Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Szolnoki Olajbányász

Szegeden nincs hiányzó, Szolnokon még nem biztos a holnapi keret.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Szolnoki Olajbányász

Bajnokság, 11. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, hétfő, 18:00

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Kerpel-Fronius B - Dickey.

Szolnok: Warner - Badzim - Rudner - Subotic - Cakarun.

A 11. fordulóban küzd meg egymással a Naturtex-SZTE-Szedeák – Szolnoki Olajbányász csapata. A két csapat szerdán egy felkészülési mérkőzést már játszott, ahol a Szolnok nyert, igaz mindkét oldalról hiányoztak fontos játékosok.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője : Pár napja játszottunk Szolnokon egy felkészülési mérkőzést. Ebből kiindulva láthatjuk, hogy elég erős, kemény csapattal állunk szemben. Nehéz mérkőzés vár ránk.  Azon a találkozón az első félidőben kicsit gyengébben játszottunk, de bízom benne hogy jobb teljesítményt tudunk nyújtani. Szerencsére nincs sérültünk, így mindenkire számíthatok a holnapi mérkőzésen.

Gasper Potocnik, a  Szolnoki  Olajbányász vezetőedzője : A bajnokság első felében kiderült, a Szeged egy jó csapat, az eredményeik is igazolják ezt, hiszen hat mérkőzésből négyet megnyertek. Otthon különösen jól teljesítenek. Kemény mérkőzésre számítunk, főleg hogy egy jó ideje már nem játszottunk bajnoki mérkőzést. Sajnos problémáink nekünk is vannak a karantén miatt, a sérült játékosok miatt és a válogatott játékosaink miatt is, nem tudtunk teljes kerettel készülni. Nem vagyunk 100% állapotban, de amikor csak tudtunk edzeni, készültünk és próbáltunk minél jobban teljesíteni. Természetesen minden mérkőzést meg szeretnénk nyerni. Főleg magunkkal foglalkozunk és javítjuk a hibáinkat.  Sok még a bizonytalanság a holnapi kerettel kapcsolatban.

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rózsabimbó Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Csak az a biztos, hogy Juhos Levi játszani fog! Hajrá:

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés