Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Négyen már megérkeztek Debrecenbe

Stefan Moody egyelőre nem kapott engedélyt az Egyesült Államokból való távozásra.

  •   :

:

Lassan megérkeznek Debrecenbe hosszúra nyúlt pihenőjükről a DEAC férfi kosárlabdacsapatának játékosai – írja a klub honlapja. A gárda két új légiósa, Carlton Guyton és Shaquille Hines gépe csütörtök hajnalban landolt Ferihegyen, valamint már Molnár Dániel és Molnár Márton is a városban tartózkodik.

A két amerikai kosaras hosszú ideje ápol baráti kapcsolatot, a nyári alapozást is évek óta együtt végzik. A hosszú útnak is közösen vágtak neki, melynek tapasztalatairól előbbi játékos beszélt az oldalnak.

– Fárasztó órákon, napokon vagyunk túl, de szerencsére minden zökkenőmentesen alakult. A stáb egészen földet érésünktől kezdve gondunkat viseli, figyelnek rá, hogy betartsuk a biztonsági előírásokat. Amint megkapjuk a „zöld jelzést” belevetjük magunkat a munkába.

Arról, hogy minden a biztonsági protokollnak megfelelően történjen, ezúttal is Tankó István technikai vezető gondoskodik.

– Miután befutottak sportolóink, azonnal bekerültek a járványügyi hatóság nyilvántartásába. Péntek reggel az ÁNTSZ engedélyezte, hogy elvégezzék a COVID-19 tesztet, ennek idejére elhagyhatták lakásukat. Ha a dolgok terveink szerint alakulnak, jövő hét péntekre mindkét játékosnak meglesz a két negatív eredménye, és áteshetnek a kötelező orvosi vizsgálatokon – kezdte a DEAC ügyintézője.

A légiósok mellett már Molnár Dániel és Molnár Márton is elfoglalhatta debreceni lakhelyét. Stefan Moodynak azonban nem volt szerencséje, ő egyelőre nem kapott engedélyt az Egyesült Államokból való távozásra.

– Sajnos Stefan egyelőre nem csatlakozhat a kerethez, mivel New York állam a járványügyi előírásokra hivatkozva nem engedi határain kívülre. Jelenleg minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy minél előbb megoldjuk az ő utaztatását is – zárta szavait Tankó István.

Fotó: kosarlabda.deac.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés