Connect with us
Hirdetés

Légiósok

Nehéz, de nem lehetetlen helyzetből várják az alapszakasz hajráját Filipovityék

Élesedik a helyzet a rájátszásért Olaszországban.:

:

Az élete szezonját futó Filipovity Márkó klubjára még négy kőkemény mérkőzés vár az olasz élvonal alapszakaszából. A Pesaro jelenleg a kilencedik helyet foglalja el a bajnokságban, de az előtte álló Trentóval azonos a győzelem/vereség mutatója, ráadásul még egyszer játszik is egymás ellen a két csapat.

A nyolcadik, rájátszást érő pozícióra jelenleg még nyolc csapat is odaérhet, de a legjobb helyzetben a Pesaro és a Trento van 10-10 győzelemmel.

Nem lesz egyszerű dolga Filipovityéknak, hiszen a hátralevő négy fordulóban otthon fogadják a listavezető – és már biztos playoff résztvevő – Brindisi csapatát, majd idegenben játszanak ki-ki meccset a Trentóval, hogy aztán hazai pályán mérkőzzenek meg a jelenleg alapszakasz második Milánóval. Ráadásul az utolsó fordulóban ahhoz a Brescia együtteséhez utaznak, amely jelen pillanatban csak egy győzelemmel számlál kevesebbet, mint a Pesaro.

A magyar válogatott Filipovity Márkó eddig mind a 24 mérkőzésen pályára lépett – mindannyiszor kezdőként – és ezek alatt 13.3 pontot, 6.4 lepattanót és 13.2 VAL-t átlagolt.

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés