Connect with us
Hirdetés

Női bajnokság

Negyven órás, repülőjáratok késésével megspékelt utat járt be a Pécs légiósa

Már majdnem mindenki a fedélzeten a PEAC-nál.:

:

Egy hete kezdte meg a felkészülést a PEAC-PÉCS csapata, amely szép lassan teljes létszámban tudja folytatni a munkát.

Meszlényi Róbert vezetőedző és új erőnléti edző, Kamaszi Ferenc vezetésével folyt a munka az első héten, ahol a szabadtéri futó- és kondiedzések mellett a sportcsarnokban labdás edzések is voltak. Ábrahám Márta másodedző igazoltan hiányzott a felkészülés legelső fázisáról, hiszen ő a nyár nagy részét munkával, az egyéni fejlesztések mellett Gáspár Dávid segítőjeként az U20-as válogatottal töltötte.

Nem volt teljes a csapat kerete az első héten, de ott volt a fedélzeten a csapatkapitány, Gémes-Sarok Nikolett, Ruják Nóra, Vojinovic Milícia tavalyról, illetve a magyar magot alkotó új igazolások, Szabó Fanni, Hegedűs Janka és a visszatérő Kaposi Pálma. A kezdésre a légiósok közül a két ukrán játékos, Taisiia Udodenko és Vita Horobets érkezett meg, a két amerikai a terveknek megfelelően kicsivel később futott be. Elsőként Maegan Conwright, aki roppant viszontagságos, 40 órás, repülőjáratok késésével megspékelt utat járt be Pécsig. Vasárnap este szerencsésen landolt Cierra Bravard is, a szokásos orvosi vizsgálatok után a center is be tud kapcsolódni a munkába.

Wentzel Nóra még pihenőjét töltötte az első héten, Varga Eszter a 3×3-as válogatottal készül az Európa-bajnokságra, Habling Lara pedig az U16-os válogatottbeli kötelezettségeinek tesz eleget.

A munka folytatódik tehát, a csapat a hét közepén egy fizikai erőfelmérőn vesz részt szerdán a Pécsi Tudományegyetemen. Az első felkészülési meccset augusztus 29-én Szekszárdon játssza a PEAC-PÉCS gárdája – adta hírül a csapat honlapja.

fotó: peacpecs.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés