Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Kaposvári KK

Nikola Lazics tisztában van az erőviszonyokkal.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Kaposvári KK

Bajnokság, 19. forduló
Szeged, Városi Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Benczur T., Praksch P., Pozsonyi L.

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

Kaposvár: Curry - Krnjajski - Rivers - Hendlein - Jukic.

A bajnokság 19. fordulójában méri össze erejét, a Naturtex-SZTE-Szedeák és a Kaposvári KK csapata. A hazaiak az elmúlt mérkőzésükön a Falcótól kaptak ki, míg a vendégek Sopront verték meg.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Már egyszer játszottunk náluk, azt a mérkőzést meg is tudtunk nyerni. Azóta edzőváltozás törtért a csapatukban, ami pozitív irányba lendítette őket, jobban és nagyobb energiával játszanak. A keretük nagyon jó, ismerjük is őket. Nehéz mérkőzésre számítok; nem szabad könnyű kosarakat engednünk a számukra, de ha jól védekezünk, akkor nyerni fogunk. Hazai pályán ez egy nagyon fontos találkozó lesz, termesztésen győzelmet várok el. Egyedül Wirth Ádám nem fog tudni holnap pályára lépni, nagy eséllyel a bajnokság végéig sem fog, hiszen a térdével megint problémák vannak.

Nikola Lazics, a Kaposvári KK vezetőedzője: Ebben a szezonban a legnagyobb meglepetést eddig a Szeged nyújtotta. Nagyon jól játszottak eddig otthon és idegenben is. Minden játékosuk veszélyes kintről és bentről is. Govens nagyszerű formában van most és a többi légiós is kiváló teljesítményt nyújt. Dzseletovicsról már hallottam több információt is, de mégis meglepetés, hogy mit tud nyújtani itt a magyar bajnokságban. Volt pár könnyű mérkőzésük, agresszívan védekeznek és hajtanak egészen a meccsek végéig. A héten már rendesen edz velünk Hendlein, így teljes kerettel tudunk készülni. Tisztában vagyok vele, hogy a Szeged az esélyesebb csapat, de próbálunk minél jobban szerepelni és egy jó mérkőzést szeretnénk játszani.

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
KPSVRKKHajraKapos Recent comment authors
KPSVRKK
Olvasó

Nem a papírforma, hanem a napiforma számít.
Úgyhogy, srácok, csak keményen, mindent bele!
Hajrá KKK!

HajraKapos
Olvasó

Szerintem nyertünk holnap. Dzeletovics és Govens megteszi nekünk azt a szívességet, hogy szarul játszik, és onnantól sima liba. ?

HajraKapos
Olvasó

*nyerünk

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés