Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Negyvennel verte a Vasast a ZTE

Teo Cizmic: A fiúk védekezésbe tett energiájával elégedett vagyok.:

:

Augusztus elejétől dolgozik együtt a Zalakerámia ZTE KK kerete és szombaton az első felkészülési mérkőzését is lejátszotta a csapat, melyen az ellenfél az NB I/B csoportos Vasas Akadémia együttese volt. A találkozót végig vezetve, 82-42-re nyerte a ZTE a remekül küzdő fővárosiak ellen – áll a kék-fehérek honlapjának tájékoztatójában. A találkozón Teo Cizmic sokat cserélt és próbált mindenkinek játéklehetőséget biztosítani. A vezetőedző a mérkőzést követően így értékelte a látottakat az oldalnak:

– A mérkőzés elsődlegesen megmutatta, hogy hol tartunk jelenleg fizikálisan, valamint különböző felállásokat, figurákat tudtunk kipróbálni. Láthattam, hogyan működnek együtt a fiúk csapatként. Látszik, hogy sokat dolgoztunk már ezen, de van még miben javulnunk. Nagyon keményen védekeztünk, a fiúk védekezésbe tett energiájával elégedett vagyok, de ebben is még tudunk jobbak lenni. Elégedett vagyok azzal, amilyen energiát beletettek a fiúk a játékba és remélem, hogy a következő mérkőzésen már Mustaphával kiegészülve még jobban fogunk csapatként játszani.

Fotó: ztekosar.hu

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
TomiabcabcDallasSárgaPárnaVulcano Recent comment authors
Dallas
Olvasó

Kedves Egerszegi nézök és drukkerek : tényleg semlegesként és nem ugratásból írom : Ha a vasas-al toljátok ,akkor idén is ugyan az a cél a vezetöség részéről.
Szerintem.

abcabc
Olvasó

Nem vagyok egerszegi,de elsőnek teljesen jó ez ill. ” Együttesünk szerdán a Szolnok csapatát fogadja majd szintén zárt kapus mérkőzésen. “

Tomi
Olvasó

Az első edzőmeccs kb 100 éve a Veszprém szokott lenni, de most az nem jött össze. Helyette lett a Vasas. Most éppen nem egymás ellen edzettek hanem egy másik csapat ellen.

SárgaPárna
Olvasó

Nem hittem volna, hogy a félnótás szakmai igazgató kiváló munkája már az első meccsrn beigazolodik…
Sajnálom Cizmicet, hogy eddig két kopasz, fogyi által ismerte meg ezt a fantasztikus országot!

Vulcano
Olvasó

Na felébredt a szunnyadó gigász.

Minden6ó
Olvasó

Eddig a klub igazgatói mindent elkövettek, hogy bár még házasság nem volt,de lakodalom igen, gyerek nem született, de tejfakasztó is megvolt az asztalra jutott kaja pia már csak az EREDMÉNY hiányzik!Kíváncsian várjuk!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés