Connect with us

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – PVSK-VEOLIA

A 7. fordulóból pótolják a mérkőzést.

Naturtex-SZTE-Szedeák - PVSK-VEOLIA

Bajnokság, 7. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, vasárnap, 18:00
V.: Földházi T., dr. Mészáros B., Fodor A.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

PVSK: Ruják - Lewis - Funderburk - Budimir - Meleg.

A 7. fordulóból elmaradt mérkőzést pótol a Naturtex-SZTE-Szedeák és a PVSK-VEOLIA. Míg a hazaiak egy győztes meccs után lépnek parkettre, addig a vendégek egy vereség után érkeznek az Alföldre.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Szerintem a körmendi győzelem után ez egy olyan mérkőzés, amit kötelező hoznunk, főleg itthon. A Pécs egy veszélyes csapat, mivel nagyszerű játékosai vannak. Budimir egy tapasztalt játékos, Ruják pedig válogatott is, szóval a kezdő ötösük egy komoly alapot ad az egész csapatnak. Kiemelten figyelni kell majd rájuk a védekezés során. Szerencsére nálunk mindenki egészséges.

Dragan Alekszics, a PVSK-VEOLIA vezetőedzője: A bajnokság eleje óta a Szeged nagyszerűen játszik. Ha veszítettek akkor is nem sokkal, és olyan jó csapatok ellen, mint a DEAC és a Falco csak egy kosárral kaptak ki. A légiósaiknak megvannak a feladataik, Govens szervezi a játékot, Dickey jól teljesít a palánk alatt., a bajnokság egyik legjobb játékosa a posztján. Nagyon veszélyesek és magabiztosak a körmendi győzelmük után. Számunkra a legnagyobb kérdés az, hogy a Szolnok elleni nagy “hajtásunkat” hogyan tudjuk kipihenni. Sajnos egy játékosunk megsérült, játékáról ma dönt az orvosi csapat. A lényeg, hogy túléljük ezt a mérkőzést, és hogy a fiatalok egyre többször tudjanak besegíteni, illetve egyre többet tudjanak vállalni. Sokat jelentene ez a fejlődésük szempontjából.

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés