Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Naturtex-SZTE-Szedeák – Jászberényi KSE

A JKSE ellen folytatná győzelmi szériáját a Szeged.

sztejkse

Naturtex-SZTE-Szedeák - Jászberényi KSE

Bajnokság, 16. forduló
Szeged, Újszegedi Sportcsarnok, vasárnap, 18:00
V.: Ádám J., Győrfy R., Szilágyi B. (Bogárdi J.)

Szeged: Kerpel-Fronius G. - Govens - Brown - Dzeletovics - Dickey.

JKSE: Frank - Katona - Brbaklics - Kaszás - Rékasi.

Egy négyes győzelmi sorozatban fogadja a Jászberény csapatát a Szeged, amely legutóbb az Egis Körmendet gyűrte le hazai pályán.

Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője: Először is szeretnék boldog karácsonyt kívánni minden játékosnak és kosárlabda szeretőnek. Kicsit ünnepeltünk, huszonötödikén este kezdtük újra az edzéseket, a huszonnegyedike szabad volt. Ma is volt két tréningünk, holnap pedig meccsnap. Kötelező a győzelem számunkra, szerintem jobbak vagyunk, mint a Jászberény. Nem tudom, hogy a vendégeknél az új igazolások közül ki játszhat és ki nem, mi úgy készültünk, mint minden másik mérkőzésre. Remélem, hogy holnap is nyerni tudunk és megmarad a győzelmi szériánk. Wirth Ádám kicsit fájlalta a térdét, de nem szeretnénk rizikózni, hiszen hosszú sérülésből tér vissza.

Lo Elhadji Malick, a Jászberényi KSE edzője: Sokat nem pihentünk, amennyire lehet hat emberrel készülni, annyira készültünk. Nem változott még túlságosan a helyzetünk, továbbra sem számíthatunk az új légiósainkra. Egyikük játékára van esély, de ez még nem biztos, ezért úgy néz ki, hogy ugyanaz a helyzet áll fent, mint eddig. A külföldiek, Czirbus, Filipovics és Ruják sem tudnak pályára lépni, négy felnőtt játékossal és az ifikkel edzettünk. Reggel volt egy kellemes tréningünk, délután videózunk, aztán megyünk Szegedre. Tudjuk, hogy idén egy jól összerakott csapattal fogunk játszani, amely nagy energiákat fektet a támadásaiba, valamint nagyon fizikálisan játszik és keményen védekezik. Amennyire lehet, annyira felkészülünk és holnap kiállunk velük szemben is.

11 hozzászólás

11
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Tóth LászlózetomeeMAFCdrukkergulyasszabolcs00roni20 Recent comment authors
roni20
Olvasó

Csodálkozom hogy még azt nem ragasztották ránk, hogy a szövetség csapata mi lennénk… 😀

Skcforever
Olvasó

Tavaly csak a korona miatt nem esett ki a Jkse, idén meg beleszartak az első félévbe. Illetve a vezetők szartak bele, mint olvashattuk, máshova fektették be a lóvét. Majd most 1-2 igazolással úgynézki megmentik a szezont. Újra. Hát őszintén, remélem, hogy nem így lesz. Szabin kívül nem sok minden hiányozna Berényből, meg ha az összes csapatot nézzük, azért a Berény hiányozna innen a legkevésbé. Hajrá Szeged, bocs Berény, bocs berényiek!

NCs
Olvasó

Szopjál le! 🙂 Hajrá Berény! Sokan szeretnénk jövőre is NB1-A csoportos meccsekre járni. Reméljük a vezetőség is tisztaban van ezzel!

Skcforever
Olvasó

Nem tehetem, a hölgyeket szeretem. De tiszteletben tartom a nemi identitásodat ? Sok sikert a bennt maradáshoz, én csupán leírtam a véleményem. Üdv!

Tóth László
Olvasó

Minek ez a szöveg ?

jb17
Olvasó

Őszintén örülök én is, hogy egy két ember megmutatja, hogy a jövőben milyenre ne neveljem a gyerekeimet. Ez itt mind színtiszta rosszindulat amit írtál. Örüljél neki, hogy a te ki drága csapatodat ilyen veszélyek nem fenyegették eddig és reméljük nem is fogják. Hidd el, hogy nekünk berényieknek sem leányálom ami megy már évek óta, de mit tehetnénk amíg ennek a vezetőségnek szikla szilárd a helye? Mi is borzasztóan örülnénk neki ha lenne egy jó pár év ami nem csak a kiesésről szólna, nem akarunk itt top 5-be, meg 8-ban lenni, csak nem így kínlódni mint most is. Nem csak mi… Olvass tovább »

jaszberenyikse
Olvasó

Összességében egyetértek a mondandóddal. Tavaly elég valószínű, hogy kiestünk volna, ha nincs a korona. Ez a 10. szezonunk az NB1/A-ban és ebből a 10 szezonból 2 volt amikor ne a kiesés elől menekültünk volna, ennek a vezetőség zsebének a tömésén kívül sok értelme nincs, valamint elég szar mindig alulról figyelni a tabellát. Azonban ott voltam én, nem is olyan rég a Gabányiban, amikor csak az egyik ami légiósotok buzzerével nem lett 3. play-out meccs a MAFC ellen nektek, szóval bárki könnyen kerül hasonló rossz helyzetbe. 🙂 Nektek most megy a szekér, nekünk szokás szerint be ragadt a sárba, de azért… Olvass tovább »

Skcforever
Olvasó

Tökre félre értitek amit írtam. Normál esetben 1 évad végén mindig kiesik 1 csapat. A jelenlegi 14 csapatból számomra ti hiányoznátok a legkevésbé. Nem kell ezt mellre szívni, nektek meg lehet a Sopron nem hiányozna.

zetomee
Olvasó

annyit helyesbítenék a hsz-nál, hogy anno az 17/18 idény végén volt a play outban az az SKC meccs de 2-0 nyertük nem volt 3. mindent eldöntő meccs.a többi rész oké.

gulyasszabolcs00
Olvasó

Amit rólam írtál jól esett ? a többi nem. Szerintem a maga módján minden csapat üde színfoltja a ligának.

MAFCdrukker
Olvasó

Ez egy érdekes téma. Én azt mondom, hogy ha lemegy a szezon, akkor legyen egy kieső, egy feljutó, mert mégiscsak így szólt a versenykiírás. Hogy ez ki lesz, számomra mindegy, egyetértek Szabival, hogy minden csapat üde színfolt a maga módján. Ugyanakkor ez nem egy zárt elitliga, az a dolgok rendje, hogy időről időre cserélődjenek a résztvevői – még ha ez kegyetlen dolog is, saját csapatomon tapasztaltam. Egyrészt kieső híján nincs versenyhelyzet az alsóházban, másrészt feljutó híján feleslegesek a B csoportos élcsapatok erőfeszítései. Tavaly a szövetség sok rossz közül talán a legkevésbé rosszat választotta, ezt már lezártam, hogy ki menekült meg… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés