Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Négybe juthatott volna az Alba

Takács Milán nem örült a befejezésnek.:

:

Az Alba Fehérvár 19 éves, válogatott tehetsége, Takács Milán márciusban egyre jobb formába lendült, ezért nem örült, amikor a Körmend elleni, hazai zárt kapus bajnokit követően véget ért az NB I-es bajnokság. A kék-fehérek a 6. helyen zárták a csonka idényt.

– Sajnos rendkívül hullámzó teljesítményt nyújtottunk a hirtelen véget ért idényben. Voltak nagyon jó meccseink, de többször teljesítettünk gyengén. Akadtak derbik, amelyeken több lehetőséget kaptam, máskor kevesebbet. Az utolsó összecsapásokon már egyre többet tudtam hozzátenni a csapat játékához, emiatt nagyon nem örülök, hogy így alakult a szezon vége. Úgy gondolom, a fiúkkal a kitűzött célt, a legjobb négybe kerülést elérhettük volna, erre alkalmasnak éreztem az együttest – mondta az albakosar.hu-nak Takács Milán.

A hátvéd hozzátette, a jelen időszak rendkívül nehéz, lévén nincs lehetőség a kosárlabdázásra.

– A labda természetesen hiányzik, persze, fizikálisan lehet fejlődni most is. Én is ezt teszem az ikertestvéremmel, Martinnal. Naponta kétszer edzünk itthon, előbb a lakásban láberősítést végzünk, valamint a felsőtestet is karban tartjuk, majd elmegyünk futni a Vidámparki-tóhoz. Mindig ez a délutáni programunk – jegyezte meg Takács Milán.

Fotó: Zsu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés