Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – MVM-OSE Lions

Magyar Kupa főpróba előtt az OSE.

Naturtex-SZTE-Szedeák - MVM-OSE Lions

Bajnokság, 26. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Goda László, Makrai Márton, Balog György Attila (Fekete László)

Szeged: Washington - Polányi - Nicholson - Bognár - Roberson.

Oroszlány: Dimitrijevics - Ruják - Szabadfi - Calloway - Krestinin.

A bajnokság alapszakaszának utolsó fordulója következik, amikor is a 11. helyen álló Oroszlány a 13. Szegedhez látogat. Tehát, győzelem, avagy vereség, mindkét csapat az alsóházban folytatja a rájátszást. Papíron, a számok viszont az OSE mellett szólnak, mely decemberben 87-69-re verte a Szedeákot.

Nikola Lazics, Naturtex-SZTE-Szedeák: “Utolsó fordulót az OSE ellen játszuk, ami számunkra ismételten egy nagyon fontos mérkőzés lesz, hiszen az alsóházban is ők lesznek majd az ellenfeleink. Egy nagyon kellemetlen csapatról van szó, pozitív értelemben, hiszen agresszívak, küzdenek, fizikálisak a pályán – az alapszakasz során néhány bravúr győzelmet is sikerült behúzniuk. Szépen kosárlabdáznak egy csapatként, ami nekem kifejezetten tetszik. Az Oroszlány ellen elsősorban azt szeretném látni a srácoktól, hogy sokkal magabiztosabban, energikusabban lépnek pályára, mint ahogy azt az előző fordulókban tették. Okosan kell játszanunk mind támadásban, mind pedig védekezésben és akkor lehet esélyünk győzelemmel zárni az alapszakaszt. Egyenlőre még nem tudom pontosan hogy fog kinézni a keret a szombati mérkőzésen, sajnos vannak sérültjeink és betegeink is, de reméljük a legjobbakat.”

Simon Petrov, MVM-OSE Lions: “Remélem, hogy a Zalaegerszeg elleni győzelmünk után nyert egy kis önbizalmat a csapat. Következőnek ugyanis Szegedre utazunk, ahol szeretnénk magabiztosan, egy újabb győzelemmel zárni a bajnoki alapszakaszt, ami egyben a főpróba is lesz a jövő heti Magyar Kupa előtt. Nehéz mérkőzésre számítok, a Szedeák ellen sose egyszerű hazai pályán játszani, de úgy érzem jók az esélyeink és bízom benne, hogy ezt a játékosaim is így gondolják.”

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés