Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nem ivott elég vért Szolnokon a PVSK

Történetük első felsőházas meccsén olyasmire készülnek a baranyaiak, ami ebben a szezonban még nem jött össze: nyerni a Falco ellen.:

:

Szombaton játssza története első hazai meccsét a felsőházi középszakaszban a Pécsi VSK-Veolia. A harmadik helyen álló Falcót fogadja, és olyasmire készül, ami ebben a szezonban még nem jött össze: nyerni akarnak a szombathelyiek ellen.

Szentendrei Áron, a PVSK másodedzője a klub honlapjának nyilatkozott.

– Ez nekünk igenis extra motivációt jelent, hiszen azért az mégiscsak nagy szó lenne, ha elmondhatnánk, hogy nincs csapat az élvonalban, aki ellen ne nyertünk volna már. A Falco az utóbbi hetekben egyre erősebb. Visszatért a csapathoz menet közben Govens és Perl, de a sérült Bruinsma is újra harcra kész.

Még azért játékban van hova fejlődnie a Szombathelynek is, de egyértelműen felszálló ágban vannak. Már csak ezért sem lesz egyszerű ellenük játszani.

Bár az most is igaz, hogy a hazai pálya előnye miatt egy kicsivel esélyesebbek vagyunk papíron.

Szentendrei végül a szolnoki vereségre is visszatért.

– Ott az lehetett a baj, hogy az első félidőben nem ittunk elég vért. Sajnos a húsz pont húsz perc alatt nagyon kevés volt, a dobószázalékunk pocsék volt.

A második félidőre nem lehet panaszunk, de ilyen kezdés nem fog beleférni most szombaton sem. A szezon vége felé közeledve egyre inkább érezzük Antóni és Simon kiesését. A többieknek egyre nagyobb a terhelése, az idősebb játékosoknál oda is kell figyelni, hogy legyen elég idejük a regenerálódásra. De nem panaszkodunk, hanem megyünk előre, és igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni magunkból. Hazai pályán nagyszerű lenne, ha együtt ünnepelhetnénk a szurkolóinkkal egy győzelem után.

fotó: pvsk-panthers.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
nyolcmegnyolcmajerle09 Recent comment authors
nyolcmegnyolc
Olvasó

Nagyon jó Dragan nyilatkozata. Itt, csak egy része volt olvasható.
Dragan szerint a héten az is probléma volt, hogy Áront (Frank) el kellett kérni az iskolából, pedig Áronnak ott lenne a helye. Jók a fiatalok. Szerintem a 17-20 évesek a fiatalok, és nem a 24 évesek. Ezt viszont már megbeszéltük.

majerle09
Olvasó

lehet, h nagyszerű lenne ünnepelni, de most nem fog összejönni

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés