Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Kometa Kaposvári KK

Tűzzel játszik a Kaposvár, kell neki a győzelem.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Kometa Kaposvári KK

Alsóházi rájátszás, 9. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Fodor Attila, Rácz Zsolt Róbert, Gál János (Balogh László György)

Szeged: Washington - Person Jr. - Polányi - Nicholson - Bognár.

Kaposvár: Paár - Puska - Halmai - Krnjajski - Hughes II.

Szombaton a bajnokság alsóházi rájátszásának utolsó előtti fordulója következik. A Szeged ezúttal a Kaposvár együttesét látja vendégül, mely utoljára a sereghajtó Nyíregyháza ellen lépett pályára, s szenvedett végül vereséget. A szegediek ezzel szemben a Paks ellen arattak magabiztos győzelmet.

Nikola Lazics, Naturtex-SZTE Szedeák: “A szezon utolsó előtti mérkőzése előtt már azt gondolom, hogy nem lehet sok okosságot mondani. Azt tudom megismételni, amit az előzőekben is kihangsúlyoztam, nincs rajtunk nyomás, így tehát szeretném, ha a srácok élveznék a játékot és legjobb tudásuk szerint kosárlabdáznának, illetve, ha egy jó mérkőzést tudnánk játszani a Kaposvár ellen. A fiataloknak pedig továbbra is szeretnék minél több játéklehetőséget biztosítani. Utolsó hazai meccsünk következik, természetesen jó lenne győzelemmel elhagyni a pályát.”

Szőke Balázs, Kometa Kaposvári KK: “A következő fordulóban az ellen a Szeged ellen lépünk pályára, mely már öt mérkőzést megnyert a Play-Out során. Több, mint valószínű, hogy teljes kerettel fognak ellenünk kiállni, a szezon elejéhez képest egy légiósuk hiányzik csak, aki már nincs a csapattal, mi ezzel szemben pedig egy fiatal kerettel fogjuk velük felvenni a versenyt. Jól ismerjük már ellenfelünket, hiszen sokadik alkalommal találkozunk velük, – főleg, ha a felkészülési meccseket is beleszámoljuk – így tehát sok meglepetés már nem érhet minket velük kapcsolatban. Mi szeretnénk továbbra is nagy erőbedobással kosárlabdázni, sok energiát felvinni a pályára és taktikailag is rendben lenni. Erre fogunk koncentrálni, és ahogy mondtam, szeretnénk minél több fiatalnak játéklehetőséget adni, hiszen a játékpercek nélkülözhetetlenek a fejlődésük szempontjából. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem a győzelem a célunk, természetesen nyerni megyünk Szegedre.”

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KPSVRKKAluluVicces fiú vagy, SullyCsakegyfan Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Szegeddel játszunk, Enikő, tűzzel már nem.

Alulu
Olvasó

Bb1 🙂

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Azért ekkora mélységet nem gondoltam a bb1-től, de azt eddig is tudni lehetett, hogy amúgy teljesen nincsenek képben a bajnoksággal és úgy igazából nem is érdekli őket…

Csakegyfan
Olvasó

Valaki segítene, miért játszik tűzzel a Kaposvár?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés