Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Sopron KC

Továbbra is erősen tartalékos a soproni keret.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Sopron KC

Bajnokság, 2. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, szerda, 18:00
V.: Papp P., Ádám J., Makrai M. (Bogárdi J.)

Szeged: Persons - Cook - Szatmári - Bognár - Alston.

Sopron: Myers - Diggs - Ford - Sitku - Montgomery.

A hazai pályán idén még nyeretlen Szeged csapata látja vendégül a rengeteg sérüléssel küzdő, az elmúlt négy mérkőzésén veszítő Sopron csapatát a második fordulóból elhalasztott találkozó pótlásán.

Szrecsko Szekulovics, Naturtex-SZTE-Szedeák: Ugyanabban a helyzetben vagyunk, mint amikor Zalaegerszegen nyertünk, majd utána nagyon gyengén játszva hazai pályán kikaptunk az Oroszlánytól. Most is hasonló a szituáció, remekül játszottunk Szekszárdon a Paks ellen, sikeresek is voltunk, de itthon nincs más opció, csak a kötelező győzelem. Jó formában vagyunk, nagyon jó edzéseken vagyunk túl, rendelkezésre áll az egész keret, Hunt is teljes értékű edzésmunkát végez. Hogy ha a védekezésünk jól fog működni és kontrollálni tudjuk a lepattanócsatát, akkor megtudjuk nyerni a meccset.

Braniszlav Dzunics, Sopron KC: Dolgozunk ahogy tudunk, csináljuk, amit tudunk, de sok mindent nem tudunk, mert egyszerűen kevesen vagyunk. A szombati meccs után volt egy szünnapunk, két edzésünk, ráadásul a rendelkezésre álló játékosok közül is egyikük lebetegedett, míg a másik egy kicsit megsérült. Úgy néz ki, hogy a legjobb esetben négy külföldi és öt fiatal játékosra tudok majd számítani.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
darius96skc-brasilSopronKCfan Recent comment authors
darius96
Olvasó

Szerintem ezt a szezont (is) most engedjük el. Ennek így nincs értelme, úgy sem fogunk elérni így semmit. Légiósok menjenek aztán spóroljunk a következő szezonra.

SopronKCfan
Olvasó

Taki se lesz. Felesleges itt szórakozni, játszanak csak a fiatalok meg a magyarok. Ha így folytatjuk jövőre úgyis megyünk az NB1/B-be… Én már nem tudom hogy sírjak vagy nevessek.
Hajrá Sopron!

skc-brasil
Olvasó

Nincsenek magyarok mindegyik rokkant, van az 5 fiatal és annyi!

SopronKCfan
Olvasó

Igaz, lassan mi szurkolók fogunk játszani…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés