Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Zalakerámia ZTE KK

ZTE ellen zárná le rossz sorozatát a Szeged.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 14. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, péntek, 18:00.
Játékvezetők: Győrffy Pál Attila, Fodor Attila, Rácz Zsolt Róbert (Bodrogváry Iván József)

Szeged: Washington - Person - Polányi - Bognár - Roberson.

Zalaegerszeg: Trice - O'Reilly - Polster - Smith - Osztojics.

A nehéz helyzetben lévő Szeged, a két fontos győzelemből érkező ZTE-t látja vendégül az év utolsó bajnoki mérkőzésén.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: “Mély kerete van a ZTE-nek, nagyot léptek előre tavalyhoz képest, öt légiósuk kiemelkedő képességű bármelyikükben benne van egy 20 pontos meccs. Nagy önbizalommal játszanak, hiszen jó eredményeket értek el, a legfontosabb, az lesz, hogy megállítsuk a gyorsindításaikat, védekezésben emellett kell, hogy az egyéni felelősségeket beletegyük az 1-1-ek és a 2-2-k védésébe és agresszívan, kiegyensúlyozottan lepattanózzunk. Az elmúlt hetekhez képest mindenben előre kell lépni, hogy bravúrt érjünk el egy 4-be igyekvő csapat ellen. Szatmári Zsombor és Milics Sztarovlah továbbra sem tud játszani sajnos.”

Sebastjan Krasovec, Zalakerámia ZTE KK: “A Szeged tabellán elfoglalt helyezése és mérlege nem reális, sok szoros meccset veszítettek el, kemény mérkőzés vár ránk, pláne idegenben. Egyéni képességekben erős a Szedeák, ezt meg kell próbálnunk a lehető legjobban limitálni, bárki ellen képesek 10-0-ás futásokra. Koncentrált csapatjáték és jó lepattanózás szükséges a győzelemhez, amiért természetesen mindent megfogunk tenni. Németh Ákos bokasérüléssel bajlódik és persze vannak kisebb problémáink, remélhetőleg a többiek tudják mind vállalni a játékot.”

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Borbély Lajosbbzte Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Két érdekesség:
P. Péter:
utolsó jó meccse a Honvéd ellen volt ( első félidőben a csapat legjobbja), de ott az első félidő végén kipontozódott. Azóta nagyon nem megy neki. Pontot gyakorlatilag nem is dob. Vajon miért? A szalmai stábnak tennie kell vele valamit, mert pontosan az lesz a sorsa, mint K. Raúlnak.
Első félidők:
szinte mindenki ellen elveszíti a csapat. Ilyen gyengék a ZTE bevethető fiataljai a többiekhez képest (Addig nem feltétlenül probléma ez, amíg a második félidők ilyen jók)? Vagy ez is taktika része.

bbzte
Olvasó

Szenvedős, de összességèben megérdemelt győzelmet várok. Hajrá ZTE!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés