkozásban vagy benne akkor meg miért nem tömöd a pénzeddel a csapatodat a minél jobb szereplés érdekében?!

Mendez
Olvasó

Sikerült ebben a 3 mondatban 2 hazugságot is leírnod.
1. 100%-ban önkormányzati tulajdon, de közel sem 100%-ban adófizetői pénzből:
“A korábbi névadó szponzorunk újra megkötötte szezonra szóló szerződését. Két városunkban működő céggel kiemelt szponzori szerződést sikerült kötnünk. Bérleteseinknek száma az elmúlt évek eredményeinek köszönhetően minden eddiginél többre 1800 főre emelkedett – írja az üzleti terv.”
2. közel sem minden évben van kiegészítés:
https://www.nyugat.hu/cikk/falco_kosarlabda_csapat_koltesgvetes_uzleti_terv

Nem értem, ha egy klub magántulajdonban van, akkor miért kell titkolni a költségvetést?
Amúgy minden klubnál bőven van állami pénz is.

Motoros
Olvasó

Nyugodj meg bazsika, 100% adófizetői pénzt égették el minden évben a semmire…
A kötelezően oda irányított névadó szponzorokat inkább hagyjuk is, a bérletesek meg szerinted nem adófizetők?
LOl bazsikaaaacomment image

Mendez
Olvasó

A semmire bazsika?
4 év 6 arany.
A semmit ti markolásszátok mit évben! 🙂

Motoros
Olvasó

Ennyi pénzből ezt bárki megnyerte volna bazsika, amikor nem volt ennyi della akkor hol is voltatok?
Kérdezd meg a csulacit…..
LOcomment image

Mendez
Olvasó

Kérjétek meg a polgit, hogy kunyeráljon a köpcöstöl.
Abból a többezer milliárdból amit lenyúltak csak jut 1 a faluba is.

Marillion
Olvasó

Tele vagy állítólag pénzzel akkor te például miért nem adsz a csapatod költségvetésébe? De a szomszédba át okoskodni meg számon kérni ahhoz nagy a pofád te szarkeverő szarzsák!

Csakajót
Olvasó

Ha a semmi minden évben a bajnoki cím meg a kupagyőzelem, meg a BL szereplés, akkor ez maradjon is így nagyon sokáig még!

SzhelY
Olvasó

az önkormányzatokat nem az adófizetők tartják el? mesélj még ki a szponzora az önkorinak?

Motoros
Olvasó

Sajnos bazsikaaa nem 1 közgazdász

Mendez
Olvasó

Ezt ki állította te kis butus?

Motoros
Olvasó

Nem kell állítani, látszik….
comment image

Csakajót
Olvasó

a Szombathelyi Önkormányzat. A FALCO meg Szombathelyi ! Talán újat tudtam mondani. Máshol nincs önkormányzat?

Vulcano
Olvasó

Jaj mert a körmendet nem különböző csatornákon keresztül juttatott adófizetői pénzből tartják el.
Év vicce.

PL
Olvasó

jajmertakörmend…tipikus filkós kommentnyitás…..mekkora szánalmas egy gyülevész gyülekezet! Sikerült végre 25 fős tábort összehozniiii? ????

Körmend nagybetű te agyoniskolazott, fizetett kommenthuszár.

Nincs olyan komment, ahol te nem vagy ott, mint valami fizetett klubalkalmazott…

Remélem megfizetnek, mert 0-24-ben a kis csapatodat védeni mindenhol az nagy munka.

Megérdemled, a budgetbe beleférsz.

Mendez
Olvasó

Jajmertakörmend???
Vajon miért?
Nem véletlenül egy körmendi cirkuszol itt folyamatosan a Falco cikkek alatt?
És még te csodálkozol ha valaki körmendezik?

Motoros
Olvasó

Hagjad Pl, okoskát már a sajátjai is kiröhögik….
comment image

Marillion
Olvasó

Téged meg az egered,te fajbarom!

Marillion
Olvasó

PL….Csak a miheztartás végett akkor a Motorost is említsd ám meg, mert ő meg a Falcoról nem száll le mint kommenthuszár! De a Körmend ami meg állítólag a csapata arra meg baszik hozzászólni! Úgyhogy ha minket “helyre raksz” akkor legyél bátor őt is megfegyelmezni! Igy vagy korrekt!

Motoros
Olvasó

comment image

Csakajót
Olvasó

akkor jó

Vulcano
Olvasó

Nem baj srácok, elképzelhető, hogy a leendő BL győztes otthonában kaptunk ki.
Ilyen csapatok mellett nem is lehet dühösnek lenni, hogy nem sikerült a továbbjutás.
Az idetobzódó szakértőknek üzenném, hogy ez a Malaga jelenleg második a világ második legerősebb bajnokságában, pár hete pedig idegenben legyőzték az addig 15-0 álló, az euroligábán és a spanyol bajnokságban is veretlenül álló Real Madridot.
Hajrá Falco! És biztonságos hazautat a csapatnak és a szurkolótársaknak is.

PL
Olvasó

100 forintos komment.

CsakazMTE
Olvasó

Jöhet még pár euro milliárd.

Kovacs
Olvasó

Rajtatok az sem segít. Meg ott amúgy is mindenki puszi-pacsiért játszik nem?

p.borisz
Olvasó

A játszik barokkos túlzás…

Csakajót
Olvasó

igen, jöhet. Úgy legyen

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a Malagának, itt ma csak az volt kérdés, hogy mennyi lesz közte. Amióta BL meccseket játszik a Falco egyetlen meccsen sem éreztem ekkora külömbséget az ellenfél és a Falco közt. Nagyon jó csapat ez a Malaga, teljesen más szintet képviselnek. A Peristeri meccs után már mindenki tudta, hogy ez az idei BL elment és óriási bravúr lenne a továbbjutás. Az utolsó meccsen alkossanak nagyot a fiúk, hogy hazai győzelme legyen a csapatnak, úgy jobb szájízzel tudnánk búcsúzni a nemzetközi porondtól.

Servustok
Olvasó

Adjunk még egy kis pénzt nekik

Vulcano
Olvasó

Hát igen ez szégyen gyalázat.
Kikapni a világ második legerősebb bajnokságának jelenlegi második helyezettjének otthonában.

Xero
Olvasó

Hát ez ma nem sikerült. Látszott sajnos, hogy a Malaga egy teljesen más kávéház. Gyakorlatilag nem volt tiszta dobóhelyzetünk az egész meccsen. Minden egyes kosárért vért izzadtunk és még a legkisebb hibánkat is könyörtelenül kihasználták. Gyakorlatilag vègig dupla annyi pattanót szedtek mint mi és ezt már csak a végén tudtuk kozmetikázni.
Nem baj, ez van! Az utolsó, Le Mans elleni meccsen azért tegyük oda magunkat!
Hajrá Falco!!!

Galigo
Olvasó

Ha már a bajnokságot az utóbbi évtizedben érdektelenné teszik a pénzzel kitömött csapatok, mindenképpen a javukra kell írni, hogy leteszik a névjegyüket a nemzetközi porondon.

2lee14
Olvasó

Elnézést, hogy minden meccsen a győzelemért lépnek pályára. Tényleg. Elkeserítő és felháborító.

Galigo
Olvasó

Azt hiszem, félreérted. Nem elkeserítő, nem felháborító, hanem unalmas, tét nélküli, nincs sportértéke.

Rouge
Olvasó

A valaha volt legjobb magyar kosárlabda csapat simán kizúgott a BL-ből.

Nem baj, úgyis közpénzből lett fizetve.

Nem baj, a bajnokságot legalább szétkúrtátok.

Nem baj, legalább gyakoroltátok az angolt.
Fuck you.

2lee14
Olvasó

Baszk földről jöjjön az esszé!

YoWassupFam
Olvasó

Ne haragudj de ez a Falco be se köthetné a Holiday,Milosevic,Rakic,Vojvoda,Lóránt,Ivosev,Báder,Keller,Simon B é Obie Trotter fémjelezte Olaj cipőjét 13-14ből.

Csakajót
Olvasó

😀 😀 😀

Vulcano
Olvasó

Várjuk a 10 éven keresztül üzemelő, nagyságrendekkel nagyobb szolnoki közpénz szivattyúról az elemzést.

albc
Olvasó

Ugyanaz a két szituáció.

Vulcano
Olvasó

Hogyne judge, teljesen ugyanaz.
Bár igaz, hogy hozzánk nem irányít a szövetség játékosokat, meg nem a mi polgármesterünk az MKOSZ elnöke, meg nem nálunk játszanak jövőbeli nba légiósok, meg a mi kedvünkért nem írnak át versenykiírást, meg mi nem kezdjük alanyi jogon első helyről a középszakaszt.
De ezeken kívül teljesen ugyanaz a szitu.

albc
Olvasó

Ti csak simán bírót vettetek, ugyanaz mondom. Horváth Balázska. A lányod tolható muff. csík marci mikor volt polgármester?

Vulcano
Olvasó

Mikor vettünk bírót?
Vagy judge-ot?
Ezt te Gyuri bácsival miért nem személyes beszéled amúgy meg?
Tudod, személyeskedni élőben.

albc
Olvasó

Sokszor, már mondtam, csak nem tudsz olvasni. Többet kapnék gyuri papaért mint egy normális emberért.
Te személyeskedsz, én tényt közlök! Óriási a különbség!
Vigyázz a lányodra! 😉

Vulcano
Olvasó

Még mindig geci buta vagy látom, aki alapvető fogalmakkal nincs tisztában.
Az utolsó mondatodat pedig nem tudom és nem is akarom értelmezni.

albc
Olvasó

Ne is akard, megtudtam ki vagy, még egyszer mondom, vigyázz a lányodra!
Ha apuka nem akar találkozni, akkor megoldom, hogy akarjon. 😉

Vulcano
Olvasó

Hát te beteg vagy, tényleg nem lehet erre már mit mondani.
És hogy oldod meg napsugár?
Légyszi fejtsd már ki bővebben meg hogy mire kellene vigyázni pontosan.

albc
Olvasó

Kezdesz ideges lenni horvát. 🙂
Akkor egyszerűen, hogy értsd! A lányod meg lesz tolva, ha nem találkozol végre személyesen, hogy ott is vállald a nagy arcod.

Tadam
Olvasó

Kezdess rossz irányba menni öcsém!
Szerintem vigyázz mit irkálsz te kis angoltanár.

albc
Olvasó

Nem angol tanár vagyok. Kezdesz. Így írják. Nem akarok ebbe az irányba menni, de ha nem mer élőben találkozni, csak a neten szájkaratézik, akkor majd muszáj lesz neki a lánya miatt. 😉

Csakajót
Olvasó

De jó hogy ilyen tájékozott vagy, és mindezt meg is osztod velünk. Hülyék előre!

albc
Olvasó

Személyeskedést élőben!

Jon
Olvasó

Én voltam a 100. mínusz Mr. Vaktérkép kommentjére. 🙂
Több értelme nem is nagyon volt az irományának. Egyes!

Marillion
Olvasó

Ha te közpénzzel jössz itt a falcot felemlegetve akkor én is közpénzzel jövök amikor azt mondom a Szolnokiak anno remek szereplésében is benne volt akkor például az én pénzem is pedig megsem kérdeztek róla akarok-e beszállni!

Marillion
Olvasó

A valaha legjobban össze vásárolt magyar csapat Szolnokon volt…azért is tudtatok több nemzetköziben is egyszerre indulni és mondhatjuk jól is teljesíteni…én nem vitattam ezt soha! De a közpénzzel éppen Szolnokról dobálózni Szombathely felé a múltból a nemzetközi indulást pro és kontra egy kissé sportszerűtlen!

Szurker
Olvasó

Nem a mai volt a “legnyerhetőbb” meccs a hatból ugyebár, ez látszódik is a végeredményen.
Kár érte, mert a Peristeri simán verhető kategória volt (legalább egyszer).
Lényegesen többet érzek/éreztem a csapatban, mint amennyit a BL-ben sikerült megmutatnunk idén, de ez van sajnos..
Lesz ez még jobb is!

Maradt a bajnokság és a kupa, ott maradandót kell alkotni (ezek után meg főképp)!

Falco! ????????

Leyla
Olvasó

A zászlós hajó hamar léket kapott

IstiPisti
Olvasó

Lehet itt dumálni bármit!!!!!!!
A fél válogatottal , meg 5 nem olcsó légióssal erre csak azt lehet mondani , hogy KURVA NAGY ÉGÉS !!!!!!!!!!!!

WestChampi
Olvasó

4*

2lee14
Olvasó

Meg lehet próbálni, de mostanában senkit se érint meg, még csak a BL szele sem.

Xero
Olvasó

Ég a pofámról a bőr, hogy kikaptunk idegenben a jelenlegi spanyol bajnoki másodiktól, aki elvette idén a Real veretlenségét.. De megtisztelő, hogy szerinted ez a mi szintünk.. 😀

Vulcano
Olvasó

“Fél válogatott”
Nem is tudtam, hogy a válogatottban 8 játékos játszik.
“5 nem olcsó légiós”
Jó lesz az 4-nek is, amiből Barac pl pont nem a luxus légiós kategória.
Amúgy ez legyen a legnagyobb égésünk, higy nem nyerünk a real verő Malaga otthonában.

Marillion
Olvasó

Barac mellett a többi sem luxus kategória…ennek tanú bizonysága az is hogy mondhatni simán maradtak is Szombathelyen az újabb szezonra…

Csakajót
Olvasó

Huh, látszik, hogy fogalmad sincs a FALCO-ról sem. Na elsőként kezd írni az 5 nem olcsó légióst. Aki meg +-t nyomott, besegíthet neki. Hajrá! 5 legyen, meg nem olcsó. A kurva NAGY égés te vagy, az egész családod szégyene. Itt is faszán égeted magad, de folytasd kérlek.

Marillion
Olvasó

Nem olcsó légiósok? Nem kapkodtak értük nyáron sem simán maradtak nálunk! Nézd már meg a pont átlaguk együtt és külön-külön is kurva szerény… 4 játékos együtt ritkán jut 30 pont fölé még a bajnokságban is egy fordulóban! Akkor nálad mit jelent az hogy drága légiós ára?! Akkor mennyit kereshet aki olyan légiós szint lenne mint a Perl Zozó aki egymaga dob ennyit ha jobbnál is jobb napja van?! Őngól…Fuss neki még egyszer!

p.borisz
Olvasó

Hát ma sem volt sok esélyünk a spanyolok ellen …
Kár a Peristeri elleni itthoniért, de ez már történelem így. Az utolsó meccsen meg kell próbálni legyőzni a franciákat.
Perl Zoli ma is extra volt, elképesztő.

Jon
Olvasó

Így van! Az a gond, hogy a múltkor senki nem nőtt fel mellé és most is talán csak Tiby. Ez így nagyon kevés, hogy másban nincs benne a kiugró teljesítmény.

Tatátok
Olvasó

Mindig csak azt olvasni tőletek sárgák, hogy nektek a bajnokság már nem nagy dolog, ott a BL.
Hát látjuk, hogy ott van, szépen zajlani is fog tovább nélkületek. 🙂
Itt jön ki, hogy ide már nem elég csak a játékosok megvásárlása.

Tisztelettel: Tatátok

2lee14
Olvasó

Ha meg továbbment volna a csapat az lenne a baja sok embernek, hogy ennyi pénzből nem nehéz blablablalba. Hagyjuk a komolytalanságot.

Vulcano
Olvasó

Szóval egy franci csapattal, egy görög bronzérmessel és egy Real verő spanyol Malagával fémjelzett csoportból gáznak számít nem továbbmenni.

SzhelY
Olvasó

hát ha ekkora csapatok miért nem próbálkoztok eggyel lejebb

Marillion
Olvasó

“Miért nem”….Mert ezt a lehetőséget kínálja fel a Fiba a magyar bajnoknak…és mi legalább kihasználjuk ezt is! Az más kérdés hogy mennyit ér a magyar bajnokcsapat ebben a társaságban?! Tessék a falcot megelőzni és helyette akkor indulni ugyanitt és lehet bizonyítani!

Jon
Olvasó

Komoly szintre léptetek. Nagyrészt az ellenszurkolók beszélik hónapok óta, hogy a Falco kinőtte a bajnokságot és a BL-ben is kötelező a komoly eredmény, aztán utólag meg ez a szöveg már a Falcosokra van rákenve.

Csakajót
Olvasó

Nézzük csak. Ki is ez a Malaga?
A Malaga bő 2 hete idegenben verte a Reál Madridot, aki vezeti az Euroligát. (1 hosszabbításos veresége van a Fenerbache otthonában, de itt is utolsó negyedben 14 ponttal még vezetett), és a Reál Madrid vezeti a spanyol bajnokságot. 1 veresége van, pont a Malagától.
A Malaga a 2.a spanyol bajnokságban. A Barcelona előtt.

A Malaga megverte október végén IDEGENBEN 10 pont körül azt a Baskoniat, aki 23 ponttal verte 3 hete az Euroligában a Barcelonát..

Szóval mondhatni az egyik legjobb csapat most Európában!

Dobey
Olvasó

EuroCup szint, (ha már egyszer az Euroligában nincsenek ott), annak is inkább az eleje, csak a FIBA-t választották az ULEB helyett a Falco pechére.

Professzor
Olvasó

Na ez az a logika amivel már nagyon rég nem találkoztam, remélem te is csak viccből írtad. Hatalmas zsákutca egy-egy meccs eredménye alapján megítélni egy csapatot.
Csak egy példa:
A Real megverte a Dallast, a Malaga a Realt, a Le Mans pedig a Malagat.
A te logikád alapján akkor a Falco a Le Mans elleni győzelme miatt jobb csapat, mint a Dallas. Elég abszurd…
(Ettől függetlenül nyilván egy nagyon erős csapat a Malaga, főleg ezen a szinten, viszont azért messze nem Európa egyik legjobb csapata).

Vulcano
Olvasó

Aha, azért második helyezett a spanyol bajnokságban tizen valahany forduló után.
Azt, hogy a Malaga európa egyik legjobb csapata, nem egy meccs alapján mondja senki.

Professzor
Olvasó

A bizonyítottan legjobb európai csapatok az Euroligaban küzdenek. Azért csalóka a spanyol bajnokság tabellája, mert míg a Malaga teljes erőbedobással tud koncentrálni a hazai bajnokságra, néhány hétközi edzőmeccs jellegű összecsapás mellett, addig a spanyol ,,nagycsapatok” (Real, Barca, Valencia, Baskonia) számára az Euroliga a prioritás, ott játszanak hétről hétre kőkemény, nagy téttel bíró meccseket.

Csakajót
Olvasó

És ezért veszít a Real Madrid otthon a Malaga ellen, meg veszít 23 ponttal a Barca a Baskoniától (amúgy Európa Liga meccsen), akit megver a MALAGA?

Csakajót
Olvasó

Hogy írtam volna viccből. Ha azok eredmények viccek, akkor igen. Összehasonlításképpen. Mert sokan itt csak vagdaloznak, az irigységtől , a frusztrációtól nem látnak, de fogalmuk sincs kikkel játszik a FALCO.
Ha mindent nem is így kell levezetni, de azért az erejét mutatja egy csapatnak. És nem 1 eredményt írtam pont ezért. És igen a FALCO erejét is mutatja, hogy a Le MAns-t idegenben simán vertük.

Csakajót
Olvasó

Ezek tények voltak. Így aki minuszolt az nyilván nem tudja ki a Malaga, meg a tényeket nem tudja elfogadni. Szar is nekik.. Ennyi barmot , mint aki ezen a bb1-en ír, Istenem…….

Professzor
Olvasó

Akkor leírom mégegyszer, mert úgy tűnik még mindig nem világos. Attól, hogy megverte a Real Madridot még nem lesz Európa egyik legjobb csapata. Ilyen logikával jelenleg fociban az Aston Villa a legjobb európai csapat mert tegnap megverték a Machester Cityt. Ha még ezerszer leírod, hogy a Malaga a legjobb európai csapat akkor se lesz ez igaz, hiába nézne ki ettől kicsit jobban a tegnapi vereség.

Csakajót
Olvasó

Hát az várható volt hogy vereség lesz. Nem is ez bosszant. Hanem ahogy játszottunk. Ennyi eladott labda. Temérdek ziccer (Barac, Tiby,) kihagyása, félidőben a rádobások 40-20, a támadó lepattanó 10-0,
5 kihagyott büntető, 10-zel több eladott labda,. De így is gratula, nyilván nem egy szint a 2 csapat , de nem is játszottunk jól.
Zozo megint extra volt. Fantasztikus ez a srác.

WestChampi
Olvasó

Hát ez ennyi volt. Sok örömünk nem volt idén. Ma nüansznyi esélyünk sem volt, de ez a Malaga szintjét dícséri.
Jöjjenek hát a kárörvendések! A terep a tiétek.
Körmendi hasonlattal: Nyitva van a pálya!
Na sziasztok, jó éjt

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés