Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Nehézkessé vált a közúti forgalom a Rátgéber Akadémia előtt

Arra kérnek mindenkit, hogy korábban induljon el az I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia helyszínére.

  •   :

:

A Nemzeti Kosárlabda Akadémia előtti útszakaszon vízvezetéktörés miatt nehézkessé vált a járműforgalom, ezért arra kérnek mindenkit, hogy a tervezettnél kicsit korábban induljon el az I. Nemzetközi Kosárlabda Konferencia helyszínére.

Eltört egy vízvezeték a Nemzeti Kosárlabda Akadémia előtti útszakaszon. Az útburkolatot felbontották, a cserével kapcsolatos munkálatok miatt a Megyeri út érintett szakaszán lelassították a járműforgalmat, az elterelések pedig nehézkessé teszik a létesítménybe való be- és kijutást.

Arra kérnek minden kedves vendéget, érdeklődőt, aki az Akadémiára érkezik a január 13–14-én, vagyis most csütörtökön és pénteken esedékes I. Nemzetközi Kosárlabda Konferenciára, hogy a nehézkesebb közlekedés miatt kalkuláljon egy kis csúszással, s amennyiben teheti, egy kicsit induljon korábban, hogy biztosan odeérjen a 9 órakor kezdődő megnyitóra.

A ratgeberakademia.hu információi szerint a munkálatokat csütörtökön befejezik, péntekre pedig helyreállhat a megszokott közlekedési rend.

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés