Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Jászberényi KSE

Szakértőnk élet-halál mérkőzésre számít.

sztejkse

Naturtex-SZTE-Szedeák - Jászberényi KSE

Bajnokság, 5. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, szombat, 18:00
V.: Földházi T., Minár L., Nepp L. (Dr. Gincsai J.)

Szeged: Miliszavljevics - Wirth - Balmazovics - Krapic - Asbury.

JKSE: Staten - Mészáros - Miller - Alekszandrov - Pantelics.

Két nyeretlen csapat találkozik a bajnokság 5. fordulójában, ahogy a Szeged látja vendégül a Jászberény csapatát. A hazaiak legutóbb Fehérváron kaptak ki, míg a vendégek 3 ponttal maradtak alul otthoni környezetben a Péccsel szemben.

Andjelko Mandics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: A tabella sokat elárul, mindkét gárda nyeretlenül érkezik erre a mérkőzésre. Hiába leszünk hazai pályán, biztos, hogy nehéz meccs vár ránk. Úgy gondolom, hogy jól felkészültünk az ellenfelünkből és minden játékosom érzi, hogy mennyire fontos ez a meccs nekünk. Szeretnénk nyerni és remélem, hogy össze is jön. Először a saját játékunkra kell odafigyelni, mert eddig eléggé hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Vannak jó időszakaink, de csak rövid ideig. Stabilan kell majd játszanunk. A JKSE veszélyes csapat, okosan türelmesen játszik, nem szabad beleállnunk az ő ritmusukba. A Belül a Pantelics-Alekszandrov duóra oda kell figyelnünk, de Peringer és Marinkovics is sokat hozzá tud tenni a padról. Ráadásul a legutolsó meccsen Brbaklic és Ruják is jól játszott, ami jelzi, hogy a magyarok is sokat tesznek hozzá. Jobban kell védekeznünk, bízunk benne, hogy sokan kilátogatnak majd a meccsre. Vágvölgyi Ákos tegnap már edzett és jelezte, hogy jól érzi magát, így teljes kerettel tudunk kiállni.

Nikola Lazics, a Jászberényi KSE vezetőedzője: Mindkét csapat számára fontos lesz ez az összecsapás. Szegeden mindig nehéz játszani és nehéz nyerni is. Ebben a szezonban új csapatuk van, de szerkezetileg ugyanaz, mint az elmúlt években. Több játékosukkal is dolgoztam már együtt, ismerem őket. Nagyon nehéz mérkőzésre számítok, rendkívül nagy téttel bír. Ellenfelünknek és nekünk is voltak problémáink, ráadásul Reed valószínűleg most se fog tudni játszani. A héten felkészültünk, megpróbálunk javítani és arra építeni, hogy a legutolsó mérkőzésünk nem volt rossz, de Szegeden egy új meccs vár ránk. A hazai pálya mellettük szól, de megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani és meglátjuk, hogy mire lesz elég. Már említettem, hogy Reed most sem lehet velünk, ami nagy érvágás számunkra, kulcsfontosságú játékosról van szó.

[totalpoll id=”32476″]

A szakértő: 

A találkozó végkimenetelét Zsoldos András, négyszeres magyar bajnok, kupagyőztes edző, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya elemezte:

– Parázs meccsre számítok, tekintve, hogy még mindkét csapat győzelem nélkül áll a tabellán. A Jászberényben Reed játéka biztos, hogy hiányozni fog. Élet-halál mérkőzés lesz, ami lehet, hogy nem lesz a legszebb, de mindkét csapat maximális erőbedobással fog küzdeni, mert nagyon kell nekik ez a találkozó a végelszámoláshoz. Most kell nyernie mindkét gárdának, nem a bajnokesélyesek ellen, ez a végelszámolásnál sokat érő találkozó lehet. Lélektanilag nagyon fontos lesz mindenkinek, hogy ki tud átbillenni, mert akinek sikerül, az megindulhat felfelé. A vendégeknek most nehezebb dolguk lesz, mert idegenben kell játszaniuk.

A Szegednek voltak jó ütközetei eddig, volt, ahol szoros vereséget szenvedtek csak. A Jászberény még nem talált rá arra az útra, amit tavaly bejárt. Nyilván ott is kicserélődött a keret, de ez minkét együttesre igaz. Nagyon szoros és brusztolós meccsre számítok, ha a Szeged kezelni tudja a nyomást, hogy hazai pályán ezt meg kell nyerniük, akkor szerintem győztesen fogják elhagyni a pályát.

 

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KoopsgreyeminentRougenoil Recent comment authors
Koops
Olvasó

Hajrá Szeged!
Pécsről szurkolunk nektek!

greyeminent
Olvasó

.

Rougenoil
Olvasó

Kiváncsian várom mire megy a két volt mesterünk egymás ellen.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés