Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Negyedik lett a Paks Brnóban

A Graz nyerte a bronzcsatát.:

:

Az Atomerőmű SE honlapjának a tudósítása:

Eilingsfeld labdaszerzését követően Cleveland Melvin szerezte az első pontjainkat. Gyors osztrák kosarak következtek, leblokkoltunk a meccs elején, sok hibával dolgoztunk. A kosárcsendünket Melvin törte meg egy kinti dobással, majd Kovács Ákos 2+1-es akciójával zárkóztunk fel. A kezdeti lendületvesztés után rendezni tudtuk a sorainkat. Brown is betalált, ezzel már átvettük a vezetést a 7. percben. Ismét magára talált a Graz, így a negyed végeredménye 16-22 lett.

A második etap elején is nehezen találtuk a ritmust, 5 perc alatt mindössze 2 pontot tudtunk szerezni Eilingsfeld jóvoltából. A Graznak minden összejött, extra dobások a festékből, hárompontosok a vonalon túlról, jól szervezték a támadásaikat. Hosszú percek után Melvin pöcizett vissza egy lecsorgó labdát. 1 perccel a negyed vége előtt az egyik játékos megsérült a Graznál, percekig állt a mérkőzés, ami mindkét csapatot kilendítette a ritmusból. Végül egy dudaszós triplával állították be az osztrákok a félidei eredményt. (29-45)

Jobb játékkal érkeztünk meg a harmadik etapra, nagyobb energiával játszottunk és szervezettebben. A hátrányunkból sikerült ledolgozni, de a negyed végére ismét elfogyott a lendületünk, a „vendégek” pedig extra kosarakkal növelték a pontszámukat és ezzel együtt a két csapat közti különbséget is. (45-70)

5 perc alatt 5 pontot sikerült ledolgoznunk a hátrányunkból, 55-75-ös állásnál kért időt Teo Hojc mester. Nem tudtunk már visszajönni a meccsbe, így a végeredmény 68-81 lett, ezzel a negyedik helyen zártuk a Brno-i tornát.

Atomerőmű SE – UBSC Graz 68 – 81 (16-22, 13-23, 16-25, 23-11)

A Paks dobói: Brown 10, Pajor 4, Kovács 7, Eilingsfeld 16, Orgona -, Buljevics 8, Kis 1, Karosi -, Melvin 22.

Fotó: kosarlabda.ase.hu

HIRDETÉS
3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Artur DokiCsippa4.negyed Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Valahogy nem várom a szezonkezdetet…pedig a nyakunkon van…

Csippa
Olvasó

Grat pedig brutál gyenge még osztrák szinten is…

4.negyed
Olvasó

Hát ez egy szép szezon lesz már most látszik… légiós ügyben ne kapkodjatok van meg idő bőven ….

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés