Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Nem fognak minket lebecsülni az olaszok

Németh Istvánnak az olasz szövetségi kapitány elmondta, nem tartják elképzelhetetlennek, hogy a mieink meglepetést okozzanak.:

:

Nyakunkon a pénteki sorsdöntő Olaszország – Magyarország világbajnoki-selejtező mérkőzés, melyen a magyar csapatnak nyernie kellene ahhoz, hogy megőrizze esélyét a vb-kvalifikációra. Mint ismert, az első találkozót szeptemberben az olaszok nyerték 69-63-ra, a két pontot Debrecenből elhozva. Németh István szerint nem utazunk esélytelenül Varesébe.

– Én mindenképpen úgy gondolom, hogy van esélyünk megverni az olaszokat – mondta Németh István a BB1.hu-nak, aki légiós karrierjét éppen Olaszországban, a Benetton Treviso színeiben kezdte 2002-ben. – Már Debrecenben is egy jó meccset játszottunk velük, pedig az egy jóval teljesebb olasz csapat volt, mint amilyen a mostani lesz. A múlt héten voltam az olasz kupadöntőn, Firenzében és hallottam, hogy Datome és Melli sem lesz a válogatottal, illetve a Milánó olasz játékosai is csak a meccset megelőző este vagy csak a meccs reggelén tudnak csatlakozni a kerethez. Én úgy gondolom, hogy a magyar válogatottnak az egységessége és stabilitása szép reményekkel kecsegtethet. Abban biztos vagyok, hogy komolyan fognak minket venni, mivel meg akarják nyerni a találkozót.

Nem fognak minket lebecsülni. Beszéltünk az olasz szövetségi kapitánnyal is, és nem tartják ők sem elképzelhetetlennek azt, hogy a magyar válogatott meglepetést tudjon okozni.

Fotó: Nyugat.hu

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Mehecskemte7SterlingMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Jaaaaajjjj, kisCsicsa, a 2. hazaérkezésed óta kizárólag a nyilatkozataid azok, amik említésre méltóak… Németh István saját nimbuszát rombolta le sikeresen, az az igazság, hogy mikor Kovács Ákos csúnyán lejátszotta a pályáról, akkoriban egész Paksch rajta és a Körmenden RÖHÖGÖTT. 🙁

Sterling
Olvasó

itt meg mindenki rajtad RÖHÖG ! 🙂

mte7
Olvasó

Jujjj de buta vagy…

Mehecske
Olvasó

Idióta vagy…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés