Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Kaposvári KK

Mindkét edző sok lehetőséghez juttatná a fiatalokat.

Naturtex-SZTE-Szedeák - Kaposvári KK

Alsóházi középszakasz, 4. forduló
Szegedi Városi Sportcsarnok, péntek, 18:00
V.: Tözsér D., Rácz Zs., Radnóti M. (Faidt M.)

Szeged: Boltics - Wirth - Ponjavics - Juhos - Sulovics.

Kaposvár: Halász - Hock - Baki - Pustahvar - Hendlein.

Tét nélküli mérkőzésen találkozik az alsóház 4. fordulójában a Naturtex-SZTE-Szedeák és a Kaposvári KK csapata. Mindkét tréner arra törekszik, hogy minél több játéklehetőséghez juttassa csapata fiatal játékosait, ám a szegedieknek némi önbizalomszerzés és formajavulás szempontjából sem mellékes a meccs.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Tétje már nincs a meccsnek egyik csapat számára sem. Nem tudom, hogy a Kaposvár milyen kerettel fog érkezni hozzánk, de biztos vagyok benne, hogy nyerni szeretne. Nekünk is ez a célunk. Arra próbáljuk meg felhasználni a hátralévő találkozókat, hogy a formánk javuljon a play-outig. Biztosan mind a két oldalon sok lehetőséghez fognak jutni a fiatalok. Vágvölgyire továbbra sem számíthatok, de a többiek rendben vannak.

Fekete Ádám, a Kaposvári KK vezetőedzője: Az utóbbi mérkőzéseken abszolút elégedett lehetek azzal a teljesítménnyel, amit a fiatalok nyújtottak, és ezúttal is ez a cél fog a szemünk előtt lebegni. Az eredmény nem számít, szeretném, ha minél több játéklehetőséghez jutnának. Ez alapján tud kiderülni az, hogy hol tartanak, és így tudunk fejlődési lehetőséget biztosítani számukra. Így próbáljuk meg a maximumot kihozni a találkozóból. A meccs előtt kiderül, hogy milyen kerettel fogunk szerepelni. Annyi biztos, hogy többen ezúttal sem leszünk.

[totalpoll id=”15884″]

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kareem Abdul-Jabbar Recent comment authors
Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Közismert dolog, hogy évről évre a fiatalok mellőzése folyik Kaposváron, a vezetőedző szinte szalmaszálon csöpögteti azoknak a játéklehetőségét. A fiatalok Fejlődéséről ilyen módon abszurdum is beszélni. No de, itt van a fiatalok részére ez a nagy meccs, mutassák meg magukat, ennek a meccsnek alapján kiderül hol tartanak, így tud majd az edző “fejlődési lehetőséget biztosítani”. Eléggé furcsa számomra, hogy csak most egy tét nélküli meccsen derülne ki az, hogy ki milyen játékos. Erre tehát nem volt elég az egész bajnokság, amikor éles helyzetben látszott volna meg ki mire alkalmas. És akkor majd kapnak lehetőséget. Eddig is kaphattak volna, de nem… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés