Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

NBA G-League-bajnok az Olajnál

Egy magyar játékost is bejelentett a kupagyőztes.:

:

A Szolnoki Olajbányász játékosa lesz a 2019/2020-as szezonban az NBA G-League-ben bajnoki címet szerző Dakarai Tucker – tudta meg a klubtól az iSzolnok, valamint ahogy azt a BB1.hu elsőként megírta, a korábbi válogatott Tóth Norbert.

Dakarai Tucker az Utah egyetemen végzett, ahol a NCAA egyik kiemelkedő konferenciájában, a PAC-12-ben szerepelt csapatával. A 25 éves, 196 cm-es bedobó a tavalyi esztendőt a Rio Grande Valley Vipers együttesénél töltötte, ahol csapatában megszerezték az NBA G-League bajnoki címét. Az Olaj új légiósa a 13,4 pontos és 3,5-ös lepattanós átlaga mellett kiemelkedő százalékkal értékesítette a triplákat, hiszen 38,5%-ös mutatójával, a liga hetedik legtöbb hármasát dobta.

Kvalitására felfigyelt a Phoenix Suns is, hiszen helyet kapott az NBA csapat nyári ligás keretében is, ahol 2 meccsen szerepelt. A klub egyéves szerződés kötött az amerikai játékossal.

További hír, hogy a klub egyéves kontraktust jelentett be a korábbi magyar válogatott centerrel, Tóth Norberttel. A rutinos játékos megfordult pályafutása során Pécsett, Székesfehérváron, Körmenden és Szombathelyen is. Az előző idényben a Falco KC gárdáját erősítette, mellyel bajnoki címet szerzett a júniusban véget érő bajnokságban.

fotó: Twitter

63 hozzászólás

63
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
20 Comment threads
43 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
derrylAramismte7ColeZsarkov Recent comment authors
mte7
Olvasó

Bocsi szolnoki szurkolók…
De megkönnyebbülés h a baltás nem jött vissza Körmendre…

Tarifa
Olvasó

Végre információ. A vak is azt mondta, “majd meglátjuk.”

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Amúgy ha a falco igazol akkor napi 2 cikk, 2 napon keresztül ugyan arról az igazolásról. Ha máscsapat, mint most az olaj esetében két igazolást egy cikkben. Rudnerről meg már szó sincs… bb1❤️?

moldi56
Olvasó

Pedig aláírt ő is.

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Tudom azért mondom…

sztogram
Olvasó

Az Albás irányítóról is megvolt a 2 cikk, 2 napon keresztül. Lórántról, Csorvásiról, Kis Raulról is megvolt, sőt Molnárról is, Demeterről, Olaszról is. Folytassam? Rudnert pedig be sem jelentették.

Motoros
Olvasó

Te vagy az tóth?

sztogram
Olvasó

Nem, én Kastrati-Büki Pista vagyok

RRichieG
Olvasó

Ajjaj Norbi,vigyázz, mert Silverhelyen bebasszák a disznófejet, mint Figonak ???

J.R.Benitez
Olvasó

Körmendről jött azonnal befogadtuk. Szolnokra ment, sok sikert kívántunk neki! Furcsa ez számodra????

moldi56
Olvasó

Mint már korábban is írtam nem vagyunk abban a helyzetben,hogy finnyáskodjunk,azzal kell főzni ami van.Ha Norbi hasznára lesz a csapatnak,meg fogjuk tapsolni.Így volt ez Kelle Ákossal és Simon Balázzsal is.

Rouge
Vendég
Rouge

Egyetértünk, Ricsifiú.

Én is azt érzem ki a szhelyi hozzászólásokból,
hogy Norbiról gunyorosan írnak
és csak kifigurázzák…
(“köszönjük Norbi”…”azonnal befogadtuk”…
”meg fogunk tapsolni Norbi”…)

Pedig nem ezt érdemli,
évekig játszott a Falcoban és sokat tett a klubért.

J.R.Benitez
Olvasó

Rouge! Kikérem magamnak. Tényleg köszönöm amit tett értünk. Emberileg is csak dicsérni tudom nagyon rendes figura. Ahelyett hogy ez ügyben is minket csesztettek, talán érdemes lenne átgondolnotok: 1. Betartja e igéretét pár Olaj drukker hogy ha általatok Baltásnak és\ vagy a Szinésznek tartott játékos odaigazol, nem megy meccsre. 2. Remélem sikerül majd személyesen is megmondanotok Neki amit itt irogattatok Róla. 3. Aki fele meccsen alibizett Olaj mezben azt sajnáljátok ha elmegy, aki soha nem fog alibizni azt megszóljátok. 4. Mi soha nem gúnyoltuk ki, Ti igen. Ősszel is gúnyolni fogjátok???? Tudom hogy ciki Nektek hogy odaigazol. Legjobb védekezés a támadás.… Olvass tovább »

Zsarkov
Olvasó

Nagyon nehéz ezt a kompromisszumot megkötni, még Juhost is sokkal inkább el tudom fogadni, azt meg hogy nem fog alibizni…, hát, ha ezzel a “képességgel” még alibizne is, akkor valószínűleg a tescoban lenne árufeltöltő…, maradjunk annyiban, az Olaj történetének legkevésbé kívánt igazolása a baltás.., szeretni nem fogjuk, de elviseljük.

donnarumma
Olvasó

Majd ha tobbszor latjak,rajonnek mekkorat tevednek…

O1G
Olvasó

Sajnos itt nem lejt a pálya, szóval befújják majd a faultjait és így annyit tud majd, mint a válogatottban például. Az pedig nem sok. De kívánom, hogy hasznos tagja legyen a csapatunknak.

derryl
Olvasó

Láttuk egy párszor, ennek ismeretében írják itt le a véleményüket. Azt hiszem, az utóbbi húsz év legmegosztóbb igazolása. Én tartom magam az elhatározásomhoz, lesz plusz egy bérlet. Természetesen hajrá Olaj!

Tomika2
Vendég
Tomika2

Gyerekek ne panaszkodjatok! Leigazoltátok Keller mellett a 2 legjobb magyar magas embert. Tóth Ádi, Csorvási, Lóránt, Szabó, Hendlein nem fértek be a magyar válogatottba. Még jó hogy a Hortit nem igazoltátok le. A válogatotba játszó összes sztár center nálatok lenne.

majerle09
Olvasó

Norbival kapcsolatban annyi elmondható, hogy az ellenfeleknek “A baltás”, ahol meg játszik, ott a “Megállító faltok nagymestere”

Jokic
Vendég
Jokic

“csapatember”, “jó taktikai érzékkel üt faltot”, “kemény”, “határozott”, stb., stb…

makelovenotwar69
Olvasó

A G-Liga bajnoki cím lehet egy jó ajánló levél is.
Igazi zsákbamacska vétel. Mivel (eddig) nincs meg az Olaj “vezérbikája”, aki eddig Voja és Milo voltak, még inkább kell a pedagógia az edzőktől, hogy csapat legyen a játékosokból.

Norbi az Olajban? Ez a szezon eddigi igazolása ami mindent visz. De azért tökös a srác, hogy odamegy, ahol eddig -enyhén szólva- nemigen kapott vastapsot… Szerintem ha megkapja a bizalmat a közönségtől, hajtani fog az új csapatáért, hasznos csereember lehet.
Szurkolok, hogy legalább 5-6 olyan csapat legyen, akik izgalmassá tudják tenni a bajnokságot.

Peti
Olvasó

Alakul a csapat. Hajrá Olaj!

mincus
Olvasó

Ne legyetek már ennyire pesszimisták! Ez van, ezt kell szeretni. Jön még 2, vagy 3 légiós, és egy jó csapatunk lesz. Ne visszafelé, hanem előre tekintsünk.

sargafeketeasziv
Olvasó

Köszi Norbi, sok sikert!

fütyimre
Olvasó

Komolyan, hogy lehet így igazolni hogy csakis a szurkolók ellen? 😀 olyan mintha direkt csinálná a vezetőség.

Olajheart
Olvasó

Csak pislogok mint hal a szatyorban.. Jót nem tudok írni rosszat meg nem akarok.. Az hogy Voja máshol folytatja napok óta mély szomorúsággal tölt el.. Érdekes szezon elé nézünk az biztos.. Mindent bele Olajka.

atibácsi
Olvasó

Végre valami! Jó srácnak tűnik, és itt a szerénységére is gondoltam. A gólok után nem rajoskodik, hanem fut vissza tenni a dolgát. A védekezési paramétereit meg majd meglátjuk. Kellett ez a hír, mert az eddigiek nem voltak túl biztatóak. Fekete lóként fogunk bevágtatni, és remélem, nem beporoszkálni a bajnokságba. Sok sikert a szakmai stábnak, mert régen kezdődött így bajnoki évad, hogy teljesen új csapatot kellett építeni. Ez egy igazi “Most mutasd meg!” / Monopoly bácsi nélkül / játék lesz az edzői stábnak. Sok sikert nekik, hajrá Szolnok!

moldi56
Olvasó

Jónak tűnik a srác,de nálam az amcsik mindig lutrik.Tavaly is szenzációs stattal jött Rowsey,aztánmeg egyszerüen megpattant,azóta se hallunk róla semmit.Mondjuk már nem is érdekes.Lesz dolga Alekszicsnek összegyúrni a sok helyről jött embereket.CSAK AZ OLAJ!

atibácsi
Olvasó

Igen, sajnos az amcsikat valamiért itt Szolnokon nem tudjuk jól használni, illetve hosszú idő telik el, amire “megszületik a kis Jézus”. Gondoljunk Rowsey és Holiday esetére, akiket nagyon lassan sikerült felrázni, illetve a csapatot hozzájuk igazítani. Tarik Phillipet meg nem is sikerült, pedig csak a vak nem látta, kiváló játékos. A DISZLÁJKOLÓ SUNYIK pedig írják már le, mivel nem értenek egyet?

Willie
Olvasó

Ha Rowsey-ra vagy kivancsi: https://www.thetournament.com/teams/golden-eagles-marquette-alumni ez az a bohocliga, ahol 64 caspa jatszik egyenes kieseses rendszerben es a gyoztes kap 2 milliot azt hiszem annak idejen Deandre Kane is itt bohockodott, ahelyett, hogy a valogatott edzotaboraba jott volna…

milanka487
Olvasó

Jo igazolásnak tűnik!
Néztem róla videót és egy kintről jó dobó de a palánk alatt sem rossz

Gézuka
Olvasó

Elég optimista vagy Tóthtal kapcsolatban, nekem más benyomásaim vannak vele kapcsolatban. 😀 Vagy az amerikaira gondolsz? – szarkazmus vége 🙂

derryl
Olvasó

Szerinted a baltásról beszélt? Ne legyél már hülye!

Gézuka
Olvasó

Látom olvasni tudsz, és az értelmezéssel hogy állsz?

Rouge
Vendég
Rouge

Alba 2.0

Juhos és Tóth Norbi….
amcsi center és amcsi bedobó…
amcsik mindenütt…

Mint az öt évvel ezelőtti alba,
márcsak Dzunics hiányzik a kispadra.

Mondjuk 2013-ban bajnokok lettek,
pedig AKKOR a bajnokságban szerepelt
egy erős OLAJKA is…:):):)….:(:(:(

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

O1G
Olvasó

Ennél erősebb volt albás magyarokat is lehetett volna hozni, ha ez a terv.
De már az is elég lett volna, ha nem a szurkolók által is csak baltásnak hívott 4 pontos átlagú Norbi és a Szolnokot anno nagypofával szidó Levi lett volna az a kettő. Tóth Ádit meg elengedjük… érthetetlen.

Rouge
Vendég
Rouge

Tóth Ádám elmenekült
amikor megtudta,
hogy jön Pór Peti (és a háttérben Ivko)…

O1G
Olvasó

Ettől még minőségben attól tartok visszalépés.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Köszönünk mindent Norbi!

donnarumma
Olvasó

Sok sikert, sérülés mentes szezont! Köszönünk mindent Norbi!
Ui..a Real-ból nem gáz a Barca-ba?

Jokic
Vendég
Jokic

???

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Mi lehetünk a Valencia??!!! 😀 😀

Jokic
Vendég
Jokic

Egy rozzant bajnoki cím után tudod magad a Realhoz hasonlítani? Uram atyám. Kétszeres bajnok, nullaszoros kupagyőztesként. Hogy nem sül le a bőr a képedről.

Németh Róbert
Olvasó

Bocsi, de ezt Rouge írta Benke szerződésénél. Ezért ez irónia volt.

Rouge
Vendég
Rouge

Robika, ha egy tizenhatszoros győztes szurkere valami ilyesmit ír, az az irónia.

Ha ezt egy kétszeres győztes (11 elbukott döntővel) írja, az nem irónia.

Az a vicc kategória.

Quod licet Iovi…

Németh Róbert
Olvasó

Rouge.
Először is nem kéne Robikáznod mert nem biztos, hogy megteheted.
Másodszor, ahogy Te szoktad írni olvass a sorok között, donnarumma írta a reál-barcát. Én csak fel idéztem, hogy ue. írtad a Benkés cikknél. Remélem így már érthető, tehát megegyszer az irónia nem Neked szólt.

Rouge
Vendég
Rouge

“…Először is nem kéne Robikáznod mert nem biztos, hogy megteheted…”

???

Hát akkor most
hogy a f@szba szólítsalak Robika….

Németh Úr?

Jokic
Vendég
Jokic

Hagyd szegényt, nem érti… Nem akarja érteni.

Aramis
Vendég
Aramis

Rúzs te ne ironizálj…vegyél földrajzórákat inkább! ???

Bozic
Olvasó

te olyan hülye vagy, mint a fasz… Ebből látszik, csak a kötekedéshez értesz!

Cole
Vendég
Cole

A “baszk” és a “mínuszkirály” társalgása pedig elég szórakoztató. Ezúttal is. Biztos büszkék rájuk a saját szurkolótársaik. Én fognám a fejem a helyükben…

Jokic
Vendég
Jokic

A mínuszkirály alatt sárgapárnát érted? 🙂 Ne rugdoss már állandóan te se öngólokat…

Cole
Vendég
Cole

Dehogy. Ő nem hiszem, hogy olaj szurkoló. (Lehet, hogy Falco sem?) Szolnoki részről Te vagy a mínuszkirály.

Jokic
Vendég
Jokic

Főleg, hogy nem szolnoki és nem olaj drukker vagyok. Na sebaj. 😀

Rouge
Vendég
Rouge

Hagyd Jokic.

Totál fogalmatlan a gyerek.

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Aki temette az Olajt az most kezdhet visszalapátolni!5extra légiós plusz 3 válogatott Magyarral tud ez robbani!

O1G
Olvasó

Jó azért ez a 3 magyar válogatott együtt átlagol 10 pontot..

J.R.Benitez
Olvasó

Köszönünk mindent Norbi! Sok sikert! Ha az Arénában lépsz pályára mindig meg foglak tapsolni! Azért Olaj vezetőség nagy troll ám… Juhos, Tóth Norbi… Benit is nagyon akarták. Csupa olyan név akit nem szeretnek Szolnokon. Remélem ez csak véletlen mert ha nem, annak nagyon rossz üzenete lenne. Mi meg hiába igazoltunk 3 magyart ha elmegy Norbi és kettővel kevesebb légiós lesz. Igy már kell a negyedik az elején is.

Dudi
Olvasó

Sajnàlom, hogy Norbi eligazol. Valóban – 1 magyar, de a fiatalítás a cél, az làtható. A negyedik légiós pedig sztem is kelleni fog.

moldi56
Olvasó

Ne sajnáld.Kaptatok helyette egy Benkét.

Jokic
Vendég
Jokic

Lesz az öt is, ha nem úgy alakul a szezon. Majd megint érkezik egy jótékony szponzor, aki majd fizeti felesbe a 4., 5. légiós bérét… 🙂

Motoros
Olvasó

TahóCity készenlétben áll,
VénGyuri a közgyűlésen ágál,
Megy a teló lölőnek,vinkónak,
Van zsé jöhet légiós még,
Silverhely várja az újabb ezüstöt@?
A matuzsálem végét ez jelenti majd@?

Cole
Vendég
Cole

Amúgy milyen szép, intelligens, fejlett világban élünk.
Már a rágalmazást, becsületsértést is versben mondják el olyanok (is), akiknek valószínűleg az érettségi is csak álom marad.
Természetesen a jelen évek jellemzőjévé vált szállóigével címzem: “akinek nem inge…”

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés