Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Zalakerámia ZTE KK

A koronavírus és sérülés nehezíti a ZTE munkáját.

  •   

Naturtex-SZTE-Szedeák - Zalakerámia ZTE KK

Bajnokság, 18. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Földházi T. P., Frányó P., Szilágyi B. (Balogh L. Gy.)

Szeged: Persons - Cook - Szatmári - Bognár - Alston.

ZTE: Parks - DeCosey - Takács - Barnett - Holton.

A holnapi nap során mérkőzik meg egymással a Naturtex-SZTE-Szedeák és a Zalakerámia ZTE KK csapata. A szegediek a legutolsó fordulóban Kaposvárra látogattak el, ahol alulmaradtak a házigazdákkal szemben, így jelenleg 7-10-es mutatót mondhatnak magukénak. A vendégek a legutóbbi találkozójukon hazai pályán kerekedtek felül egy szoros kimenetelű mérkőzésen az oroszlányiakkal szemben, így jelenleg a tabella 14. helyén állnak.

Simándi Árpád, Naturtex-SZTE-Szedeák: Biztos vagyok benne, hogy a ZTE nagy önbizalommal fog holnap érkezni, hiszen az elmúlt két mérkőzését megnyerte a csapat, de ettől függetlenül úgy gondolom, hogy hazai pályán a nézőink ellőtt mindenképp győznünk kell. Fontos lesz, hogy kontrolláljuk a lepattanókat, illetve hogy jól védekezzünk a mérkőzés során és elengedhetetlen, hogy jobb dobóformát nyújtsunk, mint azt tettük az elmúlt időszakban. A héten apró sérülésekkel küszködtünk, de úgy gondolom, hogy ezeket sikerült orvosolnunk és szerintem mindenki bevethető lesz.

Emir Mutapcic, Zalakerámia ZTE KK: Egy újabb komoly mérkőzés vár ránk, melyet a Szegeddel játszunk, amely szerintem hazai pályán egy jobban teljesítő csapat. Sajnos problémákkal küzdünk, hiszen Polster Attila és a másodedzőnk koronavírusos, így őket el kellett különítenünk a csapattól, továbbá Jordan Barnett játéka is kérdéses, szóval mondhatom, hogy nem vagyunk könnyű helyzetben. A mérkőzés során nagyon fontos lesz, hogy taktikailag a megfelelő lépéseket tegyük meg, fontos lesz, hogy lassítsuk a szegediek játékát, hiszen nagyon sok tranzíciót használnak, ennek megfelelő védése elengedhetetlen lesz, csakúgy mint a jó kizárás, hiszen egy atletikus csapattal mérkőzünk meg, amely megy a lepattanókért mind a két térfélen. Persons és Cook védése kulcsfontosságú még, hiszen ők veszik ki a legnagyobb részt a támadásokból. Fegyelmezettnek és fókuszáltnak kell lennünk végig a találkozón, ha nyerni akarunk.

  •   
9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
tormaHollóKék-FehérzterulezBorbély Lajos Recent comment authors
Holló
Olvasó

Stárics és Önkormányzat! Néztétek az Alba meccset? Szöszi 14/6…az ikertornyaitoknak kell három meccs,hogy ennyit dobjanak együtt? Stárics Kornél és társai mikor álltok ki,hogy ilyen döbbenetes hülyeségeket csináltatok??? Mikor lesz vér a pucátokban? Ki felel egy B csoportos magyar magért?? Szöszi gratulálok! 🙂 Kornél te folytasd a podcastet Balaicz úrral!! Nagyon kíváncsian várjuk mi a magyarázat erre az egészre!!

zterulez
Olvasó

Nyugi ott lesznek az ankéton.

Kék-Fehér
Olvasó

Hajtani kell, muszáj idegenbe is néhány meccset hozni. Csapatként van esélyünk. Hajrá ZTE!

zterulez
Olvasó

“ A vendégek a legutóbbi találkozójukon hazai pályán kerekedtek felül egy szoros kimenetelű mérkőzésen az oroszlányiakkal szemben, így jelenleg a tabella 14. helyén állnak.” – Szép megfogalmazás egy szombathelyi kötődésű portáltól.

Pojaca
Olvasó

Stárics már Pesten kaszinózik, az éjszakát ott tölti, vajon holnap elkiséri a csapatot Szegedre?

Milenko
Olvasó

Nem szeretek előre feladni semmit, de Barnett nélkül ez sansztalan lesz.
Vele sem lenne könnyű, de akkor minimalis esély még talán lenne.

Borbély Lajos
Olvasó

Na, hát ezzel teljesen egyetértek. Bár láttam már karón varjút…
Néha nagyon fel tudja magát szívni egy csapat akkor, ha az “ász” valamiért nem tud játszani. Az idei ZTE viszont nagyon nem tűnik ilyennek, idegenbeli győzelem nincs is.

Pojaca
Olvasó

Akkor nézd meg jobban (6.forduló,Ase).

torma
Olvasó

Ha minden igaz,Barnett el sem utazott a csapattal….

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés