Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nem marad Fuller a ZTE játékosa

A zalaiak már meg is tették egy 3-4-es poszton szereplő játékosnak az ajánlatukat.:

:

Már hétfő késő este meghozta döntését a Zalakerámia-ZTE KK vezetése, és szakmai stábja, vagyis a próbajáték leteltével nem lép érvénybe Jon Christopher Fuller szezon végéig szóló szerződése. Az amerikai légiós tehát távozik, és újabb kosarasnak tettek ajánlatot – tudta meg Stárics Kornéltól, a ZTE KK ügyvezetőjétől a zaol.hu

A december végén érkezett J. C Fuller két találkozón öltötte magára a ZTE KK szerelését, azonban úgy tűnik, hogy a Körmend és a Kecskemét elleni – amúgy vesztes – találkozók után nem győzte meg teljesítményével a csapat szakvezetőjét Bencze Tamást.

Stárics Kornél, az egerszegiek ügyvezetője elmondta, egyelőre keresik ki lehet az, aki segíthetne a csapatnak. A 3-4-es posztra keresnek játékost, s mint a klubvezető jelezte, máris ajánlatot tettek egy szintén amerikai kosarasnak, akinek várják a válaszát, ha nem jön, akkor tovább keresik a lehetséges újabb légióst. A ZTE KK szombaton a Jászberény vendége lesz, ahhoz, hogy már ezen a találkozón kiegészüljön a keret az lenne szükséges, hogy csütörtökig megkapják a játékengedélyét az új fiúnak.

Kiemelt kép: Bálizs Zsuzsa

18 hozzászólás

18
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
zterulezAllstarEgerszegvatvatnyolcmegnyolcKinter for president Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Várható volt. Sajnos abban a játékoskategóriában, amiből mi tudunk válogatni, ritkák a G.O.A.T.-ok, pláne a szezon kellős közepén. Meggyőződésem, hogy amennyiben Fuller a bajnokság előtt kerül hozzánk, egy hasznos játékos lehetett volna. Jelenleg nem volt formában, és az a fajta X-faktor is hiányzik belőle, ami miatt azonnal rá kellett volna bólintanunk. Úgy tűnik, hogy talán a közeljövőben lesznek jobb lehetőségeink nála, és időközben az MK 8 is összejött, szóval egyáltalán nem vagyunk lépéskényszerben. A jelenlegi játékosállományunk is van olyan jó, hogy az alapszakaszban reális esélyünk van a top 6-ra. Ha tudunk hozni olyan játékost, aki valóban jó feat. a meglévők… Olvass tovább »

AllstarEgerszeg
Olvasó

Jó döntés. Pontfosó kell ide. 20-as átlaggal és akk minden rendben lesz.Remélem egy 30-as amerikai lesz és talán a fiatalokon is tud segíteni tapasztalatával. Csak a Zte.

zterulez
Olvasó

Az ilyen játékosok ebben az időszakban már ritkán szabadok.

vatvat
Olvasó

Legyünk optimisták, ez azt is jelent(het)i, hogy egy Pustahvar-nál lényegesen ígéretesebb játékos érkezésére számítunk.
Hajrá ZTE!

zterulez
Olvasó

Talán… reméljük!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Érdekes bajnokság, amikor olyan csapatok is vannak, amiben 1-1 játékos 1-2-3 meccset játszik. Lapát, új….

heraklith
Olvasó

Hál’ istennek ez az egész bajnokságban talán a ZTE-re a legkevésbé igaz. Igazad van, de a lehető legrosszabb helyre írtad.

heraklith
Olvasó

Egyébként meg próbajátékon volt, ezt ezért találták ki.

jaszberenyikse
Olvasó

Valóban nem volt kiemelkedő légiós… ezt köszönjük meg neki. Szombaton sokkal könnyebb dolgunk lenne a 3 légióssal felálló Zete ellen. Remélem addig nem találnak valami csoda légióst.

Kinter for president
Olvasó

Azért azt ne felejtsd el, hogy Pécsen is három légióssal nyert a ZTE, ahogy az Alba ellen is (noha az Alba gyengébb formát mutat idén). Szóval én nem jelenteném ki ilyen bátran, hogy “sokkal könnyebb dolgotok lenne” ellenük:) Sokszor jobb három külföldivel felállni, mint egy még be nem épített, kérdőjeles negyedikkel.

moldi56
Olvasó

Az az igazság,hogy már ilyenkor nehéz jó játékost találni,aki éppen szabad a piacon.

Manó
Olvasó

Sejtettem, hogy nem lesz hosszú a pályafutása a ZTE-ben! Nem mutatott sokat…

zterulez
Olvasó

Többet mutatott, mint Gliebov…

BlueHell
Olvasó

Kár érte, szimpatikus kis játékosnak tűnt, viszont ez számomra azt mutatja, hogy egy “nagyobb” név igazolására, IGENJÉRE várunk.

heraklith
Olvasó

Meg olyanra, aki “felfelé” is tud játszani.

zterulez
Olvasó

A “nagyobb nevek” ilyenkor már mind foglaltak.

heraklith
Olvasó

Gratulálok! Elsők voltatok és nem Falcos téma.

royalka
Olvasó

Jó döntés.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés