Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

NBA: Nem történt meglepetés a francia csodatini, Victor Wembanyama az 1/1-es

Vincent Valerio-Bodont nem választották ki, James Nnaji a Hornetshez került.:

:

Hajnalban lezajlott az NBA 2023-as draftja. Az már régóta köztudott volt, hogy Victor Wembanyama lesz az első kiválasztott, a lottery után pedig az is biztossá vált, hogy a San Antonio Spurs szerzi meg minden idők egyik legígéretesebb prospectjét. A texasiak így David Robinson és Tim Duncan után újra esélyt kaptak arra, hogy egy korszakos magasembert szerezzenek. Michael Jordan utolsó választása – mielőtt végbe megy a Hornets eladása részéről – Brandon Miller lett, míg Scoot Henderson így lecsúszott a Portlandhez. Különösebb meglepetést és cserét nem hozott a játékosbörze, a Vincent Valerio-Bodonnal készülő Thompson-ikrek a negyedik és ötödik helyen keltek el.

Ami az SKC korábbi játékosát illeti, nem választották ki a drafton, de jó esély van arra, hogy a Summer League-ben kap lehetőséget, állítólag a Charlotte Hornets hajlik a szerződtetésére.

James Nnajit viszont a Hornetshez került végül, a Rátgéber Akadémia növendéke idén bajnokságot nyert a Barcelonával, most pedig a második kör első választásával kelt el.

 

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
YoWassupFamDobeyO1GCenterUdig Recent comment authors
Dobey
Olvasó

Most Vembenyama, vagy Wembanyama? XD Maradjunk a Victornál.

Udig
Olvasó

Nem a Charlotte Horners draftolta Jamest, hanem a Detroit Pistons. Akik a Boston Celticshez cserélték a játékos draft jogait, majd a Boston ugyanezt tette és így került James a Charlotte Hornetshez.
Csak, hogy pontosak legyünk, ha már “szakportál” szeretnénk lenni.

Udig
Olvasó

*Hornets

Jon
Olvasó

Echte “francia”. 😀

Motoros
Olvasó

No para, a ?sejk majd kivásárolja Őt is, januárban már itt lesz????

Tomba01
Olvasó

Ki az a Michael Jordán? Esetleg Jordán Tamás nagyszerű színész gyermeke, kedves BB1?

ChampWest?
Olvasó

Mi ez a wingspan, beszabehu. ?

Pojaca
Olvasó

Azt mondják, hogy König James ? óta a legnagyobb tehetség a Drafton! Na most, érdekességképpen megemlíteném, hogy a Monaco elleni sima 3-0val elveszített döntőben terített betli volt a csávó!

O1G
Olvasó

Az Euroliga Final Fourt játszó (és ott az Olympiacost igencsak megszorongató) Monaco ellen 16 pontot átlagolni 3 meccsen az terített betli?

Pojaca
Olvasó

Első meccsen sokáig 30 volt közte, tehát arról nem érdemes beszélni, a második talán elmegy, a harmadikon a 22 pontból 9 büntető azon kívűl volt 7 mezőnykisérlete csak. Ezzel a magassággal a 3 meccsen összesen 2 offenzív rebound! Szerinted az NBA-ben majd könnyebben hozzáfér ezekhez? 3 szerzett labda, szemben 6 eladott! 7 kísérletből EGY! darab értékesített 3 pontos! A meccsenként 3 blokk az extra viszont! Lesz hova fejlődnie még.

Pojaca
Olvasó

A Ráczgéber játékost adott az NBA-nek! Gratulálunk!

ChampWest?
Olvasó

??

Center
Olvasó

A wikipedia szerint (ami ugye megdönthetetlenül hiteles :)), a Pécsi VSK-ból ment a Barca-ba…
https://en.wikipedia.org/wiki/James_Nnaji

Kritika nélkül mondom, hogy egyébként annyira “magyar nevelés”, hogy már Évi néni a pécsi kertvárosi óvodában is felfigyelt rá… Amúgy volt szerencsém látni pécsi időszakában játszani, semmi extra, csak magas és atletikus volt (azóta biztos sokat fejlődött…) – amiről Rátgéber is mindig beszél, hogy “nagy testek” kellenek a kosárlabdába.
Ahogy egy régi NBA mondás is tartja: “You cannot teach height”.
Az NBA-ben szerintem nem hagy komoly lábnyomot, oda kevés lesz..

YoWassupFam
Olvasó

Ezt a nagy testes dolgot mèg mindig nem értem. Elvileg országunk top “szakembere” rátgéber…. Mit látunk a világban? Atletikusság és technika valamint sokoldalúság dominál. Perry 185 cm szarrá szopatja a nagy testeket, vegyünk NBA példát és nem a top kalapból: Fred Van Fleet 185 cm szintén szopatja a nagy testeket…. Nagy testek ideje lejárt. Már rég nem elég mint az volt 20 éve és azelőtt.
Vegyünk példát a hűn állított nagy testekre: ki emlékszik Greg “Mr.NBA” Somogyira:)?

O1G
Olvasó

Nagy testek ideje lejárt? Mindezt abban az évben mikor Embiid az MVP és Jokic a Finals MVP.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés