Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nem mennek a Falco elleni meccsre a körmendi ultrák, mert szerintük kevés jegyet kaptak

Szombaton este rendezik a vasi rangadót.:

:

Szombaton este 19:15-kor rendezik a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely – Egis Körmend rangadót az Aréna Savariában. A jelek szerint a mérkőzésen nem lesznek ott a körmendi “keménymag”, a három szervezett csoport ugyanis közleményt adott ki.

A Körmend Tábor Facebook-oldalon megjelent közlemény:

Szurkolótársaink!

Felháborodva és megdöbbenve értesültünk róla, hogy a soron következő Falco-Körmend mérkőzésre a szombathelyi klub vezetősége mindösszesen 157 db jegyet akart biztosítani a vendégszurkolóknak, amit sikerült feltornászni 220-ra, ráadásul 4699 forintos áron.

Egy rangadó, az azt körülvevő körítéstől rangadó. Többek között szenvedélytől, a hagyományoktól, a hangulattól.

Klubvezetésük már sokadszor bizonyította, hogy ezek az értékek arrafele semmit sem számítanak. A 220 jegy nevetséges, nem olyan rég 500 vendégjegyről indultunk és ez lett belőle.Van egy pont mikor azt kell mondani, hogy eddig és ne tovább. Mikor a sarkunkra kell állni, összezárni egységesen és azt mondani, hogy mi ehhez nem asszisztálunk tovább.

Ne gondolják, hogy kifizetjük a miattunk pofátlanul megemel jegyárakat, hogy a Táborunk nagy részét itthon hagyjuk.

Ez az egység juttatott el minket erre a szintre ahol vagyunk.Ezen okok miatt a szervezett szurkolói csoportok úgy döntöttek, hogy bojkottálják ezt a mérkőzést és arra kérünk mindenkit, hogy ne menjen be a mérkőzésre.

Hagyjuk üresen a vendégszektort, ahogy ezt jópár éve is megtettük, az irreális jegyárak miatt. Akkor is célt értünk, mert utána nem volt több emelt jegyár, most is nyerünk, mert egy rangadó szurkolók nélkül mit sem ér.

A hazaiknak meg jó szórakozást a színházban!

Red Devils x MTE Ultras x Körmend Youth 

HIRDETÉS

337 hozzászólás

337
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
67 Comment threads
270 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
68 Comment authors
KosarasMilosCibuláre BucimbungaThemenaceOroszlanyi Banyasz Recent comment authors
B0nyi
Olvasó

Az eventim alapján elfogyott az összes vendégjegy (is).

Mondhatjuk akkor, h no comment?

Xero
Olvasó

Tuti, hogy csak valamit variál az eventim. Vagy ha nem akkor még nevetségesebb a körmendi brigád, mint az eddigi hiszti..

B0nyi
Olvasó

Ha eventim, akkor sokat variálnak, mert most sincs elérhető jegy…

Xero
Olvasó

Valaki azt írta az index fórumon, hogy csak ma reggel 8-ig lehetett vendégjegyet venni. Bár ezt nem értem hogy miért, általában meccsnap délután 2-ig lehet online jegyet venni.. Én szerintem egyszer ilyen fél9 körül néztem rá és még akkor is lehetett venni.

B0nyi
Olvasó

Ha igaz, h kivették akkor mea culpa.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

8:30kor 42 eladott vendégjegy volt.

B0nyi
Olvasó

Stimmel a levétel, visszavonom a mai kritikám.

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Igazság szerint -a kosárlabda sport szeretetén kívül- egyik csapathoz és szurkolótáborához sincs semmi személyes közöm. De mélységesen egyetértek a körmendi szurkolókkal, ez az abnormális jegyár + a biztosított jelképes belépő-mennyiség egy ilyen patinás meccshez, teljesen méltatlan és megalázó! Abszolút érthetetlen, antipatikus húzás a szombathelyiek részéről! Ezek után HAJRÁ KÖRMEND, a lelátó helyett duplán mutassátok meg a parketton srácok, mit is tudtok! Bár a mi Szilink amott nyomul, most mindenképp nektek szurkolok!!

Xero
Olvasó

Akkor ezt meséld el a közleményt kiadó brigádnak is.. ugyanis mi Körmendre jelképes 150 jegyet szoktunk kapni.. (ehhez képest nekik 70-nel többet ajánlottunk) vagy ott nem számít rangadó, csak ha ránk lehet fröcsögni?
A jegyár meg ennyi mindenkinek. Hazainak vendégnek egyaránt. Ennyi volt egész évben a bajnok, kupagyőztes, BL induló csapat meccseire.
Nyafogtok állandóan azon, hogy mennyi pénzből gazdálkodik a Falco.. egy részét a “piacról” a magas jegy- és bérletárakból teremti elő..

panellacko2
Olvasó

Jövőre a körmendi klub helyébe meghirdetnék 500 jegyet “jelképesen” abba a vendégszektorba, aztán nyomjátok össze egymást. Nem értem, hogy miért az az ellenérv, hogy bezzeg ott kevesebbet adnak. El sem férne ott több ember. Fizikailag megoldhatatlan. Szombathelyen addig valahogy megoldható volt, míg nem volt ekkora rajongás a Falco körül. Vagy ezen logika mentén jövőre már ne is legyen vendégszektor, hiszen akkora a kereslet hazai oldalakról? Szerintem a 350 db kompromisszumképes volt.

Xero
Olvasó

Itt se… ezt nem értitek meg. Teltház van a hazai szektorokban… minden jegy elkelt. Hova akartok több jegyet?? Mutasd meg az eventimes csarnokrajzon… a 350-et akkor kaphatnátok meg, ha kivágnánk az összes hazai nèzőt a d2-ből.. ugyanígy adhatnátok nekünk ti is több jegyet. Valamiért nem szoktatok.
A minimum 5%-ot biztosítanotok kell, tehát a “ne legyen vendégszektor” felvetésed is nevetséges. Nem jókedvetekből biztosítjátok azt a 150-et se..

B0nyi
Olvasó

Az megvan, h pl Egerszegen is ennyi volt a jegy? Miért csak minket találtok meg ezzel?
Szezon eleje óta ismert volt, melyik meccsre mennyi a jegy. Az UTOLSÓ(!!) alapszakasz meccsen esik le a tantusz??

Milos
Olvasó

Én januárban 2800 ft-ért mentem el egy sokkal nagyobb tradicionális rangadóra Zalaegerszegre. Persze, hogy ti is 4700-ért kaptátok most a jegyet. Mivel ti már a szezon elejétől ennyiért adjátok. Ezt most szépen visszakaptátok, és vissza is fogjátok.
Jövőre mennyi lesz 1 jegy? 7-8000? Legyen, de akkor mellé légyszíves tálaljátok a meleg főtt ételt 🙂

Xero
Olvasó

Ez nem viszonossági alapon megy. Remélem valaki a fogyasztóvédelemhez fordul előbb-utóbb amiatt, hogy ugyanazt a jegyet az egyiknek 3000-ért adják, a másiknak meg 4700-ér ugyanarra a meccsre, mert ezt semmi nem indokolja. Az EU-ban még nemzetiség alapján se tehetsz különbséget emberek között, Egerszegen meg odáig jutottak, hogy csapatszimpátia alapján áraznak.. Normális sportokban, ennél normálisabb szövetségeknél ez le is van szabályozva.

GaborZ
Olvasó

Kérdezd meg a körmendi barátaidat Egerszegre mennyiért vették a jegyet, és mennyit kaptak?

Themenace
Olvasó

Idióták… mintha sok hely lenne nekünk a falu tornatermében!!!
maradj otthon és nézd a meccset a TVen.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Reméljük szombat este nem fog esni:D Nem lenne jó dolog ha beázna a szaréna

Themenace
Olvasó

jó a Hugyos csapat nem lesz ott!!????????

SzhelY
Olvasó

a tornaterem a miénk a falco meg bérlemény,valamiből ki kell fizetni és az a te adóforintlyaidból megy,de később ne sírj ,hogy miért akkora a fű az utcán

Krokodildundee
Olvasó

A kis sèrtôdôsek, amikor a boltban dràga valami akkor ott is megy a reklamálàs?A kosàrlabda feltalálóinak túl drága €12.Matekból se egy’ rocket science’ egyik se.(5%).Meg hàt a vörös szönyeg sincs nekik leterítve, aztán durci van.Most legalább olcsóbb lesz a klubbnak utánuk a takarítàs…

Endre
Olvasó

Komolyan nem értem, ez a döntés nem megyünk pont.
Inkább mutassátok meg hogy a reptér helyett a falco éneklésén kìvül többre is képesek vagytok!

Jò szòrakozást a szìnházban!

2lee14
Olvasó

Hát ha már más nem tudja megmutatni szombaton… mert ugye ahhoz el kéne jönni.

donnarumma
Olvasó

Nem nekünk volt mulatós nóta az indulónk, meg horto mágikó…kosármeccs lesz…a pályán kell megmutatni és remélem a fiúk meg is fogják.
A többi maszlag

Endre
Olvasó

Értem az amit azòta is énekeltek? 😀

2lee14
Olvasó

Most melyik a jobb, bármit énekelni élőben, vagy az MTE MTE t kiabálni a tv előtt?

donnarumma
Olvasó

Az sem jó amit ti találtatok ki?
Endre..Endre..nektek semmi sem jó

Kosaras
Olvasó

Meg kellene ennyiből.

GaborZ
Olvasó

Úgysem értek el vele semmit, mert több jegyet a következő szezonban sem fogtok kapni sőt olcsóbb sem lesz!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Minden közleményetek élmény. Bízom benne lesz még idén belőle.

Rózsabimbó
Olvasó

Vasi rangadó, igen értem, telt ház meg minden,—csak a Jenőt neeeeee, kérlek!!!!!

2lee14
Olvasó

Na nem gondoltátok meg magatokat? Ebben nincs annyi, amennyit kihoztok belőle.

panellacko2
Olvasó

Nem gondoltuk meg magunkat, és nem mi hozunk ki belőle ennyit, hanem ti fröcsögtök. Amennyi energiát belefektettek itt a kommentelésbe, azt majd viszont szeretném hallani a közvetítésben is, például ahogy a reptér átdolgozást skandáljátok. A DRK helyett pedig remélem a “Falco” divatmárka is megszületik szombatig, az még hiányzik a repertoárból. Mendeznek végre lehetne egy új baseball sapkája.

2lee14
Olvasó

Huh, oké, rendben….

Xero
Olvasó

Igazából 40-50 ember már meggondolta magát.. 🙂

Mendez
Olvasó

Pechedre soha nem hordtam baseball sapkát.
De milyen érdekes, amióta a csapatotok a Falco hátát nézi, azóta ezeken a meccseken valamiért mindig a lelátón történtekről beszéltek, nem arról ami a pályán történik.

Marillion
Olvasó

Én a Falco B középböl öregedtem ki…úgyhogy végig kisértem a Falcot csarnokról csarnokra,itthon és vidéken is…Itt most osztjàk az észt a vendégtàborból rendesen…Kezdem a Sugàr ùti kis csarnokkal…ott is megkaptàk annó az egész palànk mögötti részt holott csak a sarokban volt ott a vendégszektor…Màr ekkor és az azóta is folyton kifuguràzott Gyuribàcsi meg a Falco kedvezett a Körmendieknek. Eljött az új csarnok avató az egész felsö hosszanti karzatot elfoglaltàk…akkor az mennyi vendéghely volt arànyàban a befogadóképességnek?! Az aréna Savaria 3500 befogadóképességre lett hitelesìtve csak kosàrlabda meccsre mikor àtadtàk! De akkor négy alsó mobil lelàtó még benne volt a két hosszanti… Olvass tovább »

Mendez
Olvasó

Neki szabad és ezt természetesnek veszi, viccesnek találja.
De ha más csinálja ugyanezt vele akkor meg fut a rendőrségre.

Motoros
Olvasó

Ismét mellé lőttél bazsikaaaa….
A tökfilkóóóós haverjaid futottak először a rendőrségre….
Nekik köszönd, hogy visszanyalt a fagyi….
És ez még csak a kezdet….
LOL

Mendez
Olvasó

Csak úgy reszketek kicsi gecsemő.

Motoros
Olvasó

Köszi,csak így tovább bazsikaaaa…
LOL

B0nyi
Olvasó

Aludva egyet a történtekre:
Lement az egész alapszakasz, már csak ez az egy hazai van. Senki nem hisztizett az év eleje óta ismert jegyár miatt, csak most a körmendiek…
Érzek abban is ellentmondást, h a magas jegyár ellenére a 157 jegy kevés volt, kértek többet. Majd a 220 db is kevés.

csédori
Olvasó

Tisztelt körmendi vezetőség!

Tatu azt nyilatkozta a Körmend több tiszteletet érdemel!!
Játékvezetők ténykedése országos probléma.
Szerintem itt az ideje a bojkottnak, tv-s meccsen álljunk fel az U20-al.
Azért az elég nagyot szólna!
Kikapunk 40 ponttal és?
Nem sérül meg senki a sorsunk meg úgyis az utolsó fordulóban dől el.

Az Aréna szurkolói meg biztos jól szórakoznának a pénzükért!

Vulcano
Olvasó

Ekkora vergődést.

csédori
Olvasó

Látnátok egy fantasztikus Falco győzelmet ha komolyan veszítek a rekordok könyvébe is bekerülhettek!

albc
Olvasó

Hol tala, hogy végre széjjel csapjalak?

Xero
Olvasó

Nem szeretem az ilyesmit, de nem bírom kihagyni: Ehhez lehet, hogy nem is kell az u20-szal jönnötök.. 🙂

albc
Olvasó

Aztán ha sírás lesz, akkor is itt legyél.

csédori
Olvasó

Jogtalan kiállítás miatt amivel szinte mindenki egyetért, nem játszhat nálunk az egyik legjobban védekező légiös.
Ti nehezen tudjátok elképzelni amikor egy bírói tévedés miatt 2 meccs megy kukába.
Amúgy olyanok nekem ne dumáljanak akiknek tavaly kiabáltam Szhelyen az utolsó percekben, hogy hova mentek!!!

Marillion
Olvasó

Én tisztelem is…/hiszen anno sokszor megjàrtam Körmendet kosàr meccsre amikor még a Falco anno elkezdte és “csak pattogtatott”/…de csak azokat a Körmend szúrkolókat…aki mindig reàlisan àllnak a dolgokhoz és akàrmi a szitu mindig làtjàk a fàtól az erdöt is! Erre idézek egy P.Mobil nóta cìmét nekik: kiveszöben vagyok.

Motoros
Olvasó

Teljesen egyetértek, itt az ideje rendet tenni a sok kiskirály között….
LOL

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

40 ponttal?
Töki, az utolsó előttitől kaptatok ki hazai pályán ennyivel, egy rendes tétmeccsen. Na jó, csak harmincnyolccal.

heraklith
Olvasó

Pár éve még 15% volt a vendégeknek kötelezően biztosítandó jegyek száma. Mikor változott ez meg? Megváltozott?

GaborZ
Olvasó

Már 2017 óta a csarnok befogadóképességének minimum 5% a vendégszektor mérete

heraklith
Olvasó

Köszi! Ezek szerint repül az idő.

wiley
Olvasó

Soha nem volt 15%. Régebben 10 volt, most 5.

heraklith
Olvasó

Ó, dehogy nem. Kis butus.

heraklith
Olvasó

Ki nem ugrál…

donnarumma
Olvasó

Ez a kedvencem! Kiabáljátok és a csarnok 2/3 ül???? mutatják a csávót közelről ahogy ugrál , mellette meg ül a barátnője és a telefont nyomkodja…Soha ne hagyjátok abba

heraklith
Olvasó

Végre egy rigmus, ami rólad szól. Ne legyél negatív!

donnarumma
Olvasó

Stevie Wonder azért megvan, ugye?
Ha ti szidtok az azt jelenti hogy valamit jól csinálok! SOHA de SOHA nem szeretnék semmiben sem hasonlítani rád!
Ne válaszolj, nem érdekel batman

Marillion
Olvasó

donnarumma…Na ez egy derbyt Ftc -Ute nem fordul elö soha! Ha egy elkezdi akkor egy stadion követi!

WSreborn
Olvasó

Nem tudom ezt a “Csakajót” nevű új generátort honnan szalajtották, bizonyára egy mendez-klón, vagy ÁlBandi és panzer-párna kék osztrigás barátja.
Szolnokiak lennének a divatok???? :-)))
Ha a divatszurkoló jelentését keresnéd az értelmező szótárban, egy sárga sálas képet találnál a címszó alatt.
Sokkal találóbb lenne egy jó kis sznob német név az alpoklegaljai tábornak, mondjuk: Neureiche Fashionistas

Mendez
Olvasó

Látom sikerült egy éjszaka alatt összehozni és kiadni magadból lelkivilágod legnagyobb bánatát.
Ügyes vagy seggszáj, mindenképpen jár a keksz.
De hogy megnyugtassalak, szerintem tök jó szurkolók vagytok, mert aki leveszi a pólóját minden meccsen, az tök jó szurkoló és nem divat.

WSreborn
Olvasó

Gratulálok mendi, amióta a fórumon vagy, most először fordult elő, hogy több a likeod mint a dislikeod egy hsz-nél! De látod ehhez is az én segítségem kellett, nélkülem még ezt sem sikerülne megugranod.
Tudod ez is olyan mint az első csoportkörből továbbjutni egy 3.vonalban lévő ligában, egyeseknek természetes, másoknak elérhetetlen…

Mendez
Olvasó

A memóriád ilyen gyenge, vagy a számtantudásod?
Az sem lepne meg, ha mindkettő.
És teljes meggyőződéssel állítod, hogy te csak az igazat írod.
A nárcisztikus fogalmát rólad mintázták.

SzhelY
Olvasó

anno mikor elöször volt ilyen probléma akkor is elmentem velem akartak bevitetni egy papircsikot amire valami felirás volt téve be vittem volna de a biztonságiam nem engedték ,most is ott leszek mert ot kell lenni minden normális érzésű szurkolónak ,sok mindenben nem értek egyet ezekkel a fiatalokkal de nekem nem ők számittanak hanem a CSAPATOM MTE

Marillion
Olvasó

SzhelY…Akkor rólad aztàn tényleg elmondhatjuk hogy nem vagy divatszúrkoló! És akkor a fiatalok most ezek szeint mik??? Ez a meccs nagyon is kell nektek ezt nem érzik àt? Nem érzik àt!

Kovari Andras
Olvasó

Egy peldat engedjetek meg… masfel eve a foci valogatott Lipcseben jatszott! 47 ezres stadion a Red Bull arena. 2 ezer jegyet kaptunk! Elfogyott volna 20 ezer is akkora volt az erdeklodes. Nem annyit fizettunk a jegyert amennyit mi akartunk hanem amennyit a nemet szovetseg megszabott. Nem irt a CB semmilyen kozlemenyt hanem akinek jutott jegy elutazott 7-8 vagy akar 900 km-re!
Ezzel a kozlemennyel aki jozanul gondolkodik es nem elfogult az nem ert egyet. A tobbi meg majd a meccsen kiderul!

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Az teljesen más kávéház… ne keverd ide. Jó hogy nem
NBA magasságokba beszélünk. Ahol ugye nincsen vendég szektor. Nem releváns amit írtál

panellacko2
Olvasó

A Körmendi ultrák fanatikusak, és hoztak egy döntést. Rosszul kommunikáltak, de a lényeget többen megértették, mint nem. A csapat jelenleg nem sikeres, de a hazai meccseik idén mind teltházasok voltak. Remélhetőleg egyszer valóban megépül az új Sportcsarnok. Remélem, hogy lesz ott akkora vendégszektor, hogy 4-500 vendég fanatikus el tudjon jönni, hogy minden meccsen derbihangulat legyen. Ha a Falco, ZTE, Sopron lesz hangosabb, ha a Körmend, nem érdekel, mert a klubszimpátia ellenére én szeretem, ha hangzavar és drukk van a csarnokban. A Falco szurkoló szó nálam addig létezett, míg a 2022-es körmendi fordítás után 3 perccel a meccs vége előtt haza… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

-hazai meccsek mind teltházasok voltak, hazugság(2 meccsen is voltan max.2/3 ház volt -3 perccel a vége előtt fél ház hazament, hazugság 1:50 nel a vége előtt x volt ki ment volna haza??? -a félidő előtt 4perccel -30 nál a vendég fele kiürült és néma csend volt-az volt a válaszotok ”mindig ki szoktunk menni előbb mert nagy a sor” -az is titeket juttatott el oda ahol vagytok a , hogy : szétvertétek a vendég wc-t odavizeltek a lelátóra táncoslányokat dobáltok beültök a hazaiak közé és mutogattok.. össze-vissza hazudoztok.. Eddig egyedül nektek kellett felhúzni a vendég elé a “majomhálót”….nekünk NEM ez jelenti… Olvass tovább »

panellacko2
Olvasó

Miért nem kísérted el inkább a szeretett csapatod idegenbe és miért ültél be a “falusiak” közé? Igaz, több szombathelyi is volt idén Körmend meccsen azzal az indokkal hogy “úgy is nyerünk, semmi izgalom nincs a Falco meccsen”. Így van, tudod akik rutinos meccsre járók, ők előbb felmennek a büfébe a nagy sor elkerülése érdekében. A 2. félidőben valahogy újra megtelt, és nem általános iskolásokkal lett visszatöltve a vendég szektor. Nem értitek a lényeget. Nem kiváltságot akar a körmendi, hanem ha már derbinek nevezünk valamit (amihez mindkét fél kell), akkor annak adja meg a módját mindkét csapat. Hihetetlen, mennyire különbözik a… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Le lett lejjebb világosan írva 50x, hogy miért..

donnarumma
Olvasó

Egyszer sem járt 500 jegy! Csak kaptatok, mert maradt…akkor is 157 járt meg most is.
Csak most elfogyott az összes hazai jegy.
Mellettetek is fognak ülni hazaiak. Megvették a jegyet.Nem fogják Őket kidobni, mert jön a nagy MTE most 500 fővel..az ár meg egyforma hazainak vendégnek

Motoros
Olvasó

Mendez kollégád, aki gratulált is a bajnoki címűnkhöz….
Igazi DIVAT….
LOL

Mendez
Olvasó

Mind a 3-hoz.
Most már ez is baj?
Ellentétben veled aki csak vonyított mind az 5 Falco arany után.
LOL
LOL
LOL

Motoros
Olvasó

Az internet nem felejt bazsikaaaa….
LOL

Kovacs
Olvasó

Szerintem egy klub részéről teljesen normális, hogy adott esetben a hazai szurkolóknak adja a jegyeket, nem a vendégeknek. Elfogyott mind. Melyik klub döntene az alapján, hogy ha jön 500 vendégszurkoló jobb hangulat lesz? A klubnak a saját szurkolói érdekeit kell néznie, nem azt, hogy a másik félnek mi lenne a kívánsága. Eddig is jóval többet kaptak a körmendiek, hozzászoktak a jóhoz, ebből elvárás lett, ami ha nincsen, akkor háborgás van.

panellacko2
Olvasó

Szerintem ha azt mondják: gyerekek, itt az 500 jegy, de fizessetek érte pl. 6500 forintot. Ez gesztus a körmendinek, mert teljes varázsában tudja támogatni a csapatot, gesztus a Falconak, mert 3.250.000 forintos bevételt generált volna és gesztus a hazai szurkolónak, hogy “oda legalább drágább a jegy, ez jót tesz a klub költségvetésének”. De az a baj, hogy annak a költségvetésnek ez csepp a tengerben.

donnarumma
Olvasó

Beleírjátok a közleménybe hogy miattatok a drága a jegy, ezért nem jöttök, most meg azt szeretnéd hogy 500 jegyet kapjatok emelt áron???? 5 en 5 félét írtatok amiért nem jöttök!
És eddig az az érv hangzott el, hogy
Úgy jobb lenne a hangulat…ezt értelmes ember nem gondolhatja így…

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Csodásan összefoglaltad! De hiába, úgy sem fogják felfogni. Belekényelmesedtek már abba a hangulatba amely jó pár éve velük van. Most azt mondják nem fogunk hiányozni, de ez egy ugyan olyan meccs lesz mint egy Falco-KTE vagy stb ahonnan a szurkolók nem tudnak eljönni vagy éppen nem jönnek el meccsre. Csak hogy régen nem ezt jelentette a Classico. Ha már nem fog úgy menni a csapatnak, hogy az összes divat kint legyen, mert ugye csak ilyenkor van telt ház:D akkor majd vissza állunk a 350 vagy 500 jegyre

voldemort
Olvasó

Az, hogy hazamennek nézők egy vereségre ítélt meccs közben? úristen, hány ilyet láttunk már… Neked ez az érv, tényleg? Most akkor kezdjem el én is mondani, hogy hány olyan Körmend meccsen voltam, ahol a körmendi hosszú oldalon ülők hányszor csinálták ezt? Szánalmas érv, mindig lesznek olyanok, akik feladják, és hazamennek. A másik érved: nem kért senki bocsánatot. Sem Fepu, sem a csapat. Legalábbis nyilvánosan nem. A Szolnok legalább megtette… Utána mentek válogatott össztartásra, a videókon gyönyörűen látható volt a feszültség és a távolságtartás. Kellemetlen volt még nézni is. Mindenesetre remélem, ott azért Fepu kimondta… Nekem az nem érv, hogy elvitte… Olvass tovább »

panellacko2
Olvasó

Voldemort, https://www.nyugat.hu/cikk/kormend_kosarcsapat_kapitanya_elnezest_kert_a itt van. Viszont egyetértünk, hogy gáz volt, és egy példakép ilyet nem csinálhat. Hibázni szabad, és nézzen magába mindenki: Fepu tényleg egy rossz ember?

donnarumma
Olvasó

1 évre rá történt a bocsánat kérése.
Szerintem nagyon olcsón megúszta…Ha nem Ő lett volna tuti rondább a dolog. Egy kultúrált molinó+Fepuzás…
Ákos gyakorlatilag minden meccsen sokkal többet kap, pedig nem szól senkinek egy rossz szót sem

Xero
Olvasó

“Nekünk a hagyományunk az általatok istállónak csúfolt Sportcsarnok, hagyományunk, hogy a barátainkkal, akikkel vagy 20-30 éve járunk meccsre összeülünk hangolódni meccs előtt.” Micsoda hagyományaitok vannak?! 😀 Ilyen máshol, pl. Szombathelyen biztos nincs. Tuti nincsenek 20-30 éve meccsre járó baráti társaságok, akik mérkőzés előtt beülnek valahova.. Még szerencse, hogy ezt is feltaláltátok.. 😀 Jó.. a mi “istállónkat” már lecserélték..
“Nem hagyunk otthon senkit”. A legtöbb csarnokban alapban sokkal kisebb a vendég, tehát fizikailag képtelenség, hogy 500-an jártok mindenhova idegenbe.. 😀 Egerszegen tavaly hányan voltatok a bronzmeccsen? Akkor se hagytatok otthon senkit? Mégis miből gondoljátok, hogy Szombathelyen előjogaitok vannak?

panellacko2
Olvasó

Xero, Nincsenek előjogaink. De ha valamit derbinek nevezünk, akkor tegyünk is érte. A csapat szurkolóinak 1/4-ede szombathelyi. Mások a körülmények a Falco-Körmend körül mint más városokban. Hidd el örülnék ha lenne rá mód, hogy több Falco szurkoló jöhessen be Körmendre, de a világon nincs olyan ember szerintem aki körmendi és a Falconak szurkolna. Fordítva viszont sokan. Így igen, némi jog járhatna az itteni adófizetőknek is, ha már a kocsijuk szétesik a katasztrófa utaktól.

Xero
Olvasó

Jajj ne már.. 😀 Pedig olyan szépen indult ez a hozzászólás.. Minek a hülyeséget idekeverni? 😀 Teljesen feleslegesen propagandázol (olyannal, amit csak az ír, aki nem jár a városban..).. Ha létezik dolog, amiért tett ez a mostani városvezetés, akkor az az utak állapota.. Nem mintha ez ide tartozna.. Ha nagyobb lenne a csarnok és lennének felesleges jegyek, akkor hidd el, hogy megkapnátok!!! De ti azt várjátok, hogy a saját szurkolóink kárára adjon nektek plusz jegyet a vezetés.. Ha eljöttök 220-an szurkolni, akkor is tökéletes rangadó hangulat lett volna, ezzel kár jönni. A nagyon max, amit még értelmesen ki lehetett volna… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Atyaég…

Kosaras
Olvasó

+1

JR.BENITEZ
Olvasó

Itt és most meg szeretném kérni a többi csapatot: hozzuk már közösen össze, legyen nyolcadik a Körmend!!! Arra el fog múlni a hiszti. Csak 6 hónapja ismert mindenki számára a jegyek ára. Van akinek ez kevés idő az értő olvasáshoz. Másodszor húzza meg ezt az MTE tábor. Akkor is volt egy szar, állandóan cserélgetett, nem igazán szerethető csapatuk. Most is ez a helyzet. Ez a közlemény kb az Oroszlány utánival vetekszik. Csúnya OSE hogy mertetek minket megverni, mostantól öri hari. Beszarás komolyan. Annak viszont örülök hogy olyan MTE SZURKOLÓ ( Igen, így csupa hatalmas betűvel) itt lesz aki több mint… Olvass tovább »

Rouge
Olvasó

Ez elég gáz.

Ha a végén vezet a Körmend,
a falco szurkerek hazamennek és üres lelátó előtt játszák le az utolsó két percet?

Ez így nagyon gáz.

Vulcano
Olvasó

Szolnokon szerencsére ilyen gond nincs hisz már meccs alatt is félház van.

albc
Olvasó

Na te is előbújtál. Nem fázol -12 fokban?

Lacataylor
Olvasó

Megjöttél,és ennyit tudtál hozzátenni a semmihez,! A Szarvas!tagját már megetted, ,megemésztetted,böfögtél,csuklottál,de hogy meg nem fulladtál…..hol a sztori????? Jegyzőkönyv,novella,esszé….

Lacataylor
Olvasó

Szerintem akit érdekel egy ilyen rangadó,színtől függetlenül kijön(23,5km,630 FT/L az üzemanyag hihi)az összes többi rizsa,sajnálkozás,siránkozás,oktober elejétől fent voltak a jegyárak,220-an sem jöttetek volna faluról,ha 2000-ért kaptátok volna,mert sima csuszka a mecss,de még a 8 is!!!!! Kérdés még van?

Soós Sándor
Olvasó

3 alibi center bére miatt nem háborodnak fel a körmendi ultrák? Mostani center 8 ezer euróját kérjétek el és akkor lesz pénzetek vendégjegyre 🙂

810509
Olvasó

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/falco-vulcano-energia-kc-szombathely-2023-2024-schaeffler-arena-savaria-1414629/performance.html Valóban volt korábbi években 500 vendégjegy kiadva de most elkel a hazai nézők között is, közel 2.000 bérlet formájában. Tényleg nem értem miért kéne többet kiadni a vendégszurkolóknak mint az előírt 5%, ami ráadásul inkább 7%? A jegyár pedig a hazai szektorban is ennyi vagy épp több, mivel a Falco nagyon helyesen a rendszeres meccsrejárást ösztönzi a bérletek relatíve kedvezőbb árazásával. Emellett jópár vendégszurkoló nemes egyszerűséggel megveszi a jegyét a hazai szektorok valamelyikébe, legalábbis eddig ez volt a gyakorlat.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Ösztönzi a relatív kedvező árakkal? Akkor az “ultrák” miért csak a kiemelt meccsekre vesznek jegyet?:D

810509
Olvasó

Úgy látom minden meccsen van több-kevesebb ultra de nem én ellenőrzöm Őket hogy jeggyel vagy bérlettel jönnek be.

CsakÉn
Olvasó

A Ti egyesületetek is ezt csinálja . Igy kontrolálja hofy nagyobb legyen a hangotok . Bohockodtok itt !

Emőkefan
Olvasó

A ZTE-Falcó meccsre is 4700Ft volt a vendég jegy, mégsem csinálták a műbalhét a szombathelyiek.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Amúgy, hogyan oldanák meg ezt a kérdést Körmenden? A vendég szektor minimum mérete gondolom előírt. ( A befogadóképesség x.%-a) A jegyárra is van ötletük? A vendégek mondják meg? A hétvégén ment a hiszt, hogy tiszteljék a Körmendet. Tisztelik, mert a legjobbak között tartják számon őket. Az idei produkciójuk viszont messze nem az.
Először ott kellene a fejekben rendet tenni. Akkor a múlt kicsi vagy nagy?
A jegyár drága vagy nem? Sok jegy kell vagy kevés?

red-black01
Olvasó

Két dolog van: 1. a Falco betűre betartja a “szabályt”, ezzel “jogszerűen” nem lehet mit kezdeni. Az, hogy a Tábor ezzel mit kezd, az egy döntés. Hogy milyen “indokokat” írtak és ezekből az indokokból még számomra is mi az ami elfogadható és mi az amit én mondjuk úgy, hogy nem írtam volna bele (nem megyek végig rajta), az most másodlagos. (1b. Azon természetesen lehet reggelig vitakozni pro és kontra, mennyi az annyi, mi volt előzőleg, mennyit kap a Falco, miért hőbörgünk, stb.-stb.) 2. Azok viszont akik azt mondják, azért nem mennek/megyünk el, mert szarul megy a csapatnak, azok egyszerűen csúsztatnak.… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Tehát akkor miért is nem jöttök?

red-black01
Olvasó

Értelmezd a hsz-emet.
Nem az én dolgom. Nem tartozok a Táborhoz.
Azt sem akarom taglalni, egyetértek-e vagy sem.
Mennyire értek egyet, vagy mennyire sem, melyik részével esetleg, vagy részével biztosan hogy nem.

A lényeg még egyszer:
sok mindent elfogadok amit leírnak itt többen, de egyet NEM!
Az ok (a Tábor döntésének oka) nem az, amit itt erőltetnek vagy erőltetni akarnak nagyon sokan.

Hmafino1
Olvasó

Akkor mi az igazi ok?

red-black01
Olvasó

Amúgy: én ott leszek.
Ahogy ott voltam az elmúlt években is és ott leszek, ahol az elmúlt években nagyjából mindig voltam.
Együtt a körmendi/szombathelyi barátaimmal, akikkel a legnagyobb “viharok” közepén is békésen együtt voltunk.
Azokkal, akikkel méltósággal és határokon belül szívattuk egymást hosszú éveken keresztül egy-egy meccs után, akikkel aztán normálisan meg tudtuk beszélni azt, amit meg kellett.
Sok szállal kötődtem Szombathelyhez, még többel kötődtem Körmendhez.
Vezetőkhöz, játékosokhoz, másokhoz, erősebb-gyengébb szálakkal. Régebben jobban, ma talán kevésbé.
Ezt a kötődést nem törli semmi, semmilyen “egyéb” körülmény.

donnarumma
Olvasó

Ennek örülök…

Xero
Olvasó

Végre valaki értelmesen tudja kezelni a helyzetet..

Wombat
Olvasó

Most akkor azért nem jön a tábor, mert így akar figyelmet generálni, vagy azért, mert sikerült hülye döntést hozniuk, magukból a nagyon béna közleménnyel (“nem olyan rég 500 vendégjegyről indultunk és ez lett belőle”) bohócot csinálva?

Redbid
Olvasó

Ha egy csöppet is belegondoltok, a hirtelen “formahanyatlásotokba” majd a várható “hirtelen újra feltámadásba, és mennybemenetelbe” akkor szerintem nem annyira nehéz ezt érteni …
Sőt mindenki ezt várja, sőt, nehéz elképzelni, hogy nem így lesz nem? 🙂
És az a véleményem, hogy talán ez az elmúlt meccseken is így lett volna, mert komolyabb problémák és hiányzók, hiányában ilyen csak a mesében van, és mindezt még ti is jól tudjátok, nem?! 🙂

Ennek fényében jó döntés!!
Mondjuk nekem nem gond, én már az ősz óta nem vagyok kíváncsi a Falcora 🙂

donnarumma
Olvasó

A felhívás 2 dolgot tartalmaz 1, jegy mennyisége 2, jegy ára 1, minimum jegy tény kérdése(157db) helyette 220 db ami kevés. A rendező klubnak 2 lehetősége van. Vagy +150 Falco szurkoló vagy + 280 vendég. Erre az volt eddig a körmendi indok, hogy inkább a vendégeknek, mert ők jobb hangulatot csinálnak, meg köztük is lesz szombathelyi… 2, erre gondolom rájöttek már, hogy mekkora f@szság…az meg kimondottan nagyképűre és beképzeltre sikerült, hogy: “ miattunk pofátlanul megemel jegyárakat”… ehhez azért szerintem kevesek vagytok még;) Előttem a kép, ahogy 5 jutos gyerek ül a hunorban a fröccse mellett,” á ez drága, majd mi… Olvass tovább »

ipata
Olvasó

Továbbra se értem…
Eddig úgy láttam,Te objektív vagy…
Úgy ismersz bennünket, ha a saját klubbunkkal van bajunk, nem őket küldjük el az anyjukba, hanem elkezdünk vetíteni, és másra fogni dolgokat?

MTE!

donnarumma
Olvasó

Az árak ennyi…nektek is másnak is a Falcosoknak is!
Ugy tudnátok +200 an jonni ha 150 Falcos nem jonne, mert elvennétek tőlük a helyet.Melyik részét nem érted?
A vendég szektor a palánk mögötti bal sarok ahova elfér a 220 ember(157 járna) utkoző zóna majd 150 Falcos… ha nincs annyi hazai erdeklodes akkor oda tudjak adni azt a 150 helyet- az egesz palánk mogotti resz a vendegeke lehetne…
De első a hazai nező ez nem lehet kérdés

Hmafino1
Olvasó

Ja és hozzáteszem a helyi szúrkolóknak nincs már elérhető jegy…

ipata
Olvasó

Nem értem, nem értem, nem értem…. A sárga szurkolótársaink mit nem értenek ezen. Akar valaki Falcosként a vendégszektorban ülni? Elvesszük bárki elől is a helyet? Normális esetben ( pl. egy bajnoki döntőn pár éve ) hány vendégszurkoló fér el a vendégszektorban? Akkor… nem egyértelmű ( klubszintől függetlenül), hogy valami itt most nem korrekt? Ha lenne akkora csarnokunk, mint a Falconak ( bár lenne!!!) én szíves örömest adnék akár ezer helyet a sárga szurkolóknak. A többit nekünk kell megoldani. Az meg szimplán pofátlanság bármeky csapatnál, ha a vendégszurkolónak drágábban adja jegyet. Ma én, holnap Te leszel idegenben. Ezen szerintem a szurkolók… Olvass tovább »

Hmafino1
Olvasó

Te most komolyan nem érted? Több jegyet kaptok mint az előírás. Ugyan azért az árért mint a helyi szurkolók. Mit nem lehet ezen érteni?

GaborZ
Olvasó

Hagyjad felesleges, nem érti…

donnarumma
Olvasó

Fognak ülni
Elveszitek
Nem drágább

Szívesen

Xero
Olvasó

És ez amúgy részletesen ki van fejtve lejjebb..

Xero
Olvasó

Az a szomorú, hogy ezeket ti kajak elhiszitek a szurkolói csoportjaitoknak, amiket ide leírtál… Pedig jól átb*sztak..

Falcofan03
Olvasó

Mondjuk nem is fognak hiányozni

albc
Olvasó

Színház szerető. 🙂

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Persze, hogy nem! A végén még füldugót kéne venned:)

Falcao
Olvasó

😀
Tévén se nézzétek mert a Telekom is sokat emelt a havidijon!:D
Nekem nem fogtok hiányozni!Ennyi jár ennyit kaptok!Jöttök nem jöttök eldöntitek!Eddig voltunk hülyék,hogy többet adtunk!
Szar a csapat aztán sírtok ríttok,remélem jól meg is b…unk bennetek szombaton!
Jó tévézést az is egy tradició már,jó régóta nézzük….

Hmafino1
Olvasó

Most komolyan,miről megy itt a vita? Kevesebb jegyet kapnak a körmendiek,mint ami elő van írva? NEM.
Drágábbért kapják a jegyet mint a Falkó szurkolók? NEM!!!
AKKOR MOST MI A PROBLÉMA?
MAGYARÁZZA MÁR EL NEKEM VALAKI KÖRMENDRŐL!

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Nincs értelme, úgysem értitek…

Roy
Olvasó

Az a bajuk hogy eddig mindent megkaptak most meg csak annyi jegyet kapnak amennyi jár nekik. Soha nem értettem hogy addig amig minket Körmenden beszorítanak egy sarokba úgy hogy a vendég szektor egy részéről még csak a pályát sem látod rendese addig ők megkapják a palánk mögötti teljes szektort. Értelmetlen hiszti semmi más. A múltjukból akarnak megélni és előnyt szerezni. Ha nem jönnek csak a saját csapatukat büntetik vele. Én nagyon jól elleszek nélkülük is.

gondnok
Olvasó

Aki azzal jön,hogy a körmendiek nem mennek el,mert “szar” a csapat,az nézze meg a 11-13-as mérleggel álló csapatunk nézőszámait a meccseken(akik közül sokan más Vas megyei falukból,vagy Szombathelyről járnak)..

GaborZ
Olvasó

Akkor mi ez a hiszti?

ejjha
Olvasó

Szerintem csak annyi történt, hogy beálltak az edző mögé: “A körmendi kosárlabda ennél nagyobb tiszteletet érdemel!”
Ne bántsátok őket ezért. Nem rosszindulatúak, csak a maguk színvonalán ennyire telik…
🙂

panzer
Olvasó

Bohócok amikor 500 jegyet kaptatok, sorban álltatok hazai jegyért is pluszban, az nem volt baj?
Jaaa és körmenden mikor lesz megadva a teljes alapvonal, ami járna?
Szar a csapat most ráfogjátok erre

gondnok
Olvasó

Teljes alapvonal?Ezen alapon akkor nekünk 500 járna ismét..

B0nyi
Olvasó

Megkaptuk? Nem. Akkor mire fel az 500at követelni?

albc
Olvasó

a filco színház nézők hamarabb hazamennek meccsről , idegenben meg jó ha 100-an megjelennek .

Hmafino1
Olvasó

Te azért ritka buta vagy albc!

Vulcano
Olvasó

Hmafino felesleges a pedofilra reagálni.
Olvasd vissza miket irogatott erre a fórumra is korábban.
De youtube-on is megtalálhatod telex videók alatt van a munkahelye, megafonos provokátor,
az mellett pedig egy pedo.
Egy igazi korcs ez a csávó.

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki. Nem vagyok fideszes.

albc
Olvasó

Személyeskedést élőben!

Csabika
Olvasó

Nem az van a háttérben, hogy egyszerűen szarok vagytok idén? Menne a csapatban, ott lennétek. Ha szerencsétek lesz talán megusszátok 40 alatt. Tv-n azért megnézitek?

Motoros
Olvasó

Amikor majdnem kiestetek a csulással akkor kongott a szaréna….
LOL

Csabika
Olvasó

Sírjál! LOL

Motoros
Olvasó

Fáj az igazság Csabika?
LOL

Csabika
Olvasó

Rohadtul nem hiányzol! Piros csoportban olcsóbbak lesznek a jegyek.

Xero
Olvasó

De nem játszotta el senki, hogy azért kong, mert tüntetünk, hogy kevés a vendégjegy Körmendre.. 🙂

Motoros
Olvasó

Nem hát, mert akkor is DIVATOK voltatok…
LOL

Xero
Olvasó

Ebből látszik, hogy ti is, csak gyártottatok mögé egy legendát..

Emőkefan
Olvasó

látom megint nagy a szád, hogy letellett a pártfogói felügyeleted

Mendez
Olvasó

Erre valamiért nem válaszol…
LOL
LOL
LOL
LOL
LOL

Mendez
Olvasó

Azért többen voltak akkor is, mint az istállóban nemzetközi meccsen.

Motoros
Olvasó

Nem hinném..
LOL

Lightbringer
Olvasó

Bencze Tomival és utána Mandic-al esett ki majdnem a Falco, iletve nem kongott az arena mert a bérletesek akkor is itt voltak. Még valami?

Motoros
Olvasó

Csulással is PlayOut volt napernyő, ki is basztátok a legendátokat….
LOL

Lightbringer
Olvasó

Nem volt Playout egyik szezonban sem. Laci első szezonjában visszahozta a csapatot 11. helyre, a következőben 6. lett aztán pedig 9. Még valami?

Motoros
Olvasó

Igen, lehet neked új infó, de az 1-8 a PlayOff, a többi az Playout…..
Szívesen…..
LOL

Lightbringer
Olvasó

Szerintem ne égesd magad tovább, amire te gondolsz az az alsóház. Azokban az években amikről beszélünk, a play outot az utolsó két csapat játszotta.

Motoros
Olvasó

Szerintem még te ne égesd magadat napernyő….
PlayOff=felsőház.
Playout=alsóház.
A döntőt is a felsőház két legjobbja vívja, mégse ezt mondjunk, hanem azt hogy PlayOff!
Tehát csulás=Playout….
LOL

Lightbringer
Olvasó

Bár sejtem már, hogy úgysem fogod megérteni de azért még egyszer megpróbálom elmagyarázni érthetőbben. Azokban az években amikor Kálmán László volt a Falco edzője, a bajnokságnak más volt a lebonyolítása. Volt középszakasz és a playout-ot csak az utolsó két csapat játszotta le. A Falco neve egyik évben sem szerepelt ezen csapatok között. Vissza lehet nézni az mkosz-en a play out lebonyolítását 2008-ig.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Ingyen osztogattátok a jegyet, mert nem volt senki aki nézze azt a szart. Ezt még szombathelyiek is elmondják, kérdezz utána:)

albc
Olvasó

-12 fok ellenére az arcberendezkedés nem változott .

Mendez
Olvasó

Min vàltoztat az a meccs pedókám?
Csak annyit, hogy kaptatok egy gumicsontot.

albc
Olvasó

Min változtatott? Ha azt nyeritek, alapszakasz elsők vagytok. Élőben arcoskodj!

Madison
Olvasó

Helyes! Hajrá!

B0nyi
Olvasó

Ennek az egésznek a bb1 örül a legjobban 🙂
Ölükbe hullott párszáz kattintás 😀

donnarumma
Olvasó

Valahogy mindig-mindenki velük szembe megy az autópályán….

gondnok
Olvasó

Azért megnézném hogy reagálnátok,ha tavalyihoz képest 38%-al kevesebb vendégjegyet kapnátok ti is 2 ezer forinttal drágábban,5 évvel ezelőtthöz pedig 56%-al kevesebbet..

B0nyi
Olvasó

Rendben, de előtte évekig szeretnénk kérni a komplett alapvonalat. Utána beszélhetünk.

gondnok
Olvasó

B0nyi! Nem mi tehetünk róla,hogy ennyi jegyet adtatok,,tán nem kellett volna ezt kihasználnunk?

B0nyi
Olvasó

Az elvárás a baj. Korábban a kötelezőn bőven felül kaptatok, és még vettetek is a hazaiból. Most a kötelezőt, majd annak szűk másfélszeresét kapjátok, mégis megy a hiszti.

albc
Olvasó

Minek ? Divatok vagytok , két kezed összeteheted ha 100-an összejöttök idegenbe .

Mendez
Olvasó

IdegenbeN.
Tudod, hol kèrdésre -ban -ben.
Általános iskola második osztály.
Túl ostoba vagy te ahhoz pedofilkám, hogy eladd magad itt tanárnak.

Vulcano
Olvasó

Ezen a pedon az a baj röhögni se tudok, inkább félelemmel tölt el ez az emberi mélység amit képvisel.

albc
Olvasó

Neked van is okod fosni. Ha bejuttok a döntőbe, megkereslek, és addig verlek amíg mozogsz!

Alulu
Olvasó

Tanár? Hát most jót röhögtem. Ha rendszeresen olvasod rájösz ha eggyel kisebb IQ val rendelkezne akkor már növény lenne.

albc
Olvasó

A tényen nevetsz. 😉

albc
Olvasó

Azt hiszel el amit akarsz, szabad ország, attól még tanár vagyok. 😉

Hmafino1
Olvasó

Tanár? De hiszen írni sem tudsz!

albc
Olvasó

Kötőszóval nem kezdhető mondat.

donnarumma
Olvasó

Nem most kaptok keveset, akkor kaptatok többet!
Örülhetnétek, hogy anno kedvezményeket kaptatok.Persze az sem volt elég, vettetek a hazaiba is, beültetek a bérletes helyekre is..

És most meg reklamáltok és elvárjátok, hogy most miért nem?
Tényleg fordítva vagytok összerakva…

gondnok
Olvasó

Donnarumma,nem mi tehetünk arról,hogy ti anno mennyi jegyet adtatok(szerintetek hibásan meghatározva)..

Xero
Olvasó

Semmit, csak felesleges ezen rinyálni, hogy most nem kaptok plusz jegyet, ugyanis ez nem jár. Örüljetek neki, hogy akkor annyit kaptatok..

Xero
Olvasó

Hát semmit.. Nem tudsz semmit tenni, vagy elérni ezzel, mert nem kaptok kevesebbet, mint amennyi jár.. De ez nyilván csak színház, mert szar a csapatotok. Akkor lenne hiteles a tünti, ha az alapszakasz elsőségért menne a meccs és akkor lázadnátok így.. 🙂

Kovari Andras
Olvasó

ki az a hulye csapat aki a szabalyok ellenere inkabb vendegszurkoloknak ad plusz jegyet es a sajatjainak mondja azt nincs tobb?
Eddig ki volt nyalva a seggetek bar akkor is tobbet kertetek.
Egerszegre 5 ezer ft volt a jegy es ha jol tudom 150-et adtak. Senki sem adott ki kozlemenyt.
Ev eleje ota ennyi a vendegjegy nalunk. Voltak itt Sopronbol, Szolnokrol, Egerszegrol de egyik tabor sem utotte az asztalt mint ahogy mi sem tettuk ellenkezo helyzetben.
Ennyi jar ezt kell elfogadni es megerteni.

gondnok
Olvasó

Kovari Andras,akkor az elmúlt 2 évben hulyek voltatok ezek szerint,hiszen elvileg a szabálynál több jegyet adtatok (2022,2023->350)?Szerintem emlékezetesebb hangulat volt úgy,mint most lesz..

donnarumma
Olvasó

Kosárlabda meccs lesz..
Nem decibel verseny…
A vendégszektoron kívül telt ház lesz.
2022 ben 1200 bérletes volt-most 1800..
600 db jeggyel kevesebbet lehet értékesíteni!
Falco szurkoló is kíváncsi a meccsre annyi hogy megtelik az Arena…Ha visszaadnátok a vendégjegyeket, most ott is megtelne..

gondnok
Olvasó

Donnarumma,nekem és szerintem legtöbb körmendi társamnak a kosárlabda meccs egyet jelent a vele járó hangulattal(“decibelversennyel”)is,sokaknak ez a fontosabb,persze nektek ilyen költségvetéssel könnyebb a szakmára figyelni.Bár ettől független én akkor is fel lennék háborodva ezen a jegy dolgon,ha mi lennénk az elsők.

donnarumma
Olvasó

Jogotokban áll felháborodni, hogy mennyi jegyet szeretnétek és hova!
Sőt a közleményben azt írjátok, hogy miattatok és nektek emelt a jegyár…bármit írhattok!
De, hogy ennek mennyi az alapja és a valóságtartalma, az más kérdés..

albc
Olvasó

Éljen a színház !

Kovari Andras
Olvasó

mar lassan 40 eve hulyek voltunk, hogy minden egyes alkalommal kedvezmenyeket kaptatok tolunk, cserebe viszont semmi nem jott. 1800 berletesunk van es szomoru lennek ha azok akik erre a meccsre ki akarnanak menni nem lehetnenek ott mert mi nektek az eloirtnal joval tobbet adnank oda.

gondnok
Olvasó

Kovari Andras,ertelek,korrekt valasz,viszont talan mondhatni indokoltabb volt,hogy mi kapunk “kedvezmenyeket”,hisz azért elég sok szombahelyi lakos szurkol a Körmendnek,fordítva ez nem igaz.Persze érthető,hogy cserébe várnátok valamit ti is,de véleményem szerint a mi jóval régebbi csarnokunk kialakítása erre(több vendégjegy) alkalmatlanabb,mint az Aréna.

Xero
Olvasó

Az Arena is “alkalmatlan”, mert nincs több jegy.. Ha lenne még egy üres szektor, akkor biztos vagyok benne, hogy több jegyet kapnátok. De nincs!!! Így is elfogyott minden hazai jegy.. Azt kell megérteni, hogy jelen esetben a Falco vezetőségének azt kellett eldönteni, hogy a vendégek vagy saját szurkolóinak biztosít +150 jegyet. Nyilván az utóbbiaknak kedvezett..
Te mit szólnál, ha Körmenden megkapnánk a vendég melletti szektort és az ott amúgy helyet foglaló szurkolóknak mondaná a körmendi vezetőség, hogy “bocs, kellett a vendégeknek a szektor, ti meg nézzétek meg a tv-ben..”?

gondnok
Olvasó

Xero,ugy tunik eddig nem volt alkalmatlan(még a szabály ellenére sem évekig) ,most hirtelen az lett.A kommented masodik reszeben pedig tokeletesen ravilagitasz,h nalunk miert alkalmatlan.(mielott meg ezzel jossz,nalatok a Kormend ellen nem ultek ott bacsik,sot,senki es mar mindenki hozzaszokott reg,ami szerintetek hiba,amirol mi nem tehettunk).

Xero
Olvasó

Persze, de pont ez a lényeg. Most eredmények miatt megnőtt a nézőszám, jelentősen nőtt a bérletesek száma. Ennyi történt. Kiszorítottak a hazaiak abból a szektorból. Alapban a sok bérletes miatt alig van eladható jegy. Régen belefért, hogy kevesebb hazai hely maradt, most meg nem, mert alig lett volna megvásárolható hazai jegy. Pl. a mobillelátóra gyakorlatilag egyáltalán nem lehet jegyet venni. Változtak az idők. Hiába magyarázod, azt kellett eldönteni, hogy 150 jegyet kiáruljanak a hazaiaknak pluszban, vagy nektek. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem a hazaiaknak intenek be. És amíg ekkora az érdeklődés, tüntetgethet a körmendi publikum amennyit akar, akkor is így lesz..

gondnok
Olvasó

Értem,korrekt vagy!De azért remélem valamennyire a mi álláspontunk is érthető,hisz ez a tradícionális párharc a legjobb hangulatot érdemli,ami(nem megbántva a tisztességes Falco szurkolókat),inkább előteremthető +130 végig álló körmendivel(akik nagy része általában végig szurkol),mint 130 ülő Falcossal,de persze értem,hazai csapat,nektek most inkább ez az érdek.A magyar kosárlabda legnagyobb érdeke pedig a lehető legjobb hangulat szerintem,hiszen ez a meccs a legnagyobb rekláma a sportnak hazánkban.

Xero
Olvasó

Ha választhatnék, akkor arra szavaznék, hogy gyertek, mert valóban úgy rangadó, a rangadó. De ezek irreális elvárások, amik – amíg ilyen nagy az érdeklődés a Falco iránt -, nem fognak teljesülni és nem gondolom, hogy a klubnak meg kell hajolnia az ilyen “zsarolások” előtt. Nehogy már a farok csóválja a kutyát.. (A mi szempontunkból irreleváns, hogy azok a szurkolók ülnek, az a lényeg, hogy támogatják a klubot és lehet, hogy jövőre bérletet is vesznek.)

Hmafino1
Olvasó

Gondnok! Komolyan kérdem mit akartok? A Falco szurkolók terhére plusz jegyeket? Vagy a Hazai szurkolóknál olcsóbb belépőt? Gondolkodjatok könyörgöm!!!

gondnok
Olvasó

A lehető legjobb színvonalat és reklámot szeretnénk a meccsnek,a magyar kosárlabdának,illetve megyénknek,ezen a hangulat nagyot dob,amely 130 végig álló körmendivel(akik legtöbben végigszurkolják a meccset) sokkal jobb,mint 130 végig egy helyben ülő Falco szurkolóval.

Vulcano
Olvasó

Akkor adjátok ki a csarnokotok felét a Falco szurkolóknak és akkor pazar hangulat lesz.
De én beérném azzal is ha nem arra 4 négyzetméterre szorítanátok be a Falco szurkolókat.
A legtöbben végigszurkolják eléggé sántít.
Mondjuk inkább szurkolnak, mikor elmegy a Falco egy 10-15-el utána kussban ül az összes, majd 1 perccel a vége előtt elkezdődik a vergődés.
Pont akkor nem szurkoltok mikor a leginkább kellene a csapatnak.

Motoros
Olvasó

Ti meg hazamentek minden alkalommal a vége előtt 2 percel ha bukó van….
DIVATOK!
LOL

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Ezek szerint te még sosem voltál Falco Körmend meccsen

albc
Olvasó

Százan nem jártok vendégbe. Téged meg még a sajátjaid is utálnak. Lásd filco index fórum.

donnarumma
Olvasó

Es mivel ezt nem kapjátok meg, nem jöttök meccsre! És szerinted ez így a normális?

Hmafino1
Olvasó

Gondnok! Ti hányszor adtatok több jegyet a rangadót szem előtt tartva a körmendi szurkolók terhére? Erre adj választ!

Roy
Olvasó

Szerintem meg pont hogy nem. Régen a teljes palánk mögötti szektort megkaptuk Körmenden. Az átalakítás után szigorúan leválasztották a szektor azon részét ami a vendég szurkolóknak jár % arányba se több se kevesebb. Soha nem kapunk több jegyet tőletek csak annyit amennyi jár. Évekkel ezelőtt belefért hogy kapjatok akár 500 db jegyet is de mostanra ahogy nálatok úgy nálunk is inkább a hazai szurkolóknak adják el a fennmaradó jegyeket. Nincs ebben semmi kivetnivaló szerintem. Az hogy mi volt a múltba meg teljesen lényegtelen. Nekem sem tetszik hogy Körmenden bezsúfolva egy sarokba kell meccset néznem és a 21. századi viszonyokat még… Olvass tovább »

Milivoj
Olvasó

A közlemény minden szava arany, respect a Körmend tábornak…, dehát a sárga g@ci divatok is csak a tradicionális nagy hármas (ZTE, MTE, OLAJ) ellen tolják ki a kíváncsi arcukat, máskor kong a szaréna

Xero
Olvasó

😀 jah.. 1800 bérletessel csak úgy kong…. Alig találják meg egymást az üres lelátókon..

Csakajót
Olvasó

Látom nem néztél Falco meccset az elmúlt 5 évben.
Szombathely NEM Szolnok. Hála Istennek. Ne keverd a kettőt. Szolnokon kong lelátó . Nálunk minden meccsen min. 2800-3000 fő. A Honvéd, Kaposvár, OSE, Paks, bárki ellen.
De értem én, frusztrált vagy jó pár hasonszőrűvel együtt , hát itt próbáljátok kiélni magatok.
Nektek ez jutott..
Kinek mit intézett a kormánya.

Xero
Olvasó

Jézusom… nyilván ironizáltam.. Amúgy 3000 fő nem fér be az Arénába, az a maximális befogadóképesség. A két oldalsó mobillelátó nélkül (tehát egy átlagos alapszakasz meccsen) kb. 2500 férőhely van.

Csakajót
Olvasó

Én 4000 főt látok az Aréna befogadóképessére feltüntetve. Simán meg is van annyi.
Amúgy meg jó lenne ezt tisztába tenni. (mármint nem nekünk.) Akkor az Alba vagy a zetére hogy írhatnak 2000-2500 főst?
Minimum a duplája az Aréna azoknak a tornacsarnokoknak.
Akkor azok meg 1500 fősek. Csak az arány miatt.
Amúgy olyanokat írsz, kb. Mint egy szolnoki, azért írtam én úgy.
A ragozásod miatt is.. “találják”, félrevezető. Bocs.

Xero
Olvasó

4000 fő maximum úgy lehet, ha még van mobil mobil lelátó ami a pálya másik rövid oldalára való, ahol most nincs semmi. Szerintem az be volt tervezve, csak aztán balesetveszélyesnek ítélték, úgyhogy végül sose került oda a helyére.
Páran egyébként ezt részletesen leírták az indexes Falco fórumban.

Csakajót
Olvasó

A fejed kong xero.
Az Arénában meg 3000 fő/meccs van, átlag.
Ha ennyivel kong, nem baj, akkor 12.000.-es lenne.
Az a 3.000 fő nálatok is megvan. 3 meccsen összesen az igaz, de megvan.

Xero
Olvasó

Te amúgy tudsz értő olvasni? Milyen nálatok? 😀 Te normális vagy?

Csakajót
Olvasó

Csak mert úgy írsz, hogy T/3.-ban… “találják “. mint aki nem Szombathelyi. Mint aki kívülálló. Mint egy szolnoki.
Én úgy írnám, “találjuk” . Na mindegy.
Tény, hogy dupla annyian vagyunk, mint bárhol máshol.
(Van itt éppen elég troll, feszültségkeltő, Falco fóbiás,… hogy csúnyát ne írjak .)

Xero
Olvasó

Azért írtam úgy, mert én nem vagyok bérletes. én az 1800 főn felül vagyok. 😀

Xero
Olvasó

Az egyértelmű, hogy sokan vagyunk, az utóbbi években a legtöbben az A csoportban, de én kínosan ügyelek rá, hogy ne túlozzak, mert az teljesen hitelteleníti az ember mondandóját.

albc
Olvasó

Oszt szurkolás az nincs, tavaly még a kurvakomp asszonykórusa is leszurkolta a filcot .

Csakajót
Olvasó

Hát mert csak 40 fő ment ki a meccsre… Abból is 32 vendegdrukker volt.

2lee14
Olvasó

Így igaz, teljes mértékben igazad van.

T?⚫️
Olvasó

Melyik szavakra gondolsz ?

Csakajót
Olvasó

Jaj, te agyhalott pszichopata. Fuss ennek még egyszer neki, ha nem zártak még vissza a ketrecedbe!
A divat szolnokiak jó ha negyed házzal vannak a Falco meccseiken kívül, és ezért kínodban, irigységedben idefröcsögsz? .. Szánalmas vagy.
Tradicionális nagy hármas.. zete, Szolnok? Ezt elteszem humorosba. Ők a divatok, az stimmel.
Kihagytad a Honvédot, meg a MAFC – ot a tradicionálisból.
“Aki lefelé néz, az folyton zuhan!”

albc
Olvasó

Tradicionális kosárlabda csapatok : sötét zala , falusi körmend , meg a tiszaparti cigány parasztok .

Mendez
Olvasó

Fantasztikus bácsi, ismét előadást tartanak a földijeid kultúrából.
Majd emlékeztetlek rá legközelebb amikor agyvérzést akarsz kapni mert egy szombathelyi véletlenül a cikketek alá mer írni.

gondnok
Olvasó

El Clasico.A LEGKIEMELTEBB MECCS.EXTRA.”na de mindenki más ennyi vendégjegyet kap”Igen,csakhogy eddig pont az adta az ilyen meccsek egyik fő pikantériáját,hogy a körmendiek nem tartoztak bele a mindenki másba ebből a szempontból.Szerintem itt nem is a jegyárral van a baj,hanem a jegyek számával.Én személy szerint kifizettem volna 10 ezret is,ha az eddig megszokott klasszikus arénás vendégélményt kapom érte(ami az,hogy minimum 349 társammal együtt szurkolunk).Persze mi is kevesebbet adtunk (kb30 db jeggyel) jogos,viszont úgy gondolom muszáj lenne mind2 oldalnak megegyeznie egy mindenkit kielégítő számról.Miattam legyenek a Falcosok is 50-el,100-al többen Körmenden,ha attól jobb a hangulat.

B0nyi
Olvasó

Tátott szájjal a…

Önjelölt áldozatok vagytok. Ennyi. Szánalmas, jobb szó nincs rá.

(Fogódzkodó a miértekhez:
– Eladható összes jegy
– 5% vendégkvóta
– a szezon jegyárai (szeptember óta ismert), annak kategóriái és besorolásai)

Sebu
Olvasó

Nyugi! Holnap kiadnak egy újabb közleményt, hogy meggondolták magukat.

T?⚫️
Olvasó

????… Körmend Tábor !! Eskü veszek nektek normális piát de ne igyátok tovább a koccintóst mert látjátok mi lett belőle !! Hogyan írhattok ekkora marhaságot ?? És meg is osztjátok a nagyvilággal ????‍ 🙂 ????.. Kb az összes tábor rajtatok nevet.. Sajnálom , h elbasszátok ezt a hétvégét ..
Jó tévézést nektek szombatra✋

Dennis
Olvasó

Ennél már csak az volt szánalmasabb amikor az OSE meg merte verni őket egyszer Körmenden, egyből kiadtak ugyanezek egy nyilatkozatot, hogy az OSE innentől kezdve ősi ellenség.
Szánalmas egy bagázs….
Rajtuk röhög azóta is mindenki…

Stockalone
Olvasó

Kedves körmendi szurkolók!
Van 4 bérletes helyem a galériára. Felajánlom nektek darabját 4.500 forintért. Csak megjegyzem, hogy a B középben található. ????????

albc
Olvasó

silverhely meg a b közép az két külön kategória.

Csakajót
Olvasó

Mesélj még…
Keresem azt hogy silverhely, de nem találom. Az mi, te agyhalott ?
Egyszer lennél itt SZOMBATHELYEN!
JA, hogy ha akarnál jönni, akkor se engednének be téged. Tudod, van egy szint .. Azt nem ugrod meg.

Mendez
Olvasó

Pedofiloknak a börtönben a helye nem kosármeccsen.

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki mensike 😉

albc
Olvasó

Voltam már silverhelyen , putri .

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

B közép? Hogy micsoda?:D az a 15 bohoc? A nagy ultrak nem vesznek berletet, draga. Csak a kiemeltre vesznek jegyet:D

SopronKCfan
Olvasó

Ti mennyi jegyet biztosítotok?
Jó olvasni ezeket a körmendi cikkeket, jót mosolyog rajta az ember 😀
Folytassátok! Én is kifizettem a 4690 forintot 😉

p.borisz
Olvasó

Hát ezért vagytok falusiak…:-)

albc
Olvasó

Na ez az a Körmend, amiért lehet tisztelni is őket.

T?⚫️
Olvasó

Miért is ?

albc
Olvasó

Kiállnak az érdekeikért .

Csakajót
Olvasó

😀 😀

albc
Olvasó

A tényen röhögsz . 😉

Hmafino1
Olvasó

És mik a tények,te szerencsétlen! Tudod egyáltalán,hogy miről beszélsz?

albc
Olvasó

Az, hogy a filco alja.

Kovari Andras
Olvasó

jol van motoros regelj meg be par nicket de hidd el egy is eleg beloled.

Motoros
Olvasó

te meg kapcsold be az ékezeteket….
LOL

albc
Olvasó

Nem én vagyok a motoros. Nálatok nyomja a vulkán geci két nickkel. ( mensi )

Motoros
Olvasó

Tévedsz….
LOL

Kopi70
Olvasó

Azt azért tudjátok, hogy ez a Falco-t a legkevésbé sem érdekli! Nem csesztek ki vele!
Itt egyedül akivel kitoltok, akit cserben hagytok a nagy büszkeségetekben, az a saját csapatotok!

Kovari Andras
Olvasó

Errol az egeszrol nekem a velemenyem a kovetkezo. :

Anno a kiscsarnokunkba aki jart ott az tudja, hogy a vendegszektor a sarokban volt. Mi minden egyes alkalommal odaadtuk az egesz alapvonalat a kormendi szurkoloknak. Akik a palank mogott ultek berletesek azok at lettek koltoztetve az oldalso leltora. Senki sem paradezott.
Cserebe mi hiaba kertuk ugyan ezt suket fulekre talaltunk.
Ebertelen korulmenyek kozott kellett vegeg szurkolnunk Kormenden minden egyes merkozest.
A jegyarakrol annyit, hogy szerintem is dragak egy magyar bajnoki meccsre. De nem csak nalunk ennyi es nem csak a Kormendieknek..
Ez a kozlemeny meg hagyjuk is… szerintem elhamarkodott es eszetlen.

B0nyi
Olvasó

Ennyi.
Amikor még 10%ot kellett adni, azt mi ott soha nem kaptuk meg.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Le a kalappal a körmendiek előtt!

Hmafino1
Olvasó

Most komolyan nem értem mit akar a körmendi tábor?
1: Gondolom meg van határozva a kiírásban,hogy mennyi jegyet kell biztosítani a vendégszurkolóknak. Nem hiszem,hogy ezt a Falcó nem tartja be. De hát miért is adna többet…
2: A jegyárak a szezon kezdete óta nyílvánosak. Mit akar a körmendi tábor? Olcsóbban jegyhez jutni mint a hazai szurkolók? Miért is?

Xero
Olvasó

Ez is jóval több, mint amennyit kötelező adni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés