Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Nem estünk szét fejben, amikor a Nyíregyháza szerzett labdákkal és zsákolásokkal átvette a vezetést”

Edzői nyilatkozatok péntekről.:

:

HÜBNER Nyíregyháza BS-Atomerőmű SE 69-71 (18-19, 18-16, 15-24, 18-12)

Pethő Ákos, Nyíregyháza: Eilingsfeld János, valamint a támadólepattanók döntötték el a mérkőzést. Csináltunk butaságokat, de mindent megtettünk, helyenként jól is játszunk, már csak a győzelem hiányzik. Ha így fogunk játszani, lesz esélyünk megszerezni az első győzelmet, utána szerintem át tudunk lendülni.

Csirke Ferenc, ASE: Gratulálok a csapatomnak és a Nyíregyházának is! Izgalmas volt a mérkőzés, de nagyon sok hibával tarkított. A héten gyakoroltunk egy védekezést Perryre, mert őt nehéz egy az egyben megállítani. Azt gondolom, ezzel sikerült is őt túlpörgetni. Két fontos momentum, hogy az elején 15–6 után visszajöttünk a mérkőzésbe, valamint hogy nem estünk szét fejben, amikor a Nyíregyháza szerzett labdákkal és zsákolásokkal átvette a vezetést. Ez mutatja, hogy a csapatunk erős lehet fejben.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét-Szolnoki Olajbányász 53-91 (18-26, 7-20, 15-27, 13-18)

Forray Gábor, KTE: Gratulálok az Olajnak. Így kell kosárlabdázni, dinamikusan, agresszívan. Úgy gondolom, hogy volt egy fordulópont, mikor a hibáinkból három hármast is dobtak, ezzel ritmust fogtak. Nem érheti szemrehányás a játékosaimat. Egy csapat vagyunk akkor is ha nyerünk, akkor is ha veszítünk. Bízom abban, hogy ez csak egy kis kisiklás volt. Ki kell elemezni a mai hibákat, és készülni a jövőheti megmérettetésre. Köszönöm a szurkolóknak, hogy ma is mellettünk voltak.

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Gratulálok a játékosaimnak. Nagybetűs csapatként játszottunk. Sokat nem kell elemezgetni egy ilyen találkozót, büszkék lehetünk magunkra. Ez egyetlen meccs volt, dolgoznunk kell tovább.

HIRDETÉS
2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
moldi56Rózsabimbó Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Forray:…ez csak egy kis kisiklás volt.
Tényleg!

moldi56
Olvasó

Nagy volt már a pofája,kicsit le lett törve.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés