Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Nem lesz vasi elődöntő, a Berény kiejtette a Körmendet

Történelmet írt Nikola Lazics együttese.

JP Auto-Jászberényi KSE – Egis Körmend 91–87 (16–24, 29–22, 22–19, 24–22)

Zsíros Tibor Férfi K&H Magyar Kupa, negyeddöntő
Győr, Audi Aréna
V.: Pálla Z., Praksch P., Minár L. (Bernáth A.)

JKSE: Pitts 27/9, Rakics 20/18, Coleman 14, Alekszandrov 12/12, Pantelics 4. Csere: Czirbus 9, Kerpel-Fronius -, Cseh 2, Brbaklics 3.

Körmend: Bradford 16/9, Németh 2, Price 16/6, Hammonds 9/9, Delas 12. Csere: Csorvási 6, Ferencz 18/12, Thames 8.

Varázslatos hangulatban kezdődött a második elődöntő, Delas büntetőit Pitts ziccerből egyenlítette ki. Itt sem szűkölködtünk a kosarakban, a hetedik percben, 10-17-nél a JKSE kért először időt. Végig a vasiak irányítottak, de azért nem szakadt le a Jászberény sem. A fehér mezeseknél a kezdőcsapat játszotta végig az első negyedet, amely után 16-24 volt az állás.

Csorvási kosarával először lett közte tíz, de pillanatok alatt fordult a kocka, és visszajött egyre a Lazics-legénység (25-26). Kapkodtak a körmendiek, nem sokkal később időt is kért Zollner. Ferencz volt az, aki rendre kihúzta a csávából csapatát egy-egy hármassal, majd ő volt az is, aki a második után túl hevesen reklamált faultot, meg is kapta érte a technikai hibát. 35-35-nél Rakics távoli hármasával újra egyenlő lett. A szerb-magyar újabb triplát vágott be, átvette a vezetést a JKSE. A Falco-tábor elkezdett szurkolni a Berénynek, ez szült némi feszültséget a lelátó másik oldalán. Kezdett egyre feszültebbé válni a meccs a pályán is, Zollner is technikait kapott reklamálásért. Czirbus 2+1-es akciója után már úgy tűnt, hogy jászsági előnnyel fordulnak a csapatok, de Brbaklics figyelmetlenségét kihasználta Thames, így húsz perc után 45-46 volt az állás.

Továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, hol egyik, hol másik gárda vezetett. Egy picit visszaesett mindkét fél a pontgyártásban. Két és fél perccel a harmadik negyed vége előtt, 60-60-nál Lazics kért időt. Változatlanul jól tartotta magát a nagyot küzdő JKSE, amely masszívan állta a sarat az utolsó negyedig, sőt Rakics negyedik triplája után előnyről is várhatta a záró felvonást.

Pitts a félpályánál eladta, Bradford könnyű ziccerrel nyitott. Vérszemet kapott a Körmend, és ellenfele hibáit kihasználva meglógott öt ponttal. Azonnal jött a másik oldalról az időkérés (33. perc: 71-76). Elkapta a fonalat támadásban az MTE, de Rakics életben tartotta a csapatát. Egy perc volt hátra, amikor Alekszandrov szerezte meg negyedik tripláját, visszavette a vezetést a Jászberény, 89-87-nél elhalkult az amúgy nagyot szurkoló körmendi tábor. Delast „sapkázta” Alekszandrov, 40.1 másodperc volt hátra. Rakics eladta, 18.9 másodperc volt hátra, időt kért Zollner. Bradford nem jutott el a gyűrűig, Thames faultolt – belefért, mert a Körmend még nem volt bónuszban –, Lazics pedig időt kért. 5.9 másodperc volt hátra. Bradford kétszer is odaütött Pittsnek, a második után már büntetőzhetett. Az első bent, a második is. A Jászberény történelmet írt, teljesen megérdemelten jutott be a legjobb négy közé. A Körmend kiesett, így elmarad a vasi elődöntő.

Fotó: Zsu

111 hozzászólás

111
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
37 Comment threads
74 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
45 Comment authors
2lee14Horváth SándorMásikVégétFújdMegmte7Tom84 Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Drágaszágaim, Körmenden – e meccs eredményétől tényleg függetlenül – tán el kéne gondolkodni a folytatásról, példának okáért: 1. Thames kuka, ha most cseréltek, talán jöhet, még olcsóbban is, egy nála jobb amerikai, aki vagy tud irányítani, vagy legalább ponterős, akár meccsnyerő típus. (rövid táv) 2. Delas kuka. Horvát válogatottként(!) egy pozíciót nem bír megfogni, lassú, mint a bűn, súlytalan és veszélytelen támadásban-védekezésben, nem húzóember, nem vezéregyéniség és piszoknehéz neki bejátszani a labdát. Én még most gyorsan lecserélném, vele NEM lesz eredmény. (rövid táv) 3. Mi lesz a KÖRMENDI UTÁNPÓTLÁSSAL? Az egyébként messze nem tökéletes Ferencz Csaba óta nem sikerült kinevelnetek… Olvass tovább »

Emőkevagyok
Olvasó

A Pista Tours így is indítja ma az ingyen buszokat Győrbe?
Állatkert, Árkád, Fő tér, Duna…
Van ott program…
Pista és a vidéki tévés jól van? Ha délig nem jelentkeznek, nézzetek rájuk…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Igazad van egyébként, teljes mértékben, de – és ezt már korábban kifejtettem – Szombathelynem volt már egy iszákos-nyelvvizsgás, most meg egy alkalmatlan, demenciás “polgármestere”, szóval ott sem rózsás a helyzet.. Nem beszélve a kábszerbotrányba keveredett fideszes hülyegyerekekről… Apropó: gyűjtöd már anyucival a pénzt a Halika-stadion havi fenntartására? Szükség lesz lehet, a te és anyukád dolgos kezeire is a jövőben ! 🙁 🙁 🙁

J.R.Benitez
Olvasó

Ha már te munkaképtelen vagy, ne aggódj mi eltartunk

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nem engem kell, cicám, hanem Hende Bucikát a szép stadionjával együtt. Én dolgoztam már rátok annyit, amennyit te egész életedben nem fogsz. 😉 Amúgy nektek is fájó az igazság, mi? 😀 Ugye? 😀 Ilyenkor marad a személyeskedés. Amin én jókat röhögök, mert látszik, hogy megérzed, milyen, amikor a fájó pontra tapintanak rá. Lehet a szolnokiakat árvízezni, körmendieket falusizni meg bebesezni, de a nagy tények azok, hogy Szhely is egy óriási kakafészek, ugyanolyan, vagy tán még nagyobb gondokkal, és, ha a szívedre teszed a kezed, te is belátod ezt.
SZERETLEK téged, sokat gondolok rád!!!

J.R.Benitez
Olvasó

Hol láttál engem árvizezni falusizni bebesezni???? Vedd be gyógyszert kérlek aztán válaszolj

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Te eljátszod a jófej falkóst. De azért néha (sőt gyakorta) kibújik a szög a zsákból.
SZERETLEK.

J.R.Benitez
Olvasó

Egyetlen szitut nem tudsz irni. Mikor irtam ilyeneket? Figyelek

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Bajban vagyunk. Mostantól ugyanis már a te két dolgos kezedre is szükség lesz, barátom! 🙁

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Semmiképpen sem a Drágaszágaimat akarom ezzel vigasztalni, csak egy érzelemmentes TÉNYADAT a “Nemzeti” “Sport”-ból:
1. Paksch – Falkó 300 néző
2. Körmend – Berény 900 néző.

Nos, valóban egy csapat van Vazs megyében.

Horváth Sándor
Olvasó

Traktor platón több embert tudtatok hozni csütörtök délután 😀
Ma már nem kell jönnötök nyugi

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Csak félénken kérdezem: szerinted, amit írtál, az vicces volt, vagy nem?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Nagyon gáz, amikor már csak a traktorozás marad érvnek. Nagy istenetek, Kálmán Pacika (na, ő egy igazán nagy szántóvető), mint SZÜLETETT ÉS NEVELKEDETT KÖRMENDI mit szól mindehhez?

mte7
Olvasó

Gratula Jászberénynek!!!
Ennyi amatőr hibát nem lehet elkövetni mikor egy mérkőzésen dől el a továbbjutás…
Már nem az első meccs a végjátékon megy el…
Az jutott eszembe h az utolsó két percet 6 pontos vezetésünknél….
Szájer és Hencsei simán lehozta volna…
De lesz egy nyugodt hétvégénk…
Hajrá Körmend!!!

donnarumma
Olvasó

ebben nagy igazság van…

bp
Olvasó

Hatalmas gratula Berénybe!
Az a körmenden elszenvedett sima vereség kicsit félrevezető volt. Ez egy jól összerakott és jól működő csapat. Nem véletlen a helyezésük.

Nem kell szégyenkeznie a Körmendnek, nem egy alsóházi csapattól kaptak ki. A mostani Jászberény képes bárkit elkapni.

Emőkevagyok
Olvasó

Valaki nem tudja, hogy az aranycsapatot szállító nyitott busz hányra ér a körmendi polgármesteri hivatal elé?
Gondolom csak lesz valami buli az erkölcsi kupagyőzelemre?

Tom84
Olvasó

Mi van koszos k@rva, nem bírsz magaddal?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

És hol van már az ezüstnyár, galambom? 😉

pbask
Vendég
pbask

Így múlik el egy világ dicsősége :((
HOL VAGY NAGY EMTÉJEEEEEEEEE
comment image

Csapajev
Vendég
Csapajev

Hol vagy Josef?? Égen-földön téged keres Pbask. Segíts már neki…. 🙂

pbask
Vendég
pbask

Az nem zavar hogy miket irt? Kossuth…mikor köcsögöztelek titeket? Ehhez képest velem nagyobb bajod van 😉 Nézz magadba.peace.

Csapajev
Vendég
Csapajev

Fingom nincs, hogy ki az a Josef, és hogy mivel sértett vérig, csak azt látom, hogy nem bírsz átlépni ezen. Hagyd a fenébe már.
Ha minden kretén beírását ennyire mellreszívod, akkor csak magadat idegesíted.
És ezt most nem cinkelésből írtam…

Kendeffy Botond
Olvasó

Megérdemelte a Berény! Nagyon nagyot alakítottak. A kulcs a végén volt a két triplára, tripla szituáció. A Berény végig tapadt és nagyon jól dobtak.

Ez most egy nagyon fájó vereség, de még nincs vége a bajnokságnak.

Akkor is és mindörökké az MTE!

Ui:A táboron nem múlott.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Ez a szurkolás – dacára a fantasztikus és megsüvegelendő létszámnak – hatalmas kaka volt, még csak meg sem közelítette nem hogy a nyolcvanas-kilencvenes évek, de a 2000-2006 közötti körmendi szurkolást… Most nyalhatnék nektek, ahogyan sokan teszik, de az az igazság, hogy SZÁNALMAS ez az új irány, Körmenden és Szolnokon is. Saját magatokat többet éltetitek, mint a csapatot, ha jól hallottam. Ráadásul a hangerő is kakkantyú. A 30 fős Berény-“tábort” rengetegszer tisztán lehetett hallani. Többek közt ezért is kapott ki a Körmend. Lassan – lassan a ZTE-tábor lesz az egyetlen, amelyik még szurkolni is tud. Bocsánat, hogy megint őszinte voltam. Még… Olvass tovább »

SPARTAN
Olvasó

Az intelligens gratulál a Berénynek, a kevés iq-val megáldott csak kárörvend a körmendi csapaton.

Szar lehet a sok normális Falco drukkereknek, hogy ennyi hülye van közöttük…

S.Pippen
Olvasó

Óriási győzelem,de kár, hogy nem lehettem ot…

mte01
Olvasó

Csak magunknak köszönhetjük…a végén mi a faszért kell hármast dobni azt nem értem… Grat a berénynek.

Az a pár falco meg szegyleje magát akik meccs után átjöttek a Körmendi parkolóba… Persze utána már futottak vissza..

Setback
Vendég
Setback

Az elején jöttek a kulturált normális hozzászólások, gratulációk. (emőkét leszámolva, mert ő szerelmes a Körmendbe és egész nap a körmendi híreket lesi) De úgy látszik megérkezett az arrogáns, ostoba, rosszindulatú csürhe is.

SárgaPárna
Olvasó

Az egész ország rajtatok röhög, és nem azért, mert kikaptatok…
Hetek óta ordítjátok, hogy “minialapoztok” a kupára, a hetedikről álmodoztok, akkora pofátok van, mint egy ház…
Mire fel? De komolyan?

Csapajev
Vendég
Csapajev

A hetedik megvan már a Körmendnek. Csak szólok. 🙂 2016-ban már megvolt nekik.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

A Körmendnek már megvan a 7. A 6 meg már akkor megvolt nekik, amikor te még csak zsömilabdáztál, kiscsillag. Körmend: 3x bajnok, 7x kupagyőztes, 12ezres kisváros, hétköznap kb. 350 szurkolójuk Győrben. Falkó : 1x bajnok 0 (NULLA!)x kupagyőztes, hétköznap kb 80 “szurkolójuk” Győrben. Szóval, a Csapd le, csacsi c. filmből idézve : “KINEK NAGY A POFÁJA ??!!!” 😉

2lee14
Olvasó

És te mióta vagy körmend szurkoló? Hogy ennyire tudod?

J.R.Benitez
Olvasó

Nem szurkol senkinek. Max saját magának hogy időben kiérjen kert végébe pottyantósra

pbask
Vendég
pbask

Jajj szegény Josef…Látod ezért kár volt okoskodnod bolondjóska.XDDDDDDDDD
Bebes bácsira vigyázzatok hazafele, pedig már gyakorolta a koreográfiát hogy egyszerűen senkik vagytokat mutogassa este,hazafelé énekelheti kárpátiával :DDD

Csapajev
Vendég
Csapajev

Úgy látszik te szerelmes vagy Josef-be. 🙂 Nem bírsz leszakadni róla.
Oké…nem ítélem el. A mai világban már a férfiszerelem nem meglepő. 🙂

pbask
Vendég
pbask

100as zsepi elfogyott? Minialapozás okés?

Csapajev
Vendég
Csapajev

Aha.. most akkor kárörvendkedsz? 🙂
Ez csak sport.
A szexuális ferdeség meg komoly. 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Csapajev.
Apád molesztált téged gyerekkorodban, vagy mi ez a buzizás állandóan.
Vagy szeretnéd kipróbálni, de nem mered, és itt hirdeted magad?
Tuti van erre alkalmasabb hely is, elhiszem, hogy megittál fél liter pálinkát a nagy cumira, de ez már akkor is beteges….

Csapajev
Vendég
Csapajev

Szerintem ezt inkább a Pbask haveroddal beszéld meg, mert ő van ráizgulva arra a Josefre. 🙂 Állandóan róla írogat…

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

NA, EZEKET A HOZZÁSZÓLÁSOKAT RAKTÁROZOM EL AZOKNAK, AKIK ENGEM KÍVÁNNAK KITILTATNI ERRŐL A FÓRUMRÓL. Nem kevés van belőlük.

Rockets
Olvasó

Nagyszerű Berényi játék, fergeteges hangulat, gratuláció a Berénynek!!!Nagyszerűek voltak!!!

J.R.Benitez
Olvasó

Grat Berénybe!!!! Megérdemlik! Ugyanakkor sajnálom Körmendet mert nekik lett volna legnagyobb esélyük olajt megszorongatni! Holnap nagy meccs várható Berény ellen, úgy gondolom pár pont fog dönteni. Olaj tartalékolva nyer ma, másik meccs izgalmasabb lesz. FALCO!

derryl
Olvasó

Szerintem nektek a lehető legjobb eredmény született, a berényi légiósok holnap a második félidőre kipukkannak, a seggükön veszik a levegőt!

heraklith
Olvasó

Így van. Már most kijelenthetjük, hogy a Falco a legszerencsésebb idén a kupát illetően (is).

J.R.Benitez
Olvasó

Derryl! Tudunk mi olyan rosszul játszani hogy ez nem számit hidd el…. Max Pantelic de ő nem sokat játszott. Meg amilyen tempóban játszunk abba nem fog elfáradni. Heraklith! Miért vagyunk szerencsések? Mi águnkon volt 2. és 3. helyezett? Kivancsi vok holnapi meccsünkre, mert ez a Berény piszok erős! Irtam sokszor tabella nem hazudik. De reménykedem mert mi mást tehetnék! FALCO!!!

Gerijuice
Olvasó

Szezon eleje óta ezt hajtjátok hogy kifog pukkanni mindenki, nem unjátok még?

Csapajev
Vendég
Csapajev

A mostani Körmendnek nem sok esélye lenne az Olaj ellen, (gyanítom a Falco ellen sem) hiszen sorozatban veszíti el a kiélezett végjátékokat.
Szóval én úgy látom eléggé gödörben vannak most.

Olaj Os
Olvasó

Esélye se lesz ennek a Berénynek a Falco ellen .
Kálmánnak meg lehet be is jön a tippje a végén ejjjj

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nem találok szavakat… Örömkönnyek, eufória. A klub történetének legnagyobb győzelme.
Kiváló hangulat volt, mindkét részről, a végén nekem nem jött ki hang a torkomon az izgalomtól…
Nem is írok semmit a meccsről, zavarodottságomban csak hülyeségeket tudnék ???
Holnap Veletek, ugyanitt!
“Karnevál, gála, ünnep, Magyar Kupa!”
Hajrá Berény! ???

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Gratulálok Nektek! További sok sikert, megérdemlitek!

J.R.Benitez
Olvasó

Gratula megérdemlitek!

SPARTAN
Olvasó

További sok sikert! Gratula nektek!

derryl
Olvasó

Gratula, ez szép volt!

nagyapátok
Olvasó

A Berény ma megmutatta, hogy nem 5, hanem 7-8 használható ember van a keretben, köztük ma Czirbus jó védekezés mellett szállított 9 pontot. Ha lenne Pitts helyett egy B-opció, akkor komoly célokért is küzdhetnének igen jó eséllyel.
Rakic szenzációs volt a 4. negyedben, ő hozta ezt a meccset.

Jokic
Vendég
Jokic

Végre valaki jól látja a dolgokat!

Wilson
Olvasó

Czirbust sosem tartottam sokra, most se, de tény, hogy vannak meccsek mikor nagy hasznára tud lenni a berenynek.
Kíváncsi vagyok meddig lehet fokozni a berenyiek szezonját, az biztos egy kupát megerdemelnenek de sajnos azt hiszem ez merész elképzelés tőlem!

Józsipapa
Olvasó

nagy gratula Berénybe !!!!!!!!!!
holnap e Falco-t ejtsétek ki…….
látva a mai vergődésüket az ASE ellen nem lehetetlen……
Hajrá OLAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emőkevagyok
Olvasó

Még annyi, valaki nem tudja, Dzsóni bohóc elintézte, hogy a holnapra megváltott jegyeket vissza tudjátok váltani?
Lécci, ha nem akkor se rúgjátok le a tükrét. 🙂
Azt nem tudja valaki, hogy “Igen Pistám, Igen Polgármester Úrral” mi van? Jól van? Nyöszörög?
Amúgy a Patonay ott van Győrben, akár még szakembert is szerezhettek a csapat mellé.

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Dislájkolhatsz, de attól még egy beteg, kezelésre szoruló, gyáva patkány vagy és az is maradsz te gyászkeret. Van benned annyi h mindezt a szemükbe mondjad? Vagy evakulálsz? Undorító vagy. Ezzel sokat nem érsz el, hogy itt, névtelenül mocskolsz embereket.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Tudod, valóban egy féreg, de sajnos a körmendi helyzetet – minimum részben – teljesen jól látja. Gondolom – csak gondolom – ezért is fáj nektek a primitív stílusú kritikája, mivel, hogy ha teljesen alaptalan lenne, nagy ívben tojnátok rá, Drágaszágaim.

Rougenoil
Olvasó

Nem lehet valahogy kicsapni innet?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

17-en lájkulták ezt a “remekbe sikerült” hozzászólását (is), szóval, ha lehet, ne álszenteskedjünk itt !

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Nagy gratulációm Jászberénybe! Remek csapatotok van! Ilyen a kosárlabda. Bírók nem álltak a helyzet magaslatán, ez tény. De nem fognám rájuk a vereséget, ma jobbak voltak a jászságiak. Még ha ennyivel is. Nem volt még nálatok ilyen jó csapat a történetekben, sok sikert a továbbiakban.
Hajrá Körmend, Hajrá Vas! ???

HajráKörmendHajráVas
Olvasó

Nekünk meg nem kell eret vágnunk, teljes erővel immár a bajnokságra kell összpontosítani, hogy minél jobb eredményt érhessünk el a szezon végén!

jaszberenyikse
Olvasó

“Kifogtokpuffani” “nemfogjátokbírni” “elfáradtok” és a hasonló véleményeknek üzenné,hogy AZTAK*RVA!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon nagyot küzdöttünk de gratulálok az MTE-nek is! Hatalmas meccs volt! Szép volt fiúk!
Holnap is hajrá JKSE!!!! Irány a döntő!!!

heraklith
Olvasó

Szép volt, csak bírjátok energiával!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Gratulàlok Berénybe.

purple
Vendég
purple

Lazic kupát akar nyerni, mint már írtam, és most be is jelentkezett érte. Holnap nem a Falco lesz az esélyes, a teljes Olaj tábor a Falco ellen fog szurkolni, tehát szedjétek össze az összes mosogatót a labancoktól. Azért az ezüstért keményen meg kell küzdeni.
Alexandrov, Pitts beférne a jelenlegi Olajba, Rakic is nagyot játszott.
A JKSE fennállása legnagyobb meccsét nyerte, a mindigjó riportere pedig mintha Zsíros Tibor temetéséről közvetített volna. Épp csak azt nem tette hozzá, hogy RIP.

donnarumma
Olvasó

Ejj bucka az hogy te ki ellen fogsz szurkolni a lőtéri kutyát nem érdekli..még annyi eszed sincs,hogy a berénynek szurkolj..
De tudjuk :”sportkultúra,tradíció”

Suns
Olvasó

Te figyelj már, ez a labanc honnan is jön?

Master1
Olvasó

Mind a 20 szolnoki ,szurkoló’? Hahahaha,nevetséges vagy.
Gratulálok a Jászberénynek!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Te meg nagyképű, szóval 1-1.

Setback
Vendég
Setback

Miért vagy lekezelő, nagyképű? Mi az, hogy beférne? Úgy csinálod, mintha az összes csapat és játékosaik csak azért léteznének, hogy az olajkád szemezgessen közöttük, mint lóvásáron a kupec. Vegyél már vissza.

derryl
Olvasó

Ő nem Olaj szurker, lopott nick, piti troll!

Marillion
Olvasó

Még jó hogy megyén belüliek lévén a Szolnoki Jászberénynek szurkol,nem kell ehhez Falco gyűlölet …..nem gondolod…
A Falconak kúrvára fel kell kötni a gatyót ha innen is tovább akar menni….Nagyon jó csapat jött össze a Berénynek…Körmend saját börén tapasztalta….
Nálam nem üzembiztos továbbra sem az Okorn féle csapatjátékunk….tartok a meccstől….

tortajanos
Olvasó

Az eredmény alakulása
https://ibb.co/DMNdD9Z

Jokic
Vendég
Jokic

Papírforma.

Rougenoil
Olvasó

Én azért sajnálom hogy egy MTE helyett ezt a kicsapatot kell kivernünk a döntőért…

nazol
Olvasó

😀 Kurva nagy pofára esés lesz! 😀

nyolcmegnyolc
Olvasó

“Kiscsapat????”
Annyiszor nyertek kupát, mint a Falco.

Jokic
Vendég
Jokic

Az újabb ezüstért? 🙂 Nincs még vele tele a polc? 🙂 A 3 éves unokahúgom elmondhatja magáról, hogy már többször látta Magyar Kupa győztesnek a kedvenc csapatát, mint ti megalakulásotok óta… :DDD

Rougenoil
Olvasó

Ha nálatok ekkora az arc 10 év alsóház után,nálunk miért ne lehetne?

Jokic
Vendég
Jokic

Igazából azt nem érti senki, hogy nektek mire van. Az egy darab árva bajnoki címre? 🙂

Rougenoil
Olvasó

Én megértem ha egy csapat 20 éves ezelőtti bajnoki címekre hivatkozik,de ezek alapján körbe kéne ugrálnunk egy Danone Honvéd szurkolót? ( nem tudom rémlik-e,nekem volt szerencsém 87-ben személyesen látni az első Dózsa címet )

SPARTAN
Olvasó

Ha láttad 87ben, akkor azt is tudod, hogy akkor egy kiscsapat győzött…mely a következő évtizedben vált az eredményei révén nagy csapattá! És a mai napig az. Csak azt akarom mondani, hogy tiszteljük már az ellenfelet, akár kicsi, akár nagy. A Jászberény méltó győzelmet aratott, és méltó ellenfele lesz a Falconak. Megérdemelten győztek!

Hajrá Körmend!

33goldmedals
Olvasó

Nem kell bennünket körbeugrálni, de a 33 bajnoki cím, az 33 bajnoki cím! 😉
Ám ha mégis kedvetek támad körbeugrálni bennünket, holnap ott leszünk Győrben, pont előttetek játszunk a Nyíregyházával. 🙂
(Amúgy veletek mindig is jóban voltunk, ezért kicsit rosszul esik a lekezelő példád…)

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jóban voltatok, igen, mert közösen utáltátok a Körmendet (Szolnokot, Zetét), és még összeadva sem voltatok tizedannyian – számban és hangerőben -, mint ők. A Falkónak azért kellettetek, mert ERŐSEK voltatok (bajnokcsapat), mihelyst meggyengültetek, “dobtak” titeket. Így barátkozz a sárgával!
Na, pont ezt gondolják rólatok is.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Értem. Tehát akkor – a te idióta álláspontod alapján, amit már most hat további idióta lájkolt is – Pelé és Brazília kukába dobhatja a világbajnoki címeit, mert jóval több, mint 20 éve születtek??!! A Real Madridnak akkor szerinted hány BL-címe van? Az Aranycsapat nem is létezett? A Chicago nem volt bajnok Jordannel? Egyébként, ha VALÓBAN ott voltál a Körmend első bajnoki címénél, és ezek után így beszélsz róluk, akkor vajmi keveset érthettél meg az egészből.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Bár jogutód, de a Bp. Honvéd aranygenerációjának nem sok köze volt a Tungsram-Honvéd, Danone-Honvéd, Bp. Sólymok nevű csinált csapat rettenethez, de ezt már korábban, részletesebben kifejtettem.

jaszberenyikse
Olvasó

Sok sikert hozzá! 🙂 csak nehogy az legyen mint berenyben,hogy vezet a naffalkó 3 negyeden keresztül az utolsó negyedben pedig feltöröljük a padlót veletek 🙂

derryl
Olvasó

Nézz már a tabellára nagypofájú sárgarigó!

J.R.Benitez
Olvasó

Rougenoil szerényebben!!! FALCO!

Marillion
Olvasó

Csak óvatosan….nem üzem biztos ez a Falco….

Kinter for president
Olvasó

Az első félidőben sok baromságot fújtak – illetve nem fújtak – a Körmend ellen. A meccs egészét nézve viszont megérdemelten nyert a Berény. Zollner ezt elb@szta.

Hokesz
Olvasó

???

Pityesz
Olvasó

Az igen!! Ez azért meglepi, legalább is szerintem. Lehet, hogy a JKSE döntős lesz ?!!
Gratulálok mindkét csapatnak!

csakazete
Olvasó

Gratulálok!!! Remélem hogy a döntőig meg sem álltok! ?

falco2008
Vendég
falco2008

A Berény jobb csapat, a Körmend több nézőt vonz. Ma a tehetség nyert. Gratulálok!

SPARTAN
Olvasó

Magunknak köszönhetjük a vereséget… ???
Jár a gratuláció a Berénynek!

donnarumma
Olvasó

Gratula a Berénynek!
Szomorú vagyok az elmaradt el Classico miatt..Tuti fergeteges hangulat lett volna…

purple
Vendég
purple

Lesz El Classico. Vasárnap. Megnézheted a Szolnok megyei döntőt.

purple
Vendég
purple

Akkor szombaton.

donnarumma
Olvasó

Nem kínzom én magam ilyennel?

derryl
Olvasó

Classico? Inkább a megyei spartakiád döntője a helyes kifejezés!

olajoshal
Olvasó

Érik az a Szolnok-Berény döntő!

Rougenoil
Olvasó

érik a szőlő

olajoshal
Olvasó

Meglátjuk mi lesz… Eddig nem voltak egyértelmű meccsek.

Emőkevagyok
Olvasó

Anyukámmal majd kiugrunk a bőrünkből….
Pista és a hévízi tévés remek csapatot hozott össze! 🙂

Henry14
Vendég
Henry14

akkor ma este is lesz szex? 😀

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kac-kac, kukac !

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés