Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nem akármit ígért Hendlein Roland a kaposvári szurkolóknak

Új korszak van a csapat életében.:

:

Facebook oldalán tett bejelentést Hendlein Roland a Kaposvár kitűnősége, miután csapata egy balszerencsés kecskeméti mérkőzés után nem tudta kiharcolna a középházba kerülést.

A center azt írja, hogy a szégyenteljes őszi szezont után talpra álltak, és ismét szerethető volt a Kaposvári KK. Fontosnak tartja, hogy a szurkolókkal ismét megtalálták a közös hangot.

Hendlein Roland hangsúlyozta, januárban új korszak kezdődött,

valami elindult és hiszem, hogy szebb lesz, és fényesebb a jövőnk, hogy ez a kaposvári kosárlabda ismét méltó lesz régi hírnevéhez

– írja.

 

Kiemelt fotó: hunbasket.hu

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
WSrebornJ.R.BenitezpbaskAnswerDoglegygeri Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Én több helyről azt a pletykát hallottam, hogy Pór lesz az edző Kaposváron.

pbask
Vendég
pbask

mondtam én hogy ivko kaposváron akar edző lenni.

Answer
Olvasó

Remélem az új korszak egy másik edzővel kezdődik.
Spicát mindenképp el kell küldeni.

Doglegygeri
Olvasó

Minden idők két legjobb csapata került az alsóházba! Sajnálom, hogy mi vagyunk az egyikek de ez bármely másik két csapatra is igaz lett volna! Nagy kűzdelem volt és a szerencse idén nem állt a nagy feltámadàs mellé! Roli igazi vezér vagy! Egy alsóházi eredmény után furcsa leírni, de örülnék ha jövőre ugyanez a csapat megmaradna. Hajrá KKK. Lesz, lesz, lesz…

Rubik75
Olvasó

Mivel a delfinek.hu oldalon nem lehet kommentelni a hìreket,ide írom ki dühömben amit ott olvastam,hogy a szombati meccs a Szeged ellen már szerdán lesz.Olyan okok miatt,hogy azt elhinni nem tudom.Csütörtök és vasárnap röplabda meccs,szombaton tánc est és extrém sport lesz.Már nem először a kosárlabda sìnyli meg a programokat.Nem értem az egészet a városban messze a legnépszerűbb sportág és mégis a pár db nézős események előbbre valók.Arról nem is beszélve ha jól tudom az új Aréna első eseménye is egy Ákos koncert lesz.Mikor épült az új csarnok azt gondoltam a kosárlabda miatt elsősorbab,de lehet tévedtem.

J.R.Benitez
Olvasó

Nálunk Szhelyen még rosszabb a helyzet szerintem. Volt hogy megyei rangadó előtt napokig nem tudott ott készülni a csapat egy 75!!!! (megszámoltam) nézőt vonzó rendezvény miatt. Ez a multifunkciós létesitmények átka. Engedd el, és örülj hogy végre lesz egy király csarnokotok. Tuti több néző lesz majd, ami megint csak jó. A többi kellemetlenség meg sajnos velejárója a történetnek.

Kaposkosár KKK
Olvasó

…… Stojan Kaposvár ……

Artur Doki
Olvasó

Gondolom befut Stojan és a slepp…

Expert
Olvasó

Pénz, paripa, fegyver. Lesz minden jövőre.

Godemperor
Olvasó

Hát tényleg nem akármit ígért. Mert konkrétan semmit. Böszme BB1!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés