Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Nehéz szezonra számítanak, de nyolcba jutnának Jászberényben

Petőfi Áron elnök szerint a férfi mezőny két részre szakad majd.:

:

A bajnoki rajt előtt a Jászberényi KSE honlapjának nyilatkozott a klub elnöke, Petőfi Áron, aki a nyáron vette át az irányítást Gulyás Csabától. A kosaras berkekben ismert sportvezető mára már otthonosan mozog Jászberényben, ám sem ő, sem az elnökségben dolgozó társai nincsenek könnyű helyzetben, hiszen az előző évi sikerek ellenére a névadó szponzor távozott, s így lehetőségeink is eléggé behatároltak.

– Magunk és a csapat elé azt a célt tűztük ki, hogy lehetőség szerint jussunk be a legjobb nyolc közé. Tudjuk, hogy ez nagyon nehéz lesz, mert lehetőségeink a nyári, igazolási időszakban is meglehetősen végesek voltak. Szinte az utolsó pillanatra állt csak össze a keretünk, s így nem várhatjuk azt, hogy az első fordulótól kezdve gördülékeny lesz a csapatjátékunk. Sajnos névadó szponzorunk az előző évi sikerek ellenére távozott, ez is megnehezítette a helyzetünket. Ráadásul a felkészülés során a sérülések sem kerülték el a csapatot. Pantelics orrtörése a lehető legrosszabbkor jött, de remélem, hogy a Sopron ellen pályára tud lépni. Ebben a helyzetben fokozottan szükségünk lesz szurkolóink támogatására, akik az elmúlt szezonban is nagyon sokat segítettek kritikus pillanatokban csapatunkon.

Petőfi ezt követően azt is elmondta, szerinte mi várható a többi csapattól, hogyan alakulhat az alapszakasz.

– Azt gondolom, hogy a mezőny két részre szakad majd. A tehetősebb, nagyobb költségvetéssel rendelkező 6-7 klub helye szinte biztosnak tűnik a legjobb 8-ban. A többiek tehát egy-két felsőházi helyért küzdhetnek majd. Nekünk szerintem a Kecskemét, a Szeged, a Kaposvár, az Oroszlány lesz ebben a versenyben a legnagyobb ellenfelünk. Vélhetően a Sopron is erős lesz, hiszen a hírek szerint elég jól igazoltak. Nekünk nagyon fontos lenne ellenük hazai pályán az első fordulóban nyerni, mert a győztes indulás sokat jelenthetne a csapat és a szurkolók számára is. Ráadásul a következő két játéknapon Szolnokra, majd Paksra utazunk, ahol a házigazdáink lesznek az esélyesek. Egy szó, mint száz: nagyon kemény idény vár ránk, melyben remélhetőleg elkerülnek bennünket a sérülések, és akkor sikerül célunkat elérni – mondta Petőfi Áron.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Király Ábelgreyeminent Recent comment authors
Király Ábel
Olvasó

Sok sikert kívánunk az új elnöknek és a csapatnak! A russzindulatu véleményekre pedig nem kell adni, főleg, ha egyáltalán nincs tisztában a helyzettel és nem ismeri a körülményeket!!!

greyeminent
Olvasó

Ez a Petőfi csak egy báb, beleszólása nem lesz a dolgokba. Ja és reméljük, hogy a JKSE nem jut arra a sorsra, amire az elnök úr előző csapatai az elnökösködése alatt/után.

greyeminent
Olvasó

“a névadó szponzor távozott”…. Na ugyan miért? Ki miatt is?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés