Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

“Néhány játékos nem érkezett meg fejben, ennek kell, hogy legyen következménye a jövőben”

Edzői nyilatkozatok szombatról.:

:

DEAC – MVM-OSE Lions 79-80 (24-25, 10-21, 24-15, 21-19)

David Dedek, DEAC: Gratulálok az OSE csapatának! Az első félidőben lassan, és puhán játszottunk, és az oroszlyányiak ezt kihasználva előnyre tettek szert. A harmadik negyedben sikerült növelni az intenzitást, ezzel szemben végül a negyedik játékrészben két üres dobás is kimaradt, illetve ilyen sok kihagyott büntetővel nem lehet mérkőzést nyerni, de a vereségünk oka az első félidőben keresendő, hiszen ott alakult ki a hátrányunk, amit nem tudtunk már ledolgozni. Néhány játékos pedig nem érkezett meg fejben, ennek pedig kell, hogy legyen következménye a jövőben.

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: Többször is megmutattuk idén, hogy tudunk sokkal jobban is játszani, nem vagyok elégedett, a támadások befejezése is sokszor pontatlan volt, ennek ellenére a végén sikerült egy ponttal megnyernünk a találkozót, ma nekünk volt szerencsénk, ugyanis a végén a DEAC-nak két labdája is volt a győzelemhez. Örülök, hogy idegenben sikerült nyernünk, ebben a bajnokságban ez nem könnyű feladat.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Vadkakasejjhamoldi56 Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Már korábban is írtam hogy Debrecen az a város,ahol nem tud összejönni egy jó csapat.Pedig jó játékosok alkotják a keretet és mégsem.Nem tudom mi lehet Tóth Ádámmal,de már Szolnokon is kedvetlenül játszott,most meg ha jól látom pontot sem dobott.Edzők jönnek,edzők mennek,de a csapat csak szenved.Azért ennél jóval többet várok tőlük.

ejjha
Olvasó

Kritizálod a játékosodat, miközben Tóth első negyedben megsérült és nem játszott a továbbiakban.

moldi56
Olvasó

Én Szolnoki Olajbányász szurkoló vagyok,ergo szolnoki lakos.Nekem Ádám nem játékosom,csak furcsa volt,hogy köze nem volt a meccshez.Bocsánat,nem tudtam hogy megsérült.

Vadkakas
Olvasó

Tóth Á.-os résszel nem értek egyet, viszont sajnos igaz, hogy utoljára a Lee, Green, Bukva, Toya, stb volt a jó és eredményes csapat.
Azóta szakmai dilettanizmus párosul nem kívánt politikai és rosszul kezelt pénzügyi háttérrel.

Hajrá DEAC!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés