Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Nem jutott fel a Szolnok II., a Cegléd lett a bajnok

A záró nap még hátra van, de a lényegi kérdések már eldőltek.:

:

Az NB II négyes döntőjének befejező játéknapja előtt eldőlt: a házigazda Cegléd lett az “osztályelső”, az NB II bajnoka. A négyesdöntő házigazdája, azok után, hogy a nyitó napon a két középső negyedben dominálva simán verte a Pénzügyőrt, a második napon a végjátékban jobban összpontosítva, a több, az NB I-es rájátszásban szereplő kosarast is felvonultató Szolnok II-t is legyőzte. Mivel a második nap második meccsén a Pénzügyőr megverte a többek között Pojbics Szabolcsot és Erdősi Gyulát is soraiban tudó Soproni Tigrisek gárdáját, eldőlt, hogy a záró nap eredményeitől függetlenül a Cegléd lett az NB II bajnoka – írta a hunbasket.hu.

A mai Cegléd-Tigrisek mérkőzésnek nincs már tétje, a Szolnok és a Pénzügyőr az ezüstéremért játszik.

Eredmények:

Ceglédi KE – Pénzügyőr SE 86-63
Soproni Tigrisek KE – Szolnoki Olaj KK II 64-88
Szolnoki Olaj KK II – Ceglédi KE 64-68
Soproni Tigrisek KE – Pénzügyőr SE 66-77

fotó: hunbasket.hu

38 hozzászólás

38
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
11 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
MoneyballSterlingderrylviccmesterRouge Recent comment authors
Moneyball
Olvasó

Pár észrevételem lenne a Szolnok-Cegléd vitáról! 1. Cegléden 3!!! idegenlégiós van(volt) 4.vonalban……. 2. Cegléden elég sok pénzt keresnek ezzel a “lötyögéssel”… 4.vonal AMATŐR BAJNOKSÁG!!! 3. Szolnok: a mostani sajnálatos sérüléshullám nyújtotta “A” csoportos játéklehetőséget leszámítva írjon már valaki olyan játékos neveket, akik feljutottak a szolnoki utánpótlásból a szolnoki A-s csapatba? Ne a kispad legeslegeslegvégét írjátok légyszi! 4. Szolnok: a 3.pontból kiindulva milyen jövőképet lát egy szolnoki kisfiú??? Én sajnos látom. Pár 10km-el arrébb egy szép ceglédi karrier havi x ezer forintért. Ezzel nincs is semmi baj. Ez tény. 5. Szolnok: simán nyerni az NBII-t??? Kiveszik Taiwo-t és nincsenek a keleti… Olvass tovább »

Sterling
Olvasó

Grat Ceglédre !

viccmester
Olvasó

Rudnerből lehet egy használható, kiegészítő ember az A-csoportban. Pallaiban van spiritusz, az biztos,de azér még nem ő a Drazsen Petrovics! A többiekben szolnoki szinten nincs fantázia. A Cegléd full amatőr csapat, hatalmas ciki, blamázs szolnoki részről ez a vereség! Most látszik, hogy mekkora “baromság” Szalay Feri-bácsi részéről az “U23-mas játékosokat a pályára” szabály! Vezesse be Szolnokon, aztán nézegesse a Tisza-ligetben a szuper tehetségeit, de az A-csoportot ne züllessze le ezeknek a “bohócoknak” a szintjére!? Feri-Bácsi,tisztelettel kérem, hagyja békén az A-csoportot, ott játszanak a KOSÁRLABDÁZÓK…próbáljon valamit csinálni az “akadémiákkal”, mert azok hülyére veszik az Elnök Urat ! 10 éve van TAO,… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Valaki lenne szíves felvilágosítani arról, hogy a Cegléd 2 “amerikai légiósa” ki fia, ki borja ? Miletics Alexandar gondolom magyar.

RRichieG
Olvasó

Tegyük hozzá:ezek a fiúk(Szolnok) az NB2 es bajnoksággal párhuzamosan játszottak az U20 as országos bajnokságban, a felnőtt NB1 ben, és néhányan a megyei bajnokságban is.
És mindenhol minimum a 4 közé jutottak. Óriási gratuláció a csapat minden tagjának! Ezt csinálja utánuk valaki…

Meszarosbela
Olvasó

Tegyük hozzá, hogy az NB2 az tulajdonképpen a negyedik vonal. Itt kiöregedett kosárlabdát szerető volt vagy hobbijátékosok szerepelnek egy edzéssel és meccsel.Na ezt nem tudták megnyerni az A csoportban szereplő vagy vágyó, heti 9-10 edző fiatal tehetségek! Szerintem ez jelzésértékű, mondhatni tragikus!

RRichieG
Olvasó

Nyomjon egy diszlájkot aki szerint inkább a bela a tragikus, akinek a nevében is benne van, hogy szaros.

ldd
Olvasó

Ricsi Úr!
Te okos vagy, tudsz válaszolni a fenti kérdésemre is ?

Meszarosbela
Olvasó

Ha fáj az igazság, akkor már csak személyeskedni tudsz? Vagy mivel bántottalak meg? A tényeket írtam le objektíven. A Cegléd egy olyan csapat ahol a játékosok munka után mennek le lötyögni. És vannak hatan!(használható ember) Az Olajban tehetséges 19-20 éves korosztályos válogatottak, Európa bajnok, és Tóth Zoli, aki komoly NB1/B-s múltal rendelkezik. Ezt kellett volna összerakni, és akkor simán nyerték volna a negyedosztályt, mivel ez egy jó csapat!

ldd
Olvasó

Mindíg örülők annak, ha valaki jobban fogalmaz mint én.

ldd
Olvasó

Ricsi Úr!
Te okos vagy, tudsz válaszolni a fenti kérdésemre is ?

Józsipapa
Olvasó

A Ceglédi KE kerete:Berkics Máté (1995); Csákvári Csaba (1994);Dobozy Róbert (1979) Gaál Róbert (1988);Hegedűs Gergely (1994)Johnson Jarrod Floyd (1994);Kalmár Bálint (1984); Lázár László (1975);Mándoki Tamás (1993)Miletics Aleksandar (1987);Miller Darrell (1990); Nemes Péter (1990); Rácz Zsolt (1977);Rácz Gergely (1991);Tóth Péter (1995)Vavra András (1978); – ugye van köztük 1-2 ismertebb név; Az OLAJ II kerete :Bajkó Bence(2000);Burai Tibor(2000);Csák Bence(1988);Frank Áron(2000); Frikker Marcell(1998);Kókai Dávid(1999);Komlósi Attila(2000);Nagy Dömötör (1999); Nyerges Zalán(2002);Rékasi Bojta Bendegúz (2001);Rudner Gábor (1998);Süli Zoltán(2001); Szabó Norbert(1996);Taiwo Samuel(2000);Tóth Zoltán(1994);Vaga Milán Márk(2000); – és akkor most lehet rugózni rajta; – életkor-játék perc-játékos múlt-légiósok;……… stb……. -nem tartom tragédiának,hogy 4 ponttal kapott ki az Olaj II… Olvass tovább »

ldd
Olvasó

Józsipapa, ne szívd mellre! Néha túl toljuk …
De az meggyőződésem, hogy a feltörekvőnek le kell törnie az “öreget, nevesebbet” mert különben sose lesz belőle bajnok.
Az is igaz, hogy az Olaj-II nem egy- az egyben kell a “nagy” csapatba. Ha tudtok belőle csemegézni 1-2-t már nyertetek.

Józsipapa
Olvasó

Ezek a károgó kárörvendők néznek tükörbe néha ??

ldd
Olvasó

Valaki már említette,az MKOSZ adhat az UP csapatnak engedélyt az indulásra 1-el feljebb.

Rouge
Vendég
Rouge

Csak akkor nem szerepelhetnek légiósok…
míg ha saját jogon vívod ki a feljutást,
akkor viszont már igen.

Isojoe
Olvasó

Jókora blama a szolnoki fiataloknak, egyrészt a vereség, másrészt Pallai miatt, aki egymaga többet érhet, mint az egész U20-as garnitúra.

Józsipapa
Olvasó

a blama a hozzászólásod………

Isojoe
Olvasó

Csalódott / feldúlt szülő? 🙂 Akkor elnézést, ez egy remek eredmény az A csoportba vágyó szolnoki fiataloktól, csak így tovább!

Józsipapa
Olvasó

Nem vagyok csalódott és feldúlt szülő sem………..

Kétszó
Olvasó

Hurrá, hurrá, csak kiszurkoltuk! Szép volt Cegléd!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Gratulálok! Remélem ismét egy olyan csapat jutott fel, ahol van szurkolói bázis! Sok sikert a B-ben!

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Azt mondjuk nem tudom, hogy egy ilyen komment kiből tud negatív lájkot kiváltani. 🙂

Gecse J. Márió
Olvasó

Tán mert a többiek tudják, hogy “Kétszó” nem ceglédi, hanem szombathelyi szurkoló… 😉

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Szerinted mekkora jegyzetfüzetem van arra, hogy melyik nick melyik csapathoz tartozik? 🙂
A gratuláció meg nyilván a Cegléd mellett és nem a Szolnok ellen szólt.

bányász
Vendég
bányász

Szerintem pl egy veszprémiből.:) Csak mert te írtad. 😀 Amúgy Gratuláció Ceglédre! Ott valami komoly készülődhet, a csapat élén Vavra Andrással.

GennaroDeTommaso
Olvasó

Mondjuk nagy következtetéseket nem vonnék le ebből, 2 légióssal nagy előnyük volt a többiekkel szemben.

Setback
Vendég
Setback

Végén még bocsánatot kell kérniük az előny miatt? Nem lehetséges, hogy ezt az előnyt direkt akarták? Ja, nem érdemes következtetni…:) A légiós(ok) véletlenül kerülhettek oda és véletlenül nyerték meg. Vicces gyerek vagy.:)

ldd
Olvasó

Valaki lenne szíves felvilágosítani arról, hogy a Cegléd 2 “amerikai légiósa” ki fia,borja ?

Isojoe
Olvasó

Az egyiknek az öreg Miller az apja, emlékszem rá, magasabb az anyjánál. A másik faterja meg a jó Johnson, de nem az, aki szemben lakik velük, hanem amaz. Ő jó keresztyén, minden vasárnap jár templomba.
De hogy jön ez ide? 😀

GennaroDeTommaso
Olvasó

Ne durcizz nagyfiú, csupán megjegyeztem, hogy nem ebből érdemes kiindulni, mivel jövőre úgyis egy légiósa lehet csak a ceglédieknek. Ezzel nehéz vitatkozni de neked sikerült, különleges vagy. /vastaps/

Godemperor
Olvasó

Itt a plusz-mínuszokat soha ne nézd! Teljesen független a hozzászólás tartalmától, simán csak személyeskedés. Nem kell vele foglalkozni. Amúgy sem oszt vagy szoroz. 😉

Józsipapa
Olvasó

igen…..óriási szurkolótábor van ……..ja ..nem…..
női meccsen többen vannak……

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

A Cegléd női csapata melyik osztályban játszik? (Vigyázz papa, a kérdés abból a szempontból becsapós, hogy nem nekem, hanem magadnak válaszolsz! 🙂 )

RRichieG
Olvasó

Köszönjük!A Cegléd tele van Olaj nevelésekkel. Többek közt Berkics a király fiával ?

Meszarosbela
Olvasó

Gratulálok a Ceglédnek! Bár nem az Ő érdemük elsősorban! Háromból harmadjára veszítette el a párharcot az Olaj, mind hasonló forgatókönyv alapján! Szarvas Gabi le kéne vonni a konzekvenciát! Sok ez neked!

Kétszó
Olvasó

Persze, soha nem az ellenfél érdeme. Mindig minden az olajtón múlik. Most akkor már a kosárlabdát is ti találtátok fel? Eddig azt hittem itt a szomszédban. Remélem a bronzmeccsen azért a szünetben erről megegyeztek. 😀

derryl
Olvasó

Na kezdődik!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés